Gik ind på hjemmesiden og bestilte min vare. Fik hurtigt en personlig tilbagemelding. Dagen efter kunne jeg hente min vare. Det fandt jeg alligevel lidt imponerende. De virkede meget dedikerede o... Se mere
Fantastisk god service og super lækkert produkt. Købte lysmasken fredag eftermiddag og den var fremme mandag formiddag. Havde lidt spørgsmål ifbm. Produktet og der blev svaret på mails meget hurt... Se mere
'Manta Sleep sovemaske' lever NÆSTEN op til mine forventninger. Produktbeskrivelse nævnte "100% lysblokering for dybere søvn", og det er også korret når man ligger på ryggen eller sidder op, men så... Se mere
God oplevelse. Bestilte en infrarød terapilampe, som jeg modtog efter ca. 24 timer med god information undervejs. Der medfølger dog ikke en vejledning med f.eks oplysning om lysbølgeniveau. Disse oply... Se mere
Lysterapi.dk A/S er en dansk ejet virksomhed med speciale i lysterapilamper og dagslyslamper samt en række andre velværefremmende produkter.
Fiskerbakken 5, 3250, Gilleleje, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Perfekt produkt
Beskrivelsen af produktet på web site var fint uddybet og sandt.

Besvarelse fra Lysterapi.dk A/S
Altid hurtigt og meget venligt svar på ens spørgsmål/henvendelser.

Besvarelse fra Lysterapi.dk A/S
Jeg er så glad og taknemmelig for min lysmaske samt Himalaya saltlamperne. Det er super gode produkter, som jeg bruger næsten hver dag. Og så er hele lysterapi.dk og deres fokus bare genialt. Kæmpe anbefaling ❤️

Besvarelse fra Lysterapi.dk A/S
Jeg modtag den fineste saltstenslampe med en pære, som jeg havde bestilt - og lyn hurtig levering, er superglad for den smukke lampe, giver smukt beroligende lys.
Kan varmt anbefale lysterapi.dk

Besvarelse fra Lysterapi.dk A/S
Jeg købte en maske fredag formiddag over nettet og lørdag morgen kom der besked om at den var leveret.
Vi er i gang med at bruge produktet og syntes det virker til at være rigtig godt. Det er nemt at bruge men de synlige resultater kan vi selvfølgelig først se om nogle uger.

Besvarelse fra Lysterapi.dk A/S
Jeg har sendt en mail d. 25/12-25 omkring en julegave (lysmaske) der ikke virker som den skal. Da jeg har ikke hørte noget ringede jeg flere gang d. 6, 8 og 9/1 samt sendte endnu en mail d. 8/1. Når jeg ringer op siger en svare at de ikke har tid til at tage telefonen og man kan sende en mail. Men dem svares der heller ikke på.
Jeg er med på der kan være længere ekspeditionstid pga. jul, men lige nu føler jeg mig syltet og ærgerlig over ikke at kunne foretage mig noget som helst for at skubbe gang i processen.

Besvarelse fra Lysterapi.dk A/S
Jeg bestilte en saltsten lampe fra Himalaya d. 28.12.25 og kunne afhente den i Pakkeshoppen d. 31.12.25. Super hurtig levering af DAO.
Det er en meget smuk lampe, som jeg er virkelig glad for.

Besvarelse fra Lysterapi.dk A/S
Skarpt hvidligt lys fra saltlampe.
Jeg har fået en saltlampe 2-3kg i julegave, som jeg havde ønsket mig. Jeg ønskede mig en lille saltlampe da jeg ville bruge den som natlampe. Dog er saltlampen hel hvid og derved giver den et meget skarpt hvidligt lys. Jeg har i forvejen en stor salt lampe som er købt et andet sted som er i forskellige lyserøde/rødlige nuancer og giver derfor et behageligt rødt lys.
Jeg havde forventet det samme med denne lampe jeg har fået men er desværre blevet meget skuffet.
Jeg vil derfor ikke anbefale at købe saltlampe herfra da man ikke er garanteret en rødlig lampe som de ellers skriver på deres hjemmeside.

Besvarelse fra Lysterapi.dk A/S
Vi købte en saltstenslampe tidligere i år. Den var rigtig fin, men efter et par måneder begyndte den at "lække". Selvom vi har en tallerken under, er det ud over det hele, og det ser rigtig træls ud.
Vi skrev til kundeservice omkring det i august og vedhæftede billeder, men de er aldrig vendt tilbage.
Så ærgerligt produkt og dårlig kundeservice.

Besvarelse fra Lysterapi.dk A/S
Købte headset fra jer, egentligt glad for det men syntes det virkelig dårligt tænkt at man skal købe 3 størrelser øredutter hver gang man mister en, lav da istedet nogle pakker så kunderne kan købe dem de skal bruge, ligger nu inde med 8 øredutter der ikke kan bruges til en dyt fordi jeg bruger small og skal have 4 der ikke passer for at få 2 der gør

Besvarelse fra Lysterapi.dk A/S
Overskuelig og god hjemmeside, hurtig levering og tilfredshed med varen.