1. Hårerstatning

Hos Hair by Vilas skaber vi mere end hår – vi skaber tryghed, selvtillid og livskvalitet. Vi ved, at hårtab kan være en sårbar og personlig rejse, og derfor møder vi hver eneste kunde med varme, omsorg og dyb respekt. Vores største fokus er at få dig til at føle dig set, forstået og tryg fra første øjeblik. Vores specialiserede ekspertise inden for parykker, hårløsninger og individuelle tilpasninger gør os til et sted, hvor kvalitet og faglighed går hånd i hånd med nærvær og menneskelighed. Vi arbejder med markedets bedste produkter og teknikker – og vi tager os altid tid til at finde den løsning, der passer præcis til dig, dit udtryk og dine behov. Det er vores mission at skabe et trygt rum, hvor alt kan lade sig gøre, og hvor du altid bliver mødt af professionelle hænder, varmt hjerte og ægte dedikation. Hos Hair by Vilas står vi ved din side under hele rejsen

4,1

God

Benytter paryk fra Hair by vilas

Benytter paryk fra Hair by vilas
Afdeling v Randers
Og er ovenud tilfreds med deres service og vejledning
Der er masser af udvalg i hår..
Og fundet en som passer mig rigtig godt, med hjælp fra frisøren
Den ser naturlig ud hvilket er essentielt for mig
Meget taknemmelig...

29. oktober 2025

Besvarelse fra Hairbyvilas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos vores afdeling i Randers - det betyder utrolig meget for os.

Vi er meget glade for at høre, at du har fået en god vejledning af Iben, og at I sammen fandt en paryk, der passer perfekt til dig. Det betyder rigtig meget for os, at du føler dig tryg og godt tilpas – og at håret ser naturligt ud, da vi ved hvor vigtigt det er.

De kærligste hilsner
Hair by Vilas

Super kvalitets parykker og rigtig skøn…

Super kvalitets parykker og rigtig skøn og dejlig service

3. december 2025

Kære Iben
Tusind tak for din søde besked 💛 Det betyder rigtig meget for os, at det, vi bestræber os på – både kvalitet og service – er noget, du har lagt mærke til.
Kærlig hilsen hele Hair by Vilas teamet

Kunde hos Hair by VILAS

Jeg har været kunde hos Hair by VILAS i ca. 18 år og fået en fantastisk behandling gennem alle årene. Man er altid i trygge og dygtige hænder. Hvis der er problemer med levering af parykker, gøres der et stort arbejde fra kontorets side for at rette op på fejl. Når man modtager en ny paryk, gøres der alt for at følge kundens ønsker mht. frisure, og det med den største venlighed og imødekommenhed. Der er altid en venlig og munter stemning, så man føler sig rigtig godt tilpas.

27. november 2025

Kære Susanne

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder så meget for os at høre, at du gennem hele 18 år har følt dig tryg og godt tilpas hos os. Vi er oprigtigt glade og stolte over at have dig som kunde – og vi sætter stor pris på det gode kendskab og den tillid, du altid viser os.

Tak fordi du deler dine oplevelser, og for alle de hyggelige stunder gennem årene. Vi glæder os til mange flere.

De kærligste hilsner
Hair by Vilas teamet

Virkelig en kæmpe stor anbefaling…

Virkelig en kæmpe stor anbefaling herfra.
Super velkomst og virkelig professionel og meget tryg service. Når man står i en sårbar situation , som kræft patient og skal have en paryk, er det vigtigt at blive mødt, som den man er. Vivi er meget imødekommende, dygtig og nem at tale med. Jeg gik meget glad hjem efter besøget.

19. november 2025

Kære Nina,

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt mødt i en sårbar situation. Vivi og hele teamet sætter stor t fokus på at skabe et trygt og omsorgsfuldt rum og er meget glade for, at du gik herfra med en god oplevelse.

Tak fordi du deler din historie og for din anbefaling.

Kærlig hilsen

Kæmpe anbefaling til Hair by Vilas

Utrolig søde og dygtige til alle hår løsninger, parykker osv. Alt kan ordnes nemt hos Hair by Vilas og forgår i trygge og rolige rammer. Kæmpe anbefaling .

12. november 2025

Kære Rikke,

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os.
Vi gør os umage for at skabe trygge, omsorgsfulde og professionelle rammer, så det glæder os dybt, at du har haft en så god oplevelse hos os.
Tak for din fine anbefaling – den varmer. 💛

De bedste hilsner,