Voksbehandling hos [name removed] hudpleje, KAN IKKE anbefales!! Jeg har fået vokset min ryg i [name removed] hudpleje i Lyngby, gør jeg sku ALDRIG igen, den værste oplevelse. For det første ane... Se mere
Jeg kom til Marias Hudpleje fordi jeg var helt stiv i skuldrene og ikke kunne bøje mig. Jeg blev modtaget af en meget venlig massør som førte mig ind i et hyggelig massage rum med dæmpet lys og var... Se mere
Bagsværdvej 72 a, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg har netop lige haft en fantastisk oplevelse hos Marias Hudplejeklinik! Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og i gode hænder. Maria er professionel og meget vidende om hudpleje. Ansigtsbehandlingen var afslappende, og resultatet er rigtigt flot. Min hud føles blødere og ser meget sundere ud. Jeg vil klart anbefale Marias Hudplejeklinik til alle, der ønsker en kvalitets ansigtsbehandling. Tak for en skøn oplevelse, Maria! Vi ses snart igen.KH S
Jeg er altid tilfreds når jeg har været til behandling hos Marie.
Det er altid skønt at få ansigtsbehandling af Maria. Masser af erfaring og viden, som mit ansigt har nydt godt af igennem mere end 25år.
Føler mig forkælet og i gode professionel hænder hver gang - Tak😃
Jeg har igen været til den mest fantastiske ansigtsbehandling hos Maria - samme skønne oplevelse som da jeg kom første gang for 25 år siden☺️
Når man kommer ind hos Marias' Hudpleje klinik, kan man straks mærke nærvær og Maria er super professional. Super god behandling og med mange gode råd og vejledning.
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Marias Hudplejeklinik! Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og i gode hænder. Maria er professionel og meget vidende om hudpleje. Ansigtsbehandlingen var afslappende, og resultatet var rigtig flot. Min hud føles nu blødere og ser meget sundere ud. Jeg vil helt klart anbefale Marias Hudplejeklinik til alle, der ønsker en kvalitetsansigtsbehandling. Tak for en skøn oplevelse, Maria! Vi ses snart igen.
Mødt af imødekomende personale
Fik dejlig ansigts behandling, farve af øjenbryn og vipper. Jeg er godt tilfreds
Jeg kommer igen tak 😃

Besvarelse fra Marias hudplejeklinik
Forfærdeligt menneske. Havde booket tid til første konsultation (der i øvrigt skulle være gratis grundet særligt tilbud booket igennem Facebook), men måtte på dagen aflyse, da jeg om morgenen blev sendt på hospitalet af min læge med en graviditet uden for livmoderen (endte med at miste min ene æggeleder ved operation få dage senere). Jeg oplyser alt dette til Maria i min besked til hende og undskylder mange gange for det sene afbud, hvor hun vender retur med “Hej Silje det er jeg ked af denne sene afbud . Jeg bookede 1 time og har 24 timer varsel for afbud . Skal vi ikke lave en fugt behandling ? Mvh Maria”. Lidt svært at komme til en fugtbehandling, når man er på vej på hospitalet. Så empatiløst. Jeg kunne jo ikke varsle 24 timer før, når mit tilfælde opstod akut. Hun har efterfølgende forsøgt at sende mig faktura på en behandling. Hun havde dog glemt at sende mig en bekræftelse på tidsbestilling i første omgang, så den landede i min indbakke 11:09 og jeg havde aflyst 10:18. Flot Maria. Kan absolut ikke anbefale.
Svindler og modbydelig attitude.
Markedsfører med kampagne tilbud, for at så at oplyse at det er en fejl og hun ikke kan udføre behandling til oplyst pris. Smider røret på når hun oplyses om hendes ansvar som sælger.
Jeg er blevet behandlet på Marias Hudplejeklinik i Lyngby de seneste 10 år - dels fordi de har den bedste og mest behagelige voks, men også fordi personalet er topuddannet og leverer fine resultater HVER gang. Jeg synes, udvalget af behandlinger er bredt. De skal have en særlig ros for at være helt fremme med de nyeste behandlinger og de bedste kvalitetsprodukter. Vejledningen er så velafbalanceret og objektiv. Har aldrig haft fornemmelsen af at bleve presset til at købe. Hvis du ikke har været på klinikken endnu, skal du prøve den!
Altid en fornøjelse at komme hos Marias, alle behandlere er mega søde og professionelle til deres arbejde.
Professionelt arbejde, gode priser, god kundeservice.
Har allerede anbefalet en masse venner og bekendte, og gør det fortsat.
Hyggelig, indbydende og lækker klinik med imødekommende og dygtige behandlere. Jeg er kommet hos Marias Hudplejeklinik i tyve år og er altid gået derfra med et perfekt resultat og med følelsen af en god og varm oplevelse. Jeg er især glad for deres neglebehandlinger og brynbehandlinger. En ansigtsbehandling kan også godt anbefales her:-)
Maria og hendes team er super dygtige og professionelle. Jeg er kommet der i flere år og jeg er vild med det. Uanset hvad du har brug for, står de klar med en løsning, og der er en dejlig stemning. Kan ikke anbefale dem nok!
Var for et par dage siden inde ved Maria selv og få en behandling og det er da nok den værste service jeg har fået. Hun snakker kun negativt om andre og de andre ansatte. Og så var behandlingen slet ikke de penge værd. Aldrig skal jeg her ind igen

Besvarelse fra Marias hudplejeklinik
Jeg havde købt et gavekort på 750 kr. til min kones fødselsdag. Hun fik ikke brugt gavekortet med det samme og det fik lov til at ligge i skuffen. Vi besluttede at bruge gavekortet til en fælles krops- og ansigtsbehandling hos Maria. Desværre opdagede vi at gavekortet var udløbet for 5 måneder siden.
Jeg ringede til Maria og spurgte om vi alligevel kunne benytte gavekortet, dels på grund af Corona situationen og fordi vil trods alt ville købe en betydelig dyrere behandling.
Maria oplyste at gavekortet ikke kunne anvendes, da det var indtægtsført hos hende. Der har hun selvfølgelig fuldstændig ret til, men jeg synes det er en urimelig og ufleksibel behandling af sine kunder.
Jeg er da ked af at have mistet værdien af gavekortet, men jeg er endnu mere trist over den dårlige behandling jeg fik.
Resultatet er at vi ikke skal have behandling på Marias hudplejeklinik i fremtiden.

Besvarelse fra Marias hudplejeklinik
Fantastisk at komme i Marias Hudplejeklinik. Altid en skøn og fantastisk behandling, hvor du efterfølgende føler dig så skøn. Kan varmt anbefales.
ALTID en fornøjelse at komme i Marias klinik og blive forkælet. Går altid derfra og føler mig smuk og velplejet
Behandler havde kun tid til voks selvom jeg havde bestilt sugaring, men tager stadig betaling for sugaring da hun siger det ikke kan ændres i systemet!!!! Kommer aldrig her igen.
Jeg fik lavet utroligt flotte negle til mit bryllup. Kan varmt anbefale det.