Mantel Anmeldelser

125.137

4,6

Købte en ny sadel til min racercykel. Nemt at finde på siden, 30 dage til at prøve sadlen. Noget der giver tryghed når man skal købe på en webshop. Samtidigt var det også en ret god pris i sammen l... Se mere

Mantel er en fremragende forhandler af cykler, udstyr og beklædning. De svarer hurtigt og konstruktivt på både spørgsmål og klager. Senest sendte jeg et par Castelli cykelshorts retur, fordi siddepude... Se mere

Min første oplevelse med Mantel. Alt spillede, varen var på lager til den bedste pris, og det tog kun 2 dage fra bestilling til jeg kunne hente den i pakkeshop. Vil helt sikkert have Mantel i baghoved... Se mere

Det var simpelthen en fantastisk oplevelse at handle min drikkedunk hos Mantel. Først fandt jeg den drikkedunk jeg gerne ville have inde på hjemmesiden, derefter trykkede jeg på kurven, og betalte for... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Sportstøjbutik
  3. Cykelværksted
  4. Butik med cykeltilbehør
  5. Sportstøjsbutik

Om Mantel

Mantel: Al sinds 1938 alles voor jouw fietsplezier!

Van het kiezen van je nieuwe fiets tot een cassette of fietsbroek. Bij Mantel vind je een ruim assortiment en persoonlijk advies voor onderweg.

De grootste fietsenwinkel van Nederland

Met onze Superstores, webshop en Servicepunten zijn we altijd dichtbij. Waar je ons ook bezoekt, de beste service krijg je altijd.

• Superstores in: Arnhem, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht
  • Webshop: mantel.com
  • Servicepunten: Voor lokaal onderhoud

Onze belofte

We zetten graag net dat stapje extra om jou zo goed mogelijk te helpen. Gaat er toch iets mis? Dan lost onze klantenservice dat altijd voor je op.

Mantel Service

Gratis bezorging vanaf €49
Deskundige klantenservice
30 dagen recht van retourneren

125 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(125.137)

7.935 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Stort udvalg

Stort udvalg, skarpe priser og lynhurtig forsendelse. Eneste anke er, at samme ordre blev sendt i tre forskellige pakker, som ikke blev leveret samtidigt. Jeg måtte derfor i pakkeshoppen flere gange.

25. november 2025

Manglende krankboks

Jeg købte en SRAM Rival geargruppe, hvor det tydeligt fremgik at der fulgte en DUB pressfit 86 krankboks med. Både på hjemmesiden (jeg har screenshot) og i fakturaen. Deres kundeservice påstår at det er helt klart at der ikke følger en krankboks med. Pas på med hvad du bestiller hos dem. Det er slet ikke sikkert at du få de varer der står i din faktura.

Edit: På jeres hjemmeside står: "Krankbos: DUB pressfit 86", det samme står i fakturaen. Det er en specifik krankbox til et specifikt stel, så det kan kun tolkes som at den følger med. Eller skulle det fremgå af hjemmesiden og fakturaen at "den passer til", men det står der jo ikke.

Har i overhovedet kigget på jeres egen hjemmeside? Det er klar vildledning.

6. november 2025
Mantel-logo

Besvarelse fra Mantel

Goddag,

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det er ærgerligt at læse, at du havde forventet en DUB Pressfit 86-kranksæt, men ikke har modtaget den.
Jeg kan se, at gruppesættet passer til den nævnte krankboks.

Denne medfølger ganske vist ikke, men det fremgår af hjemmesiden og fakturaen, at gruppesættet passer til denne, så du er informeret herom.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail.

Med venlig hilsen,
Madou | Mantel

Vildt dårlig service

Vildt dårlig service. Du modtager AI-genererede svar på mail, uden reelt svar på din henvendelse.

Købte et par speedplay cleats som knækkede efter 4 måneder.

Mantel ville ikke håndtere garantisagen. De “drøftede skaden internt” og vurderede at jeg havde knækket klampen med vilje, selv efter at jeg havde vedhæftet dokumentation og billeder.

Jeg tog kontakt til Wahoo bagefter, som straks sendte mig nye klamper efter at have set billederne.

Jeg handler aldrig på Mantel.com igen.

26. september 2025
Mantel-logo

Besvarelse fra Mantel

Goddag Simon,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at du er utilfreds med behandlingen af din garantianmodning.
Som min kollega allerede har nævnt i e-mailen, kan det være, at en leverandør af hensyn til god forretningsskik vælger at udskifte en del alligevel.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at svare på min kollegas e-mail.

Jeg ønsker dig en god dag!

med venlig hilsen,

Linda | Mantel

Super service. Lynhurtig ekspedition. Kunne se at varen var pakket, og afsendt allerede få timer efter bestilling, til trods for at det var en søndag. Kan kun anbefales. 😊

1. september 2025