3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kærlighed til krøller!!

Jeg havde den bedste oplevelse! Jeg havde købt det store krølleklip, og der blev bare taget SÅ god hånd om mig og mine krøller med diverse hårkure, gode og konstruktive råd samt klip og styling til perfektion. Mine krøller har aldrig set flottere ud!
Jeg blev klippet af den søde Charlotte, som vidste lige hvad mit hår havde brug for og tog sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål omkring mine krøller.
Jeg kommer helt sikkert igen! <3

2. oktober 2025

Fremragende klipning og vejledning af…

Fremragende klipning og vejledning af Rahima!

Jeg besøgte Made in Congo i dag og blev klippet af frisøreleven Rahima – og jeg er simpelthen ovenud tilfreds! Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle beholde mit lange hår eller springe ud i en kort, krøllet page. Rahima guidede mig fantastisk, gav mig plads til at tænke og hjalp mig med at træffe den helt rigtige beslutning om det korte hår.

Jeg følte mig på intet tidspunkt til besvær, selvom Rahima brugte de første 15 minutter på at finde ud af, hvad jeg overhovedet ønskede. Hun var utrolig detaljeorienteret, gik nænsomt til værks, og det var tydeligt, at hun virkelig gik op i sit arbejde.

Hele oplevelsen var yderst behagelig, og jeg er virkelig glad for min nye frisure. Selvom der var fuld gang i håndværkerne og deres værktøj på butiksfacaden, formåede Rahima at gøre sessionen hyggelig og rolig.

Jeg kommer helt sikkert igen, næste gang der skal klippes 30 cm af på én gang! Kan varmt anbefale Rahima.

4. juli 2025

Aldrig få farvet jeres hår her!

Kom ind i salonen for at få farvet lyse striber i mit hår. Jeg havde i forvejen sendt inspirations billeder, for at sikre mig at de kunne farve den farve! De sagde det var intet problem, og jeg havde i øvrigt set billeder på deres instagram der lignede det jeg også ønskede. Så jeg tænkte jeg var tryg! Jeg fik en tid hos mathilde, der for det første igennem hele min oplevelse bliver ved med at kommenterer gentagende gange på hvor ødelagte mine spidser er (noget jeg godt er klar over) og om hun ikke skal klippe dem. Hvis jeg ønskede det havde jeg booket tid til klip. Når men, Jeg viser billedet og hun siger det kan sagtens lade sig gøre. Da det bliver vasket ud, kan jeg se det er helt galt! 1: placeringen af striberne - jeg fik 4 helt lige striber på toppen af mit hovede, og ingen ned af siden ergo ligner jeg et stinkdyr og jeg kan ikke længere gå med det løst, da jeg bare har sådan 4 farvede totter foran der er orange. 2: farven - jeg har naturligt helt sort hår og ønskede derfor striber, der så naturligt ud og ikke larmede for meget! Jeg fik striber i 3 forskellige farver efter afblegning - tis gul, orange og helt hvide! 3: Efter endt behandling blev vi enige om at det ikke var godt, jeg fik derfor tilbudt en ny tid hvor jeg ikke skulle betale (fint) men betalte dog stadig betale 2300kr for et resultat der ikke lignede noget af det jeg ønskede! Efter min nye tid fik de rettet en smule op på det, men det er ikke i nærheden af hvad jeg ønskede! Jeg sagde det var fint og forlod butikken, da jeg ikke orkede kampen - mit hår var jo allerede ødelagt af afblegningen og jeg har stadig 4 fartstriber på toppen af mit hovede, så jeg ligner et stinkdyr!
Kan overhovedet ikke anbefale og få farvet jeres hår i salonen! Jeg har ikke prøvet deres andet servicer, de er sikkert fine! Hvis i skal ha farvet jeres hår, så andbefaler jeg frisørskolen - min søster fik det resultat jeg også ønskede, for 600kr inkl olaplex kur!

11. marts 2025

Besvarelse fra Madeincongo

Vi er selvfølig ulykkelige over din oplevelse, da vi lever af glade kunder i salonen!
Hvis vores kunder en sjælden gang, ikke er tilfredse, lykkes det os næsten altid at rette op på det. I dit tilfælde kunne vi ikke indfri dine ønsker, hvorfor du selvfølig også fik dine penge tilbage.

Købte kam online

Købte kam online m. afhentning i shoppen- super hurtigt og virkelig søde mennesker, og et virkelig godt produkt! Ser frem til at prøve at blive klippet der, næste gang det er :)

10. januar 2025

Min nye faste frisør, det er helt sikkert!

Arantxa har givet mig en fuldstændig eminent klipning. Hun tog sig virkelig tid til at vejlede mig i forhold til styling og generel behandling af mine krøller. Derudover tog hun sig også tid til at vise mig effekten af de forskellige produkter i mit hår, inden hun gik i gang med selve klipningen.

Arantxas skønne humør og energi smitter virkelig - jeg var så glad, da jeg gik derfra! Jeg kan varmt anbefale salon Made in Congo uanset din hårtype!

20. januar 2025

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Blev udskammet af frisøren, der mente at min datters hår var for filtret. En rigtig dårlig oplevelse for min datter, der nok ikke skal til frisøren foreløbig.

4. december 2024

Besvarelse fra Madeincongo

Børn med afrohår er en hjertesag for os. Vi er her altid, både for børnene og forældre, når det hele er gået i hårknude. I nogle tilfælde bliver vi frisører en smule pressede, hvis det forventes af os, at vi skal nå at friserer locks ud og en klipning på en time. Vel og mærke uden det bliver traumatiserende for barnet! Vi beklager meget, hvis du har følt dig udskammet. Det er aldrig vores hensigt!

Hårstyling

Hårstyling
Havde valgt at få stylling til mit bryllup da jeg havde hørt de var gode til det med krøller. Jeg kommer ind og frisøren virker sød nok, men så begynder hun at rede mit hår og er irretteret over at mit hår ikke var redt i forvejen. Jeg fortale hende at jeg havde redt det i badet for ca to dage siden, men hun kalder mig doven og fler gange, jeg spørg hende om jeg skal rede det selv men hun benægter og hub gør det selv. Jeg begynder personligt at blive ked at det på min egen bryllupsdag, da jeg ikke rigtigt vidste hvor mange gange man skal rede sit hår i badet. Jeg er opvokset uden min afrikanske mor og og vokset op med dansk far, så min viden om afrikansk /mixet/krøllet hår stammer fra internet. Fair nok at blive irretteret, men jeg troede jeg kunne komme trygt til en krølle frisør med mit hår, da jeg undgår det da der er ikke mange der kan krøllet hår. Jeg har nemlig ikke været til frisøren i snart 10 år. Hun fortæller mig os at jeg har spaltet spidser og burde får dem klippet, og igen jeg prøver at undgå danske frisør da det er få der kan klippe krøllet hår rigtigt. Det var ikke dårligt stilling, jeg fik mange gode kommentarer på bryllupsdagen, jeg ville bare ønske jeg ikke startede min bryllupsdag med at være ked af det over mit hår

8. september 2022

Besvarelse fra Madeincongo

Jeg er SÅ ked af din anmeldelse! For at være helt ærlig, så gav jeg alt hvad jeg havde for at gøre dit lækre hår smukt på din bryllupsdag. Jeg brugte det meste af den tid der var sat af til brudeopsætning, på at redde sit hår igennem. Jeg fik stylet dit hår med de fineste krøller og sat det, og du blev så fin! Jeg har sjældent nået så meget på så kort tid. Jeg gjorde mig virkelig umage, da det var din store dag.
Ja jeg var overrasket over, at håret var så filtret, men jeg kunne aldrig finde på at kalde dig doven eller udskammet dig! Blot konstateret, at det arbejde jeg skulle udfører kom bag på mig. Jeg er glad for, at du synes om resultatet, og håber du får mod på at komme igen.

Vis anmeldelser på alle sprog (14 anmeldelser)