Købte abonnementet og det virkede ikke. Prøvede at kontakte kundeservice men man kommer kun igennem til AI support hvilket ingen forstand har på noget som helst. Nu er der trukket penge fra mit kort j... Se mere
Det er jo fuldstændigt frygteligt at det firma ikke bliver sagsøgt! De har lige hævet 839 kr. på min bankkonto uden tilladelse, det er ikke første gang. Hvor får de min konto numre fra ? Jeg fik nyt... Se mere
Firmaet kører med automatisk fornyelse som standard - vær OBS på det. Det er samtidig praktisk talt umuligt at komme i kontakt med en fysisk person, og man kan ikke sende en mail eller besked til firm... Se mere
Det er umuligt at få slettet min konto og mine data hos dem permanent. Jeg har en gammel konto jeg forsøger at få slettet men det er umuligt - AI chat beder mig downloade deres app og bruge en ik... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Aldrig har jeg oplevet noget lignende.
Aldrig har jeg oplevet noget lignende.
Forfærdeligt selskab med forfærdeligt kundeservice.
Det er umuligt at afmelde.
mcafee er trol baglæns
Hvis man kunne give minus-stjerner ville jeg gøre det. De bliver ved med at spamme mig med meddelelser, annoncer og pop-ups som er besværlige at fjerne fra skærmen. Mcafee er et skraldefirma og jeg forstår ikke hvorfor de ikke er blevet sagsøgt endnu.
Mcafee=💩💩💩💩💩💩💩💩
Aldrig køb McAfee
McAfee gør det umuligt for mig at afmelde, alle deres liks til at afmelde virker ikke deres suport robot kan heller ikke hjælpe, og deres guide viser noget som ikke er på nogen af siderne.
Modtager 5-10 spammails fra Mcafee dagligt
Modtager konsekvent 5-10 spammails fra Mcafee om at mit abonnement er udløbet og skal fornyes.
Ringede dd. kl. 15:28 til dem på +45 92453582 for at få dem til at standse deres chikanerier.
Vedkommende, som svarede på et gebrokkende engelsk, ville hjælpe mig ved at overtage min PC, hvilket jeg naturligvis var utyg ved, men alligevel indvilliget i. Efterfølgende bad han mig om at udfylde højest personlige data. Jeg er vant til fra mit arbejde at have IT-Support til at overtage min PC, fx. hvis der skal installeres ny software, men de har aldrig bedt mig om sådanne personlige data, hvilket er ulovligt i henhold til Persondataloven, hvilket jeg således afslog. Han blev derefter agressiv, hvorfor jeg bad om hans navn, hvilket han ikke ville oplyse, og afbrød samtalen.
McAfee fortsætter med at sende…
McAfee fortsætter med at sende meddelelser til mig i form af en stor annonce, som jeg ikke kan fjerne fra min skærm uden at acceptere indholdet, som er indmeldelse til McAfee.
Det er utåleligt at det kan fortsætte i årevis.
Stop jeres bombardering af min skærm med jeres reklamer.
mvh Jette Hansen
Dårlig behandling af deres kunder
Jeg vil fra råde alle at bruge dette firma.
Når man bruger dem trækker de 999 kroner på ens konto automatisk og de er umulige at få fat på og få man enlig fat på en vil de undersøge det og man høre aldrig fra dem igen 😞
Jeg har i forbindelse ved køb af ny PC…
Jeg har i forbindelse ved køb af ny PC en præinstalleret version liggende - nu udløbet.
Da prøveversion udløb, forsøgte jeg helt enkelt selv at slette min konto - det kan overraskende ikke lade sig gøre !
Chattede med medarbejder, og for at lukke konto, er det nu nødvendigt at opgive både kreditkortnummer og telefon nummer.... NO WAY` Hvad f. skal de bruge det til ?
De skal bare slette min mailadresse i deres kartotek, og det er det - det skulle tage MAX 2 minutter.
Måske produktet er i orden, men hvis du ikke let/enkelt/hurtigt, men det i stedet for er BESVÆRLIGT at komme fri af produktet - så kan det bestemt ikke anbefales herfra.
Det skal være uden pagl, at komme fri, og det er det ikke.
Der er mange beskyttelsesprodukter på markedet - men hvorfor vælge McAfee.
McAfee - HOLD DIG LANGT VÆK
Jeg læste desværre anmeldelserne om McAfee for sent. Det er det største svindelfirma der findes. Der er ingen dansk support. Når du prøver at ringe om hjælp - har du på fornemmelse at firmaet er registreret meget meget langt ude i Asien, ned af bakken, lidt til højre og måske rundt om hjørnet.
Det er utroligt man kan have en dansk hjemmeside, med dansk tekst, men ikke nogen dansk support. Burde faktisk være ulovligt.
Godt og velment råd - HOLD DIG LANGT VÆK FRA DET FIRMA
Mcafee er et svindelforetagende
Mcafee er et svindelforetagende. De reklamerer med at man kan få Money Back, hvis man fortryder. Det gjorde jeg, men pengene så jeg aldrig......
De SPAMMER SINDSYGT MEGET OG LYVER OG…
De SPAMMER SINDSYGT MEGET OG LYVER OG PRESSER FOR PENGE!!!!!!!!!!!
spam program mere end noget andet
spam program mere end noget andet, windows defender er bedre, brug aldrig det svindel

Besvarelse fra McAfee
Jeg kontaktede McAfee support.
Jeg kontaktede McAfee support.
En af medarbejderne, jeg talte med, havde en ubehøvlet attitude over telefonen. Jeg havde et problem med StatefulFireWall, som jeg troede var en virus. Medarbejderen bad mig logge ind på McAfee-appen, men da jeg ikke havde en profil, kunne hun ikke hjælpe mig videre. Problemet var dog ikke manglen på hjælp, men hendes ligegyldige attitude, som jeg fandt meget utilfredsstillende.
Jeg håber, at McAfee vil instruere deres medarbejdere i at forbedre deres kundeservice.🙏
Mcafee fortjener 0 stjerner
Mcafee fortjener 0 stjerner. Det kan ikke lade sig gøre at afmelde abonnementet på hjemmesiden. Man bliver bombarderet med mails, om at abonnementet udløber osv. og at ens sikkerhed er truet. Mcafee benytter sig af snedige, manipulerende forretningsmetoder.
Kan ikke slippe for deres spam
Kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne
Bliver spammet dagligt af McAfee. De påstår at abonnement er udløbet - har aldrig haft det installeret. Bliver generet af konstante insisterende pop-up McFee spambokse, så jeg har svært ved at lave mit arbejde på pc’en, fordi de er svære at få til at forsvinde. Tænker at der er mange, som ikke har så meget erfaring i at arbejde med pc og internet, som bliver fanget i deres net. Det er ikke i orden! Det minder om mafiametoder - især når der også kommer trusler ind over.
Installerede McAfee ved en fejltagelse…
Installerede McAfee ved en fejltagelse og ringede og bad om at få mine penge retur, ifllg. deres 30 dages returret. Jeg fik hele beløbet retur efter ca. 10 dage.
SUPERSERVICE :-) :-)
pludselig popper det op uden at jeg har…
pludselig popper det op uden at jeg har trykket på noget,og den melder 5 fejl,hvad sker der lige der,har lige fået geninstaleret windows 10 forfra for 3 dage siden,af en autoseret forhandler
HOLD JER VÆK FRA DEM!
HOLD JER VÆK FRA DEM!
Dårlig kundeservice og dårlig produkt der misbruger ens data!
1 stjerne er alt for høj
1 stjerne er alt for høj, Pludselig har man en masse virus fortæller McAffe, uden jeg var klar over at have installeret programmet,. og når jeg vil fjerne McAFE
FINDES PROGRAMMET IKKE, Derfor når du vil hente et program og McAfe kan ses på siden, hent aldrig dette program,.Vil undersøge om de kan anmeldes for bedrageri
Ualmindelig dårlig kundeservice
Ualmindelig dårlig kundeservice
Jeg ringede ind og skulle have hjælp på vegne af min mormor ifm. en faktura som var blevet betalt igennem et lyssky link - hvilket slet ikke er McAfees skyld.
Jeg kommer igennem til en kundeservice medarbejder i den danske kundeservice, som taler ualmindelig dårligt dansk, er vanvittig langsom til st opfange mailadresse, referencenummer og andre oplysninger vedrørernde kundeforholdet.
Sindssygt dårlig kundeservice - vil man lave dansk kundeservice så er det en selvfølge at medarbejderne naturligvis taler dansk.
Jeg føler mig snydt ved højlys dag
Jeg har aldrig benyttet McAfee, men af en eller anden årsag har de trukket ca. 1.100 danske kroner på mit kort.
Og muligheden for at få penge tilbage, annullere, opsige eller andet er ikke en mulighed.
Hvor føler jeg mig snydt ved højlys dag.
Så hold dig væk, langt væk.