Op de site stond op voorraad in Breda i.v.m vakantie dag later besteld op afhalen in Breda. Dag later nog geen reacties toen zelf contact opgenomen met MamaLoes om te vragen of ze beschikbaar waren. W... Se mere
Virksomheden har svaret
Duidelijke site en goede info over het product. Vlotte bezorging ondanks de vertraging van DHL. We hebben gechat over de bezorging en dat is ook gemeld. Gelukkig werd het pakket de volgende och... Se mere
Virksomheden har svaret
We hadden een autostoel online besteld maar die was niet naar onze zin, toen zijn we naar de winkel in Breda gegaan en daar hebben we heel goed uitleg en advies gekregen. We konden de stoel retournere... Se mere
Virksomheden har svaret
Super fijne luiertas, kan lekker veel in en omdat de tas aan de zijkant open gaat is het veel overzichtelijker om de spullen terug te vinden en minder gegrabbel. Ook blijft hij goed staan en door de r... Se mere
Skrevet af virksomheden
Dagelijks maken wij bij MamaLoes duizenden mensen blij. Daar draait alles om voor ons. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen, een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is, maar ook een topservice, een goede bereikbare klantenservice en 'doen wat je zegt' dragen hieraan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen jou blij maken met dat waar wij goed in zijn!
Bij MamaLoes vind je de beste aanbiedingen en kortingen op de fijnste babyspullen. Of je nu op zoek bent naar schattige kleertjes, handige verzorgingsproducten of het leukste speelgoed, wij hebben het allemaal voor jou en je kleintje. Shop nu en maak gebruik van de beste deals en aanbiedingen die wij te bieden hebben!
Ontdek naast onze webshop ook onze twee gezellige fysieke winkels in Breda en Utrecht, waar je de fijnste babyspullen met eigen ogen kunt bekijken en voelen. Ons deskundig team staat klaar om je persoonlijk advies te geven en je te helpen bij het vinden van de perfecte items voor jou en je kleintje. Kom langs en ervaar de warme sfeer van MamaLoes, waar we met liefde klaarstaan om je te verwelkomen!
Het beste voor jou en je baby
Parallelweg 16, 5051 HG, Goirle, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra MamaLoes
Precies hoe het online te zien was hebben we het zo ontvangen en bezorging was top
Shalini
Uit Ridderkerk

Besvarelse fra MamaLoes
Goede informatie, makkelijk te bestellen en correcte afhandeling.
Blij mee..

Besvarelse fra MamaLoes
Het pakket was heel goed ingepakt en er zat zeker genoeg bescherming voor de artikelen in zodat het niet kapot kon gaan

Besvarelse fra MamaLoes
Na bestelling werd het pakket snel en verzorgd bezorgd.
Stoeltje ziet er mooi en stevig uit👍

Besvarelse fra MamaLoes
Een prima kwaliteit en een scherpe prijs voor de kinderstoel inzet die ik gekocht heb.

Besvarelse fra MamaLoes
Ik kocht een autostoel en deze kwam met een deuk in het verkleinkussen binnen. Mail met foto s gestuurd en blijkbaar ligt de fout bij de leveranciers dus pech. Je mag hem wel gratis retourneren dat klopt, maar een kleine tegemoetkoming zoals enkel verkleinkussen vernieuwen kan blijkbaar binnen. Jammer

Besvarelse fra MamaLoes
Zeer snelle,correcte levering, ook de autostoel was precies zoals we verwacht hadden. Was ook zeer degelijk ingepakt.

Besvarelse fra MamaLoes
Korting die de moeite waard is.
Snelle bezorging, doet wat het beloofd.

Besvarelse fra MamaLoes
De bestelling die geleverd zal worden omdat alles op voorraad was, werd op het laatst niet geleverd om dat de bestelling te groot was. Hoe dan?
Ik moest niet zeuren en het kwam toch allemaal nog, alleen wat later.
Uitgelegd dat wij dan niet open kunnen gaan met onze kraamzorg instellingen
Maar dat was dan ons probleem.
1 ster omdat we wel ons geld terug kregen. Maar jammer dat ze niet mee wilde werken aan een oplossing.

Besvarelse fra MamaLoes
Voor 22uur besteld morgen in huis klopte niet. Dit is geen probleem maar wel jammer dat dit vanuit hun dan niet gecommuniceerd wordt maar dat je hier zelf achteraan moet. Producten wel netjes verpakt en zoals omschreven op de website.

Besvarelse fra MamaLoes
Netjes de dag na bestelling geleverd en goed verpakt.
Ook heel netjes op de hoogte gehouden, wanneer het pakket afgeleverd zou worden.