Dette var mit sidste besøg hos McDonald's i Rødovre Centrum.Mens jeg ventede, lå en burger på disken i 5 minutter, fordi personalet filmede rundt. Da jeg bad om at købe en glemte sovs, fik jeg det fla... Se mere
McD Vanløse/Kronen. Fik udleveret halv-varm burger. Beklagede mig til den ansatte som rørte ved min burger med sine fingre og sagde, nej, den er fin. Fair nok. Men imod al hygeijne-fornuft at han lagd... Se mere
Jeg havde bestilt en mellem pomfritter og en chicken salsa Cheese jeg fik ikke min mellem pomfritter 🤬😡Vil klart anbefale Burger King de laver ikke så nogle fejl.Alle mine venner fik pomfritter undt... Se mere
Handlede ved McDonald's Solrød ved motorvejen. Betalte ekstra for en stor menu og kom hjem uden pomfritter. Fik en homestyle med rødløg, hvilket tydeligvis var ment som ental, da der kun lå e... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Visit McDonald's in the United States and get food nutrition information, franchise opportunities, job and career information, promotional information, Happy Meal Toys, and lots of smiles.
Søndergade 56, 8000, Århus C, USA
- www.mcdonalds.com
Har lige fået en frappe
Har lige fået en frappe, kunne næsten ikke få det op med sugerøret, der var så meget knust is, da jeg var færdig med den var der stadig et krus halvt fyldt med knust is, dårligste frappe jeg nogensinde har fået.
Efter BigMac er lavet om
Efter BigMac er lavet om, er det sidste gang jeg køber den. Den smager alt for anderledes og er så snasket ind i dressing og ost at jeg måtte smide over halvdelen ud. Ikke alt bliver bedre af at lave om på.
Har aldrig i mit været på en Mc…
Har aldrig i mit været på en Mc Donalds, hvor man skulle vente så længe på maden. Der render en 13 årig rundt bag disken og var meget forvirret. Men hvem er ikke det som 13 årig. Gå en lang bue uden om dette sted.
Tak for oplevelsen 😊👍
Jeg er desværre en smule forkølet, hvilket måske afspejler min anmeldelse og oplevelse 😀
Besøgte i dag, torsdag d. 17/11 drive-in'en i McDonalds på Ravnsøvej I Aarhus.
Først bliver jeg mødt af spørgsmålet "Kan jeg hjælpe?". Ved godt det måske er en lille detalje, men måske burde man lære at sige noget ala "Goddag, HVORDAN kan jeg hjælpe dig?". Svaret til det første spørgsmål var en selvfølge.
Jeg bestiller en enkelt cheeseburger uden løg og pickles, og kører videre (Kunne se på skærmen at medarbejderen havde indtastet det rigtige).
Efter at have betalt og kommer til det sidste vindue kommer der en anden medarbejder og siger "Værg'go, her er din hamburger". Jeg siger "Undskyld, men jeg bestilte altså en cheeseburger".
Hertil svarer hun "Du har altså kun betalt for en hamburger".
Jeg ved det ikke har noget med sagen at gøre, men spørger alligevel hvad en hamburger koster, hvortil hun svarer "13kr".
Jeg spørger så hvad en cheeseburger koster, og hun svarer "Den koster 13kr".
Det virkede ikke som hun overhovedet forstod samtalen, men giver hende posen med hamburgeren tilbage og siger igen "Men det var nu engang en cheeseburger jeg bestilte".
Hun går ud til grillen, og kommer tilbage 10 sekunder efter, hvor der nu er smidt en skive kold ost ind i hamburgeren.
Mange tak for oplevelsen 😊👍
McDonald’s i Fisketorvet
McDonald’s i Fisketorvet
Ekstremt ringe håndtering af kundeservice. Selvom deres systemer var nede og de var underbemandede, blev de ved med at tage nye kunder ind og der blev kaos. Vi ventede på den gode side af en time. Deres kunder er tydeligvis ikke en prioritet for dem…
Gladsaxe 😖
Gladsaxe - decideret ulækkert og sikkert også sundhedsfarligt.
Øv!
Super god oplevelse
Fik det vi bad om med meget venlig betjening - super god oplevelse
Besøgt Grenå men endte med at gå
Besøgt Grenå men endte med at gå. Lugter dårligt i restaurant, medarbejdere umotiveret og usoigneret …
Der kommer vi ikk igen.
Fastfood uden fast
Mc Donalds Maribo
Bestilte 1 nuggetsmeny
1 nuggets og 1 fileofish ud af huset
Vente tid tæt på 13min
Mange folk på arbejde og næsten ingen kunder og så virkede fileofishen som den havde fået 2 gange i friture grøden
Hel mørk og tør
Jeg kan ikke få morgenmad i esbjerg
Totalt dårlig service
Totalt dårlig service. Ventede 45 minutter på mad til 5 personer. Ingen respekt da man spørger om “oplevelsen” ikke giver en gratis is. Køkkenet overflyder med skrald og personale er ren kaos. Intet overblik….
McDonald's i Københavns lufthavn!!
McDonald's i Københavns lufthavn!!
den værste service jeg nogensinde har haft.
du får ikke den ordre, du har lavet, og stressfuld fastfood.
og nogle unge arbejdere, der ikke lærte. dog respekt for kunderne.
lang ventetid på madudlevering.
når du kører til deres mcdrive damage bilen alufælge, mcdrive er meget lille smal og har arkitekturproblemer
i går aftes for at spise mcdonlads nu skal jeg betale 2500kr for at reparere min bils højre hjul alufælge.
Chicken salsa uden nogen form for salsa eller salat. Samt en smeltet “is” og ventetid på 36 min
Jeg tager ned til MacDonald, for at stoppe op og få en smule mad samt en is, så venter jeg sku kraftedme 36 minutter for at få 1 smeltet mcflurry kit kat, og en “chicken salsa” som den bliver kaldt, bortset fra det eneste jeg fik i den var en tør bolle med kylling og ost på, intet salat intet salsa, eller noget. Selvom jeg klagede 2 gange omkring dette blev der ikke gjort noget ved det. Så ærgerligt at sådan noget så super simpelt som en is og en burger menu kan være så svær at fremstille
McDonald’s Frederikssund
McDonald’s Frederikssund. Bestilte en hamburger og en cheeseburger. Fik udleveret maden efter 25 min. i mcdrive. Sindsyg langsomme medarbejder som ikke rigtigt gad at arbejde og en ubehøvlet manager! Han burde bare kyles ud derfra!!
Var på MCDonald’s i Valby
Var på MCDonald’s i Valby. Det er fandenedeme 3 gang de giver mig noget andet end jeg havde bestilt🤬 Hvor svært kan det være.
Sidste gang jeg besøger den skod biks.
McDonald’s Svendborg
Jeg bestilte en lille chokolade milkshake som der car fyldt op til cirka 0.13L, og maden var iskold. Men når man er ved McDonald i Svendborg laver de næsten altid fejl i bestillingen og i burgeren var der ingen dressing, tops, nuggets osv var under alle forventninger selvom at det er McDonald’s vi snakker om. Normalt smager det fint nok, og man får hvad man betaler for….
Men Svendborgs McDonald’s er ikke helt up-to-date.
Usmageligt mad…
Min lille familie og jeg var i dag et besøg på Mc Donald’s Fisketorvet, hvor vi hidtil har haft den værste McD oplevelse nogensinde. Vi har været på mange Mc Donalds i og uden for DK og McD Fisketorvet topper godt nok pladsen for den mest ringe madkvalitet. Vi havde fejl i vores bestilling hvor jeg måtte henvende mig hele to gange. Vi havde bestilt to BigMac menuer, hvor den ene BigMac var bestilt uden pickles og med ekstra ost (det fik vi ikke), vi havde også bestilt 2 omgange hotwings. Vores burgere var usmagelige og halv kolde, vi har virkelig ikke smagt så ringe burgere før, vores pommes frites var oversaltet, vores drikkevarer var lune og UDEN brus. Det eneste ved vores bestilling som var ok, var vores hotwings. Jeg havde virkelig lyst til at gå tilbage med alt maden og bede om mine penge retur, men vi var simpelthen SÅ sultne at vi var nødt til at spise det. Vi var dog ekstrem øv og kede af at have betalt 222 kr for noget mad der var så usmageligt. Jeg synes det tarveligt at byde jeres sultne gæster dette. Det skal siges, at de gange jeg henvendte mig, var der også samtlige andre spisende gæster der henvendte sig pga fejl i deres bestillinger og pga usmagelig mad.
Besøgte Mc donald Kokkedal med 2…
Besøgte Mc donald Kokkedal med 2 børnebørn
Mage til elendig mad skal man lede længe efter.
McBacon indeholdt en tør bøf en tynd skive syltet agurk og en slatten skive bacon.
Der er ingen sammenligning med jeres billeder på menutavlen og det man får. Ketchuppen kom i to små bitte plastikdimser og havde intet med de skåle at gøre som er vist på jeres billeder. De teneste som var i top var prisen. Måske I skulle justere på jeres tv-reklamer, for de har absolut intet med virkeligheden at gøre.
Det virkelig ik tit jeg syntes dårlig…
Det virkelig ik tit jeg syntes dårlig om mcd..
Nu har jeg de sidste 2 gange fået mcd fra thisted.
1 gang smagte maden meget mærkeligt, meget som enten pap eller noget som har lagt i en fryser længe og så er blevet tilberedt... det blev ihvertfald spyttet ud igen...
2 gang var så idag, hvor jeg vælger at prøve en ny menu som alligevel koster 91 kr... en homestyle Kylling bacon
Finder så ud af der jeg er kørt hjem igen at for det første fik jeg ik min Sodavand med og for det andet var det den forkerte burger.. vælger ik at tage til thisted igen netop fordi det alligevel er en 30 minutters køretur...
Er godt nok skuffet over at det nu er 2 gang jed har en dårlig oplevelse 😪
Jeg bestilte mad til udbringning
Jeg bestilte mad til udbringning, maden kommer 30 min for sent og oven i det er maden helt kold…. Kan ikke anbefales på nogen måde…