Twinky Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helemaal geweldige loopstoel 😍!!! Mijn dochtertje van 6 maand zit er graag in, we hebben ook zo’n minnie mouse bouncer maar haar voorkeur ligt bij haar loopstoel. Ook bijgeleverde duwstang is ideaal.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht bedrijf, een kinderwagen en kinderstoel gekocht. Kinderwagen kwam met een hele boel mankementen en krassen. Afgeraffelde textiel, kapotte maxi cosi. Klantenservice deugt ook voor ge... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Babyudstyrsbutik
  2. Børnemøbelbutik

Skrevet af virksomheden

Twinky is opgericht vanuit een team met een grote passie, namelijk de wereld openen voor baby’s op een innovatieve manier. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat baby’s veel willen, maar dit nog niet kunnen zonder constante begeleiding. Onze missie is het om deze zorg vanuit het ouderschap op de meest efficiënte en veilige manier te dekken.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

104 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij gebruiken de Twinky Swing nu een…

Wij gebruiken de Twinky Swing nu een tijdje voor onze zoon en zijn er echt ontzettend blij mee. Hij zit er heerlijk comfortabel in en vindt vooral de schommelfunctie geweldig. Zodra we hem erin zetten, zit hij tevreden om zich heen te kijken of lekker te spelen.

Wat ik zelf echt een groot pluspunt vind, is dat de stoel heel makkelijk schoon te maken is én eenvoudig in te klappen. Wij hebben niet heel veel ruimte in huis, dus het is ideaal dat je hem na gebruik compact kunt opbergen. Dat maakt echt een groot verschil in het dagelijks gebruik.

De kwaliteit voelt goed aan en hij ziet er ook nog eens mooi uit.

Voor ons is het echt een aanrader voor ouders die een praktische, comfortabele én ruimtebesparende kinderstoel zoeken

14. marts 2026

Loopstoel van twinky

Loopstoel van twinky, onze dochter is er heel erg blij mee. Helaas ging het zitje stuk maar na contact met de klantenservice konden wij gewoon een vervangend onderdeel ontvangen. Super! En onze dochter weer helemaal blij aangezien ze de stoel weer kan gebruiken!❤️❤️❤️

28. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een loopster besteld maar de…

Ik had een loopster besteld maar de kleur was niet op voorraad ik heb hierover gebeld en de dag erna had ik een andere kleur die ik besteld had super keurig en netjes afgeleverd heb er ook een kinderstoel van mijn achterkleinzoon waar ik 1 maal in de week oppas is er super blij mee ben namelijk zelf 80 jaar en het is toch wel fijn als ik even mijn handen vrij heb en hij lekker kan spelen dat hadden wij vroeger niet toen mijn kinderen klein waren wat een geweldig materiaal super veilig en makkelijk in onderhoud ben helemaal fan van jullie

Gr een blije overgroot oma tineke

16. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele leuke en fijne eetstoel

Ik was opzoek naar een leuke eetstoel voor mijn zoontje en zag deze stoel heel vaak voorbij komen.
Uiteindelijk besteld, want ik vond het wel een leuk idee dat hij kon schommelen.
De stoel is toen netje geleverd, maar helaas pasten de poten niet goed op de stoel. Daardoor kon ik de stoel niet goed gebruiken.
Gelijk een bericht gestuurd naar de klantenservice en ze waren supervriendelijk. Hebben meteen een oplossing gezocht. Ik kreeg een nieuwe stoel geleverd!
De nieuwe stoel in elkaar gezet en deze is perfect. Mijn zoontje vindt het helemaal leuk om erin te zitten.
We hebben de stoel nu op schommelstand staan, maar gaan wss wel snel over naar de hoge poten. Zo kan hij lekker met ons aan tafel eten.
Supertevreden tot nu toe en ook de klantenservice was geweldig! Dikke duim voor Kesia :)

14. juli 2026

Geweldig plaspotje

Wij hebben het plaspotje (mini wc) van twinky. Levering was heel snel. En het potje is echt geweldig. Onze kleine is er dol op. Er zitten leuke geluidjes op en ook echt een zachte wc bril. Ook is hij licht van gewicht dus makkelijk om hem te verplaatsen.

13. juli 2026

VARNING ‼️

VARNING ‼️
OSERIÖST FÖRETAG.
Otroligt dålig kvalitet. Går inte att få tag på.
Uppgett ett falskt nummer på sin kundtjänst.
Order : 18222 / Elin
Vi kommer att anmäla företaget till Klarna och Konsumentverket

7. juli 2026

Besvarelse fra Twinky

I understand your frustration, however you have placed this review 4 hours after e-mailing us, please see our most recent e-mail to see how we will come to a solution. Thank you Marie!

Tevreden!

Wij hebben het Plaspotje mogen ontvangen en zijn hier super tevreden mee! Ik heb contact gehad via Instagram om een juiste keuze te kunnen maken en werd hierbij goed geholpen. Het product was snel binnen en is hier voor onze dochter favoriet!

2. juli 2026

Twinky, een fijne webshop

Ik schrik van alle 1* recensies. Ik heb zelf een kinderstoeltje besteld en deze is helaas in de verkeerde kleur geleverd(kan gebeuren!) ik heb contact opgenomen met twinky en ze hebben mij per direct een nieuwe stoel gestuurd in de juiste kleur. Helaas was deze niet op voorraad en moest ik iets langer wachten. Als compensatie heb ik er ook nog een plas potje bijgekregen tegen een leuke korting. De kwaliteit van de producten is prima. De klantenservice was in mijn beleving ook gewoon top. Ik zou de slechte recensies persoonlijk met een korreltje zout nemen, het lijkt er op dat mensen denken dat zij zaken doen met ziggo en 24/7 iemand van de klantenservice kunnen bereiken?
In de toekomst zal ik vaker een bestelling doen via Twinky!

18. juni 2026

Echte aanrader

Goeie service, mooie baby producten, ben erg tevreden! Goede communicatie, eerlijke schappelijke prijzen; antwoord snel terug, echt tevreden, echte aanrader, ik raad aan om hier te winkelen.

10. juni 2026

Pas op met deze webshop

Pas op met deze webshop! De producten lijken rechtstreeks van AliExpress te komen, maar worden voor veel hogere prijzen verkocht. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail, maar krijg geen reactie. Daarnaast wordt mijn retourverzoek genegeerd.
De klantenservice is slecht bereikbaar en komt haar verplichtingen niet na. Mijn ervaring is zeer teleurstellend. Ik raad aan hier niet te bestellen en eerst goed onderzoek te doen voordat je iets koopt.
OOK HEB IK VIA DE WHATSUPP CONTACT GEHAD! en zelfs dan word ik genegeerd!! Positieve reviews zijn gekocht!

2. juni 2026

Beste San P.,
Dank u voor uw feedback, ook al begrijpen wij dat uw ervaring teleurstellend was. Wij nemen dit soort signalen serieus.
Wij willen u laten weten dat onze producten ontworpen en gecontroleerd worden onder de Twinky-merknorm en voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. Wij begrijpen dat prijsvergelijkingen vragen kunnen oproepen, maar de kwaliteitscontrole, certificering, garantie en klantenservice die wij bieden maken onderdeel uit van onze toegevoegde waarde.
Wat uw retourverzoek en e-mailcontact betreft: wij betreuren het ten zeerste dat u geen reactie heeft ontvangen. Wij hebben geprobeerd u te vinden in ons klantenbestand, maar de naam San P. komt helaas niet voor in onze administratie. Mogelijk is uw bestelling geplaatst onder een andere naam of e-mailadres.
Wij nodigen u van harte uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via WhatsApp, zodat wij uw bestelling kunnen opzoeken en samen tot een passende oplossing kunnen komen, inclusief eventuele terugname van uw artikel.
📲 Neem contact op via WhatsApp: +31 (0)452092022
Wij staan voor u klaar en hopen uw vertrouwen te kunnen herstellen.

PS. Ik zie dat je reactie is aangepast, zou je ons AUB opnieuw willen berichten? Bij voorbaat dank!

Pure misleindende advententie

Pure misleindende advententie
Staat 4 in 1 scroll je naar beneden staat er 3 in 1..... als je andere advententies bekijkt van twinky zoals de all in 1 en je scrolt naar beneden is t ook maar een 3 in 1 wagen...
Plus je krijgt een retour pakket binnen totaal andere kleur en het is beschadigd.
Geen uitleg of tekst met dat dat maar erin zit als je het besteld terwijl ze in de mail wel zeggen dat er tegen meerprijs de isofix en etc. Erbij word geleverd.... of terwijl misleidend en bar en barslecht

30. juni 2026

Besvarelse fra Twinky

Hey! We hebben je gemailed en hebben gehoopt tot een passende oplossing te komen. Mocht je dit lezen, zou je ons dan kort een whatsapp berichtje willen doen? We willen ons best doen je vooralsnog tevreden te stellen

Ons nummer is +31452092022, hopelijk tot snel!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht klantenservice/slechte kinderwagen en kinderstoel

Slecht bedrijf, een kinderwagen en kinderstoel gekocht.

Klantenservice deugt ook voor geen enkele meter, moest 23 mails versturen om uiteindelijk een terugbetaling voor mijn producten te krijgen. Ze lezen hun mails niet en blijven je steeds dezelfde vraag stellen. Doen alsof ze de product niet binnen hebben gekregen.

Producten lijken gedropshipt te worden uit China of iets dergelijks kwaliteit valt vies tegen.

Bij TWIJFEL NIET HIER BESTELLEN HET IS HET NIET WAARD.

23. juni 2026

Besvarelse fra Twinky

Ons nummer is +31452092022, hopelijk tot snel!

Twinky potty

Onze dochter is helemaal gek van de Twinky Potty. Ze was snel zindelijk omdat ze het potje een feestje vond. Er zit zowel een muziekje als een doorspoelgeluidje op, een feestje!
Ze is nu ongeveer 2,5 maand zindelijk maar dit potje blijft favoriet. Die kiest ze boven de ‘grote mensen wc’. Hij is ook makkelijk schoon te maken. Wij vinden het zeker een aanrader!

13. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aanrader de spullen van Twinky!

Wij hebben de twinky swing kinderstoel en babywalker. Onwijs blij mee!🥰 Zo handig een inklapbare kinderstoel, maar ook gewoon dat je de stoel kan verstellen en er zelfs een schommelstoel van kan maken. Ons zoontje zit er perfect in en na het eten makkelijk schoon te maken. Ik raad deze stoel zeker aan! De babywalker is de favoriet van onze kleine man. Hij sjeest er het hele huis en onze tuin mee door!😜 Handig dat ik dan even mijn handen vrij heb op zo’n moment.

3. marts 2026