Mariendal Anmeldelser

4,0

En rigtig god oplevelse med montøren som skulle montere ladeboksen - venlig og meget service mindet .. Desværre er navnet glemt - men en løn forhøjelse ville være en god investerin. så han ikke skift... Se mere

Havde i dag besøg af Magnus fra Mariendal, da vi skulle have ny ladestander installeret. Den unge mand har imødekommet vores ønsker og alt er bare monteret snorlige og skjult med skinner, kablet var... Se mere

Vi fik installeret en ladeboks, hvor Mariendal lavede en gennemboring fra loft til garage. De ramte ikke korrekt vinkel og efterlod en 80 mm flænge i loftet samt et hul på ca. 25x30 mm i en nyrenove... Se mere

Skulle have sat nyt trolltekt loft op og i den forbindelse skulle spots sættes op og der skulle laves nye lampeudtag. Fik fat i Mariendals Brønderslev afdeling, som bistod med kyndig rådgivning og v... Se mere

1. Elektriker

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring, god service og innovative løsninger. Vi gør os umage for at levere kvalitet i alle opgaver for både privat- og erhvervskunder.

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Perfekt samarbejde

Perfekt samarbejde, alt blev som aftalt:-)

19. juli 2023

Hej Lasse

Frisk Montør.

Hej, det var en rigtig god oplevelse, montøren var frisk og lavede et rigtig flot stykke arbejde. Mvh. Jan Mogensen

18. juli 2023

Hej Jan

Mvh. Mariendal

Jeg fik gratis hjælp over telefonen

Jeg fik gratis hjælp over telefonen, hvor jeg selv gjorde det praktiske arbejde, men sparede penge til at få en elektriker til at komme hjem til mig

17. juli 2023

Hej Lars

Mvh. Mariendal

Værste oplevelse i hele mit liv…

Værste oplevelse i hele mit liv…
Uærlig, grisk og helt igennem ubehagelig og dyr fornøjelse..
Stod uden køkken til mit barn og mig i knap 2måneder i en vinter periode.
At skulle sammarbejde med det firma har været en af de værste oplevelser i håndværker verden jeg nogensinde har haft…
Kan kun anbefale aldrig!! At bruge dem

20. juni 2023

Hej Martin

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Jeg har netop snakket med min kollega, som de seneste år har hjulpet dig op til flere gange.

Du er velkommen til at skrive direkte til mig på jss@mariendal.dk og uddybe dit forløb, vi har nemlig ikke helt samme opfattelse af forløbet som dig.

Jeg håber at høre fra dig, må du få en god sommer.

Mvh Jesper - Mariendal

Super god service

15. marts 2023

Hej Magnus

Mvh. Mariendal

Levering og installering af…

Levering og installering af varmestyring har forløbet noget nær perfekt, henvendelser efterfølgende er blevet besvaret hurtigt og effektivt så alt er godt

15. marts 2023

Hej

Mvh. Mariendal

Vi har simpelthen accepteret alt gir…

Vi har simpelthen accepteret alt gir dyrt et tilbud og det var ikke den vare vi troede vi havde købt. Vi føler os snydt.

19. februar 2023

Hej

Det er jeg rigtig ked af at læse. Jeg har undersøgt sagen med den montør der hjalp dig.

Det var en stor opgave for os at løse, da dit sommerhus lå et sted, hvor det ikke var muligt at køre til.

Der skete herefter en fejl på fakturaen, som vi dog vi fik rettet med det samme du gjorde os opmærksom på det. At opgaven var dyr, kan vi dog ikke genkende. Opgaven var svær at løse.

Vi gjorde vores bedste for at imødekomme opgaven, og vi er naturligvis rigtig kede af, at fejlen på fakturaen gør, at du føler dig snydt af os.

Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du gerne vil have en snak om dit forløb.

Mvh. Mariendal

Gode venlige kompetente håndværkere,der…

Gode venlige kompetente håndværkere,der leverede godt og veludførtabejde, den sidste stjerne mangler p.g.a af hvad der desværre er generelt for håndværkere oprydning
M.v.h
stig

19. december 2022

Besvarelse fra Mariendal

Hej Stig. Tak for den fine bedømmelse. Jeg tager den sidste manglende stjerne med videre, for de skal selvfølgelig rydde op efter sig.
Mvh. Claudia - Mariendal

Fakt. 253858

Tilbudspris, kommunikation imellem firma og kunde, behagelige og dygtige fagfolk ved udførelsen af arbejdet, god efterservice, - så generelt en god oplevelse med Mariendal....æ

9. oktober 2022

Besvarelse fra Mariendal

Tak for den fine anmeldelse, den sætter vi pris.
Mvh. Claudia - Mariendal

HØFLIG OG GOD OPFØRSEL

HØFLIG OG GOD OPFØRSEL
VH SVEND TORP

1. november 2022

Besvarelse fra Mariendal

Hej Svend. Tusind tak for den fine bedømmelse, den sætter vi stor pris på. Mvh. Mariendal

Varmepumper i Aalborg Golf Klub

Helt igennem fantastisk service fra indledende dialog til business case, til etablering af varmepumper.
Alt i alt er alt gået efter planen og deadlines er overholdt. Mariendal leverer en fantastisk service!

1. november 2022

Hej Nicolaj
Tusind tak for den fine bedømmelse, den sætter vi stor pris på.
Mvh. Mariendal

Manglende dialog om fakturaindsigelse samt skade på væg

Vi har oplevet et utilfredsstillende og meget langtrukkent forløb, hvor Mariendal til dels har sendt faktura for arbejde udført i forbindelse med en totalenterprise fra andet firma samt ikke vil vedkende sig ansvar for skade udført på væg.

- Første faktura modtages 27. maj 2021: denne modtages på baggrund af at Mariendal er ude og rette fejl og mangler udført i forbindelse med en totalenterprise igennem et husbyggerfirma. Da Mariendal var her i forvejen, blev vi enige om udførsel af andre opgaver mod egenbetaling.
28. maj 2021: Vi fremsender en indsigelse på fakturaen, da Mariendal både fakturerer for mange timer samt for ydelser, der er en del af totalenterprisen. Her gør vi ligeledes første gang opmærksom på den skade, Mariendal har foretaget i en væg.
29. september 2021: vi får et opkald fra Mariendals regnskabsafdeling omkring en ubetalt faktura. Vi oplyser om en igangværende indsigelse - og gensender indsigelsen fra 28. maj, som Mariendal ikke har reageret på. Mariendal lover at vende retur, når de har vendt sagen internt.
12. november 2021: Til vores forbløffelse modtager vi en rykker på trods af vi to gange tidligere har givet en indsigelse på den oprindelige faktura.
13. november 2021: Indsigelsen tilbage fra 28. maj fremsendes til Mariendal pr. mail for 3. gang
16. juni 2022: Vi har stadig intet hørt vedr. tidligere fremsendte indsigelse, men får nu en kreditnota for den oprindelige faktura. Desuden ny faktura, hvor timer og opgaver i forbindelse med totalenterprisen er fjernet. Tilbage er udførslen af ekstra-opgaverne, som er det rigtige vi skal betale for. Dog er der stadig ingen stillingtagen eller svar om den skade Mariendal har foretaget i vores væg - eller indsigelsen i sin helhed.
21. juli 2022: Vi skriver pr mail at vi accepterer fakturaens indhold, men savner Mariendals dialog omkring skade på væg. Og vedlægger endnu en gang billeddokumentation.
22. juli 2022: En projektleder kommer på banen og beskriver at fakturaen er justeret på timer og indhold; her er det naturligt at understrege, at Mariendal har justeret fakturaen til hvad den burde have været allerede ved første fremsendelse (27. maj 2021), da Mariendal tidligere havde faktureret for opgaver udført gennem en totalenterprise. Ligeledes afviser projektlederen blankt at Mariendal har ansvar for skaden i væggen
19. august 2022: Vi foreslår halv skade vedr. fakturaen, da vi ellers står med udgiften til reparation af væggen selv. Dette afvises også blankt, med argumentation om at de har handlet fair igennem hele processen.

Tilbage står vi med opfattelsen af en virksomhed, der sagtens kan komme i snak, når de skal indkræve penge, men ikke i situationer hvor pilen peger mod dem. Desuden ærgrelse over en virksomhed som ikke, i vores øjne, yder en god kundeservice.

19. august 2022

Hej Natascha.

Vi har svaret på denne, og vi har ikke yderligere kommentarer til denne sag som vi anser for lukket.