Mantel Anmeldelser

125.157

4,6

Købte en ny sadel til min racercykel. Nemt at finde på siden, 30 dage til at prøve sadlen. Noget der giver tryghed når man skal købe på en webshop. Samtidigt var det også en ret god pris i sammen l... Se mere

Mantel er en fremragende forhandler af cykler, udstyr og beklædning. De svarer hurtigt og konstruktivt på både spørgsmål og klager. Senest sendte jeg et par Castelli cykelshorts retur, fordi siddepude... Se mere

Min første oplevelse med Mantel. Alt spillede, varen var på lager til den bedste pris, og det tog kun 2 dage fra bestilling til jeg kunne hente den i pakkeshop. Vil helt sikkert have Mantel i baghoved... Se mere

Det var simpelthen en fantastisk oplevelse at handle min drikkedunk hos Mantel. Først fandt jeg den drikkedunk jeg gerne ville have inde på hjemmesiden, derefter trykkede jeg på kurven, og betalte for... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Sportstøjbutik
  3. Cykelværksted
  4. Butik med cykeltilbehør
  5. Sportstøjsbutik

Om Mantel

Mantel: Al sinds 1938 alles voor jouw fietsplezier!

Van het kiezen van je nieuwe fiets tot een cassette of fietsbroek. Bij Mantel vind je een ruim assortiment en persoonlijk advies voor onderweg.

De grootste fietsenwinkel van Nederland

Met onze Superstores, webshop en Servicepunten zijn we altijd dichtbij. Waar je ons ook bezoekt, de beste service krijg je altijd.

• Superstores in: Arnhem, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht
  • Webshop: mantel.com
  • Servicepunten: Voor lokaal onderhoud

Onze belofte

We zetten graag net dat stapje extra om jou zo goed mogelijk te helpen. Gaat er toch iets mis? Dan lost onze klantenservice dat altijd voor je op.

Mantel Service

Gratis bezorging vanaf €49
Deskundige klantenservice
30 dagen recht van retourneren

125 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(125.157)

7.966 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Brugbare informationer på hjemmesiden

Brugbare informationer på hjemmesiden. Let at bestille. Hurtig levering. Fair pris.

20. januar 2025

God eftermiddag, Søren,

Hvor er det rart at høre, at oplysningerne på hjemmesiden er nok til at træffe de rigtige valg.
Jeg håber, du nyder din bestilling!

Linda | Mantel

De sender det forkerte produkt og er…

De sender det forkerte produkt og er efterfølgende umulige at komme i kontakt med...

1. september 2024

Kære Asger,

Tak for din anmeldelse af din oplevelse med at bestille fra vores online shop. Hvor er det ærgerligt at høre, at det ikke gik godt!

Nogle gange kan det faktisk ske, at vi ved et uheld sender den forkerte del. Det er godt, at du har sendt os en e-mail om dette, så vi kan løse problemet sammen. Jeg kan se, at du har været i kontakt med mine kolleger om situationen, og at produktet vil blive returneret til os. Jeg undskylder for det forsinkede svar, men på grund af højsæsonen er vi lidt bagud. Men vi vil helt sikkert løse dette for dig!

Overholder ikke garantiforpligtelsen

Købte en komplet Shimano Di2 105 geargruppe i november sidste år til kr. 8.500. Har af forskellige årsager ikke fået bygget cyklen færdig endnu, og hverken for- eller bagskifter har været i funktion eller set en cykelkæde, så de er at betragte som helt nye komponenter, dog har jeg undervejs opladt batteriet og forsøgte at opdatere firmware to gange. Begge gange er opdateringen gået galt og begge gange har bagskifteren mistet funktionalitet (designfejl fra Shimanos side!). Første gang kunne den stadig skifte, men gik død, hvis Bluetooth blev anvendt - f.eks. ved at oprette forbindelse til Shimanos app på telefonen. Den blev vagt til live hos et lokalt Shimano "Service Center" (disse centre er blot cykelhandlere, og drives ikke af Shimano, og man betaler selv, hvis man ikke har købt komponenterne hos dem). Anden gang var bagskifteren totalt stendød, og jeg kontaktede Mantel vedrørende problemet. Mantel ville først have den komplette geargruppe retur for at sende den til Shimano. Det er totalt urimeligt, når fejlen kun involverer Di2-komponenterne, og ville være forbundet med væsentlig ulempe/en masse arbejde for mig. Efter at have talt med meget STORE bogstaver over telefonen fik jeg Mantel overtalt til at acceptere, at de kun skulle have Di2-komponenterne (for- og bagskifter samt batteri). Dem modtog de d. 26/6. D. 14/8 modtog jeg en mail fra Mantel's garantiafdeling om, at Shimano havde godkendt min garantisag. Handlende er forpligtet til at løse garantikrav inden for en rimelig tid. Rimelig tid regnes normalt for at være 1-2 uger. Der er 7 uger fra d. 26. juni til d. 14/8. I dag er det d. 23/8, og jeg har stadig ikke modtaget noget tilbage fra Mantel. Endnu en telefonopringning til dem i dag har ikke kastet lys over, hvornår jeg kan forvente at modtage noget fra dem. Så der kommer til at gå mindst 9 uger, før jeg modtager mine komponenter retur fra dem. Det er MEGET langt fra at være "rimelig tid". Og jeg er begyndt at tvivle på, at jeg nogen sinde vil modtage mine Di2-komponenter tilbage fra dem. De nægter at oplyse T&T på de komponenter, de påstår er på vej til dem fra Shimano. Det er for at være helt ærlig TOTALT urimeligt, at en garantisag ikke kan afgøres hurtigere. Undervejs har jeg gentagende gange kontaktet Mantel både pr. email og over telefonen og foreslået dem, at de overholdt deres garantiforpligtelse over for mig ved at sende mig erstatningskomponenter fra deres eget lager i stedet for de erstatningskomponenter, der (måske) er på vej til dem fra Shimano. Som tidligere nævnt er de komponenter, jeg har sendt retur til dem, været nye og ubrugte, rent bortset fra, at Shimanos app har ødelagt bagskifteren to gange. De nægter hårdnakket at sende mig erstatningskomponenter fra deres lager (ja, alle tre komponenter er på lager, både som individuelle komponenter og som del af en OEM-gruppe, som er det, jeg har købt). De siger blot tak for min tålmodighed. Jeg gentagende gange forsøgt at gør dem det klart, at de overtræder mine forbrugerrettigheder, og at min tålmodighed for længst er væk. Den eneste imødekommenhed, jeg har oplevet, har været, at de har sendt mig et rabat-kode på 10 kr til mit næste køb. Da jeg gjorde dem det klart, at det kunne jeg kun anse som en fornærmelse, blev beløbet hævet til 100 kr, hvilket er akkurat liget så meget en fornærmelse ! Som jeg startede med at skrive, har jeg betalt kr. 8.500 for en komplet geargruppe, som jeg nu ved, jeg reelt ikke har nogen reel garanti på. Man kan desværre ikke give 0 stjerne, så jeg giver Mantel 1 stjerne. Jeg kan kun opfordre til, at man handler andre steder, end hos Mantel.com

23. august 2024

Kære Gram,

Tak for din anmeldelse af din oplevelse med vores garantihåndtering. Sikke en utrolig irriterende situation!

Jeg vil med glæde undersøge, hvad der gik galt i denne sag sammen med dig, for jeg er enig med dig i, at det tager for lang tid. Derfor har jeg sendt en anmodning om lidt flere oplysninger, så jeg kan finde dig i vores system. Forhåbentlig kan vi så snart se på en løsning, så du ikke skal vente endnu længere på dette.

Anne | Mantel

Ansvarsfraskrivelse: For at hjælpe dig så godt og hurtigt som muligt bruger vi oversættelsesværktøjer. Vi beklager eventuelle oversættelses- og deraf følgende kommunikationsfejl.
________________________________________________________________________
Kære Gram,

Tak, fordi du gav os flere oplysninger, så vi kunne se nærmere på situationen.

Det er rigtigt, at det tog meget lang tid at modtage delen fra Shimano. Desværre er vi helt bundet til Shimano selv i dette og kan ikke bare sende dig en anden del fra vores lager. Dette afhænger af reparationen fra Shimano, og hvordan de yderligere vurderer din garantianmodning.

Jeg har dog nogle gode nyheder i denne sag! Delen er i mellemtiden ankommet til vores lager og er blevet sendt direkte til dig. Du kan forvente at få den hjem i løbet af denne uge.

Hvad angår gavekortene, så var det en fejl fra vores side. Vi ville tilbyde dig et gavekort på 10 euro for den lange ventetid. Desværre glemte vi, at du bor i Danmark, og at vi sender 10 kroner, som ikke er det samme som 10 euro. Jeg undskylder for forvirringen!

Hvis du har spørgsmål til dette, eller hvis der er andet, vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon, så kigger vi på det sammen med dig!

Anne | Mantel

Tænker jeg bliver glad for mit køb når…

Tænker jeg bliver glad for mit køb når jeg en gang får pakken udleveret 🫣 men i bruger PostNord til jeres forsendelser og tænker at hvis i skifter pakke leverandør bliver jeres kunder mere tilfredse for PostNord pakke politik virker bare ikke det er skammeligt at de ikke levere til tiden som lovet 🤬🤬🤬🤬 ellers har jeg været 100 procent tilfreds med at handle hos jeg nem og hurtig handleproces der vil jeg give jer 5 store stjerner 👍👍🤗

17. juli 2024

Godmorgen, Lars,

Det er altid svært for os at finde den perfekte pakkeservice, der altid leverer til tiden overalt.

Forhåbentlig vil din pakke snart blive leveret, og vi vil gøre os fortjent til 5 stjerner for produktet!

Angelique | Mantel