Dette var mit sidste besøg hos McDonald's i Rødovre Centrum.Mens jeg ventede, lå en burger på disken i 5 minutter, fordi personalet filmede rundt. Da jeg bad om at købe en glemte sovs, fik jeg det fla... Se mere

McD Vanløse/Kronen. Fik udleveret halv-varm burger. Beklagede mig til den ansatte som rørte ved min burger med sine fingre og sagde, nej, den er fin. Fair nok. Men imod al hygeijne-fornuft at han lagd... Se mere

Jeg havde bestilt en mellem pomfritter og en chicken salsa Cheese jeg fik ikke min mellem pomfritter 🤬😡Vil klart anbefale Burger King de laver ikke så nogle fejl.Alle mine venner fik pomfritter undt... Se mere

Handlede ved McDonald's Solrød ved motorvejen. Betalte ekstra for en stor menu og kom hjem uden pomfritter. Fik en homestyle med rødløg, hvilket tydeligvis var ment som ental, da der kun lå e... Se mere

1. Fødevareleverandør
  2. Online madbestilling
  3. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Visit McDonald's in the United States and get food nutrition information, franchise opportunities, job and career information, promotional information, Happy Meal Toys, and lots of smiles.

1,7

Dårlig

2 t anmeldelser

10 hoveder en hjerne

Igen mangler der ting i poserne hos Mcdonalds Solrød, og det er ikke første gang, er så træt at det for billigt er det sku ikke. Godt råd slå deres sten sammen de har i hovedet så vi måske kan få det vi betaler for i fremtiden.

27. april 2023

Appen sender ikke email verifikation.

Jeg var ude ved McD i Tarup idag, og ville logge ind på min konto for at se deres tilbud på McDonalds Android app.

Desværre virkede mit password ikke, og jeg tænker det skyldes at McDonalds kræver et eller andet specielt password format, fordi det et fedt hvis folk ikke kan huske det.

Da jeg beder Android app'en om at nulstille mit kodeord sender den ikke en email, til trods for løftet om det modsatte. Dette sker, eller sker ikke, to gange. Så McDonalds system virker ikke (ja, jeg har tjekket spam).

Nå, der var så lang kø klokken 18.00 at jeg alligevel ikke gad vente. Det kan jeg dog dårligt klandre McD. De 2 stjerner er alene for en Android app der ikke lader mig logge ind/nulstille password.

20. april 2023

Jeg bestilte 1 burger

Jeg bestilte 1 burger.
Computeren sagde der var sket en fejl
Jeg bestilte en ny.
I følge deres system endte jeg med at betale for to.

15. april 2023

Gammel holstedvej Næstved

Næsten alle borde er fyldt med skrald og så er skraldespandene helt fyldt til toppen. Maden er fin men dem der arbejder er ikke lige hvad jeg ønskede, fordi at de sagde "ja det er jeg meget ked af" Og de mente det overhovedet ikke:/

1. april 2023

Stop med at prøve at undgå bordlevering.

Hej mcd Tarup center odense. Har sagt det før og siger det igen. Det en del af jeres service at fylde bordnumre op ved bestillingsmaskinerne. Og bliver ved med 1 stjerne hver gang jeg besøger jeres restauration, og der mangler bordnumre ved bestillingsmaskinerne.

30. marts 2023

Mac kbh vej Roskilde Dårlig kold…

Mac kbh vej Roskilde Dårlig kold service laaaaang ventetid på hold macdrive. Da endelig kørt det forkerte mad omkring for det halve kr jeg havde bestilt for og noget helt sndet.
Prøver at ringe de tager ikke tlf. ingen tlf svarer de tager den bare ikke kører så tilbage i mylretrafikken. De vil ikke tage det forkerte tilbage eller lasaang snak og vildt dårlig service kører jeg til sidst. 135 kr fattigere uden noget mad.
Sidste gang jeg er på Mac d kbh vej Roskilde. Manager hed Mads han burde fyres. Har aldrig oplevet noget lignende og det skal nævnes jeg underviser i service og konflikthåndtering og selvfølgelig var utilfreds men på ingen måde urimelig. For pokker jeg føler mig snydt.

29. marts 2023

Kold og kedelig mad

For ca 240kr fik vi to poser kolde pommes frites, en kold og kedelig McFeast og en ditto Chicken Bic Mac. Eneste lyspunkt var hotwings og chili cheesetops. En trist oplevelse!

10. marts 2023

Maden er simpelthen iskold. Igen. McD Glostrup

Der er simpelthen altid 50/50 chance for, om man får daggamle pomfritter eller bare nogle der har ligget i en time..Hvis klokken er efter 20 skal man godt nok være heldig for ikke at få helt kold mad. Ærgerligt at bestille to bakker pomfritter og ingen af dem er varme..igen. Udover det, så var burgeren, en Homestyle bearnaise, nok noget af det tørreste jeg længe har spist.. Alt i alt, en super dårlig gang mad.

8. marts 2023

Ingen morgenmadsmenu

Utrolig nærige med sauce i burgerne, alt før tør og så er det latterligt dyrt at spørge om en ekstra klat sauce, som de også tit glemmer at give. At lukke for morgenmaden er en stor beslutning og jeg håber de fortryder det.

8. marts 2023

Online app

Online app.
Virker ikke.
7 dage efter kan vi ikke få maden eller pengene fordi de ikke kan finde ordren i deres system...

9. februar 2023

MacDonalds Svendborg

MacDonalds Svendborg, amatøragtig, må vente 10 min på min mad, sodavanden når at blive varm, da jeg kommer hjem opdager jeg at de gudhjælpemig har glemt mine pommesfrits i en meny.
Uduelig inkompetent fast food bix

13. januar 2023

Sløset ordre og manglende vare

McDonalds Svendborg
Bestilte en McChicken, cheeseburger og 7 chili cheese tops, i drive in, hvor vi er de eneste der er.
Glemmer at tjekke ordren da jeg har børn med i bilen og vi gerne bare vil hjem.
Da vi kommer hjem mangler de 7 chili cheese tops, cheeseburgere er iskold tiltrods for køreturen tager 5 minutter hjem, i McChicken burgeren var der 8 stykker salat og en klat dressing på størrelse med en 1krone. Simpelthen for sølle at bruge så mange penge så iskold og manglende mad uden smag da der bare et lagt et stykke kylling mellem to stykker brød.
(Heldigvis var deres happy meal komplet og manglede intet)

17. december 2022

Elendig f app

Elendig f app. Kan ikke logge ind, kode forkert, resetter kode, men får ikke en ny i min email. Laver ny email skal godkende den konto, får email koden skriver koden ind, siger ugyldig f kode selvom jeg lige har modtaget det pls. Det har stået på i over et år jeg ikke kan bruge deres f app. F ubeskriveligt

9. december 2022

Kontakt til McD vedr fejllevering

Levering fra McDonalds Fields.
Har fået kyllingburger istedet for Homestyle Rødløg.
Deres klage kontaktformular fører mig til JustEat, der har leveret.
Straks får man svar fra JustEat med refusion og gavekode til JustEat.
Jeg takkede hurtigt JustEat, men det jo ikke Deres fejl, det er den McD medarbejder i Fields afdelingen, der har pakket forkert.
Og Dem kan jeg ikke få fat i...
BTW kyllingburger..jeg køber aldrig salat eller kylling på en burgerjoint, just saying.

7. december 2022

Jeg bestiller min mad igennem Wolt da…

Jeg bestiller min mad igennem Wolt da jeg får min mad, så opdager jeg 1 min mad er kold 2 jeg bestilte ekstra ost på min bigmac det fik jeg heller ikke! Der var ikke engang et stykke på! Jeg har skrevet 2 gange til MCD uden at få mail tilbage. Jeg stopper ikke før de løser deres fcuking problem!

7. december 2022

Jeg fik Big and tasty med bacon menu

Jeg fik Big and tasty med bacon menu. Åbner åbner den og det lugter mærkeligt, lidt råddent, køber altid denne menu og har aldrig oplevet den forfærdelige lugt. Går op for at klage og få den besked , at medarbejderen også syntes at den lugter og kan tilbyde en gratis is. Øh nej tak , jeg er jo kommet for at spise en menu og for at gå stillet min sult.Så var det så sidste gang man køber sådan en føj.

2. december 2022

Er dette din virksomhed?