1. Uddannelse og undervisning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks innovative mediehus. Professionel indspilning for alvor og sjov, spændende lydprodukter og undervisning og workshops - i hjertet af Århus

4,6

Underholdende og kompetent

Her får du en anderledes og morsom oplevelse og et evigt minde fra en sjov dag.

20. april 2015

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

Tusind tak for din feedback. I er altid velkommen tilbage.

Lynhurtig levering og topkvalitet

Vi har brugt Lydstudiet Aros til produktion af speaks. Vi fik en fair pris og modtog alle lydfilerne 4 timer efter vi bestilte dem - Hurtigste service jeg endnu har oplevet.
Og kvaliteten af arbejdet er top professionelt. Jeg er mere end tilfreds og kan på det varmeste anbefale dem til alle der har brug for professionel lyd
- fem stjerner og en highfive herfra!

5. februar 2015

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

En highfive tilbage og hjerteligt tak for de varme ord!
Holdet bag Lydstudiet Aros

Værdi for alle pengene og mere til!

Lydstudiet Aros gør et fantastisk stykke arbejde lige fra produktion af fede tekst vendinger til at vælge lyd og stemme. Jeg føler mig forstået uden at jeg skal gøre så meget. Det vi får leveret er kreativt og anderledes - og vigtigst af alt en ørehænger, som skiller sig ud i radioen.

Værdi for alle pengene og mere til!

6. december 2014

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

Mange tak for de søde ord og for chancen for at skrive, speake og producere jeres radiospots - det er virkelig en fornøjelse.

Den sjoveste oplevelse

Vi var en polterabend, der var på besøg ved "Bruden Synger" i lørdags. Jeg kan ikke sætte en finger på vores besøg! Jakob var sjov, studiet var fint, sangene var helt kanon, der var god tid til at indspille de 3 sange, og vi grinte helt vildt! Vil anbefale alle at tage derud på polterabend...! :D Kommer helt sikkert igen en anden god gang!

22. september 2014

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

Uvurderlig feedback at få for et lydstudie, der lægger hjerte og nærvær i sit arbejde. Jacob hilser mange gange.
Holdet bag Lydstudiet Aros

Super service og perfekt resultat!

Kan på det varmeste anbefale Lydstudiet Aros - Super service og et perfekt resultat! Stor tak til Jonathan for at være så forstående og fleksibel :)

12. februar 2013

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

Mange tak for den superlækre feedback, Daniel. Du er altid velkommen tilbage.

Sindsygt god service

Jeg skulle bruge en speaker til min nye telefonmenu, og det fik jeg - super professionelt, meget hurtigt og med ekstrem god service. Jeg må give mine varmeste anbefalinger. Godt udvalg af professionelle speakere, billigt og ja, med super god service. Fed oplevelse!

7. september 2012

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

Tak, Rasmus! Det er en stor fornøjelse, at arbejde sammen med dig, og vi håber, vi får chancen snart igen.

FANTASTISK polterabend

2. gang jeg var forbi, for overraske en brud med en tarmskyldning.
Denne gang var alt gennemført og det blev trukket længere og længere ud KANON.
Eneste minus som jeg ik vil trække fra i stjerner, var at dem før os var forsinket og vi måtte sidde ude på parkeringspladsen pænt længe med en brud der blev nødt til at have bind for øjnene. Der ku vi godt ha brugt et opkald så vi ku ha kørt et andet sted hen og vente.
Mange anbefalinger herfra

19. august 2012

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

Tak for din feedback, Anette. Det er klart, at det ikke fungerer, at I ikke bliver kommunikeret med på dagen. Det er taget til efterretning. I er altid velkommen igen.

God lyd og gode stemmer

Radio Køge overlader trygt produktion af både reklamer og liners til Lydstudiet Aros. Det sikrer os en altid tidssvarende lyd der giver et meget kvalitetsrigt indtryk for vores lyttere.

16. august 2012

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

Tak for din feedback, Martin. Radio Køge er blandt vores ældste og mest værdsatte kunder. I håbet om et fortsat langt samarbejde.
Holdet bag Lydstudiet Aros

Super start på en god polterabend :)

Vi havde valgt lydstudie Aros til indspilning af cd på Kiras polterabend. En beslutning vi er glade for !!
Lige fra vi ankom, var det en super oplevelse med masser af humor og gode grin.
Jakob tog imod os på en fantastisk morsom måde og var hele vejen igennem med til at skabe en superstemning.
Vi fik indspillet vores tre numre og fik cd'en med derfra da vi kørte videre :)
Vi anbefaler Lydstudio Aros til alle, der skal indspille en cd i en sjov anledning:)

På vegne af pigerne fra Kiras polterabend
Marianne

12. august 2012

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

Det kunne ikke være bedre. Tak for feedback og tak for, at vi måtte være med i programmet på jeres særlige dag. Lad os synge snart igen.
Holdet bag Lydstudiet Aros

En cocktail af service, venlighed og professionalisme

Jeg stod og skulle bruge et speak til en reklamevideo i sidste øjeblik - havde forberedt kunden på at der ville gå nogle dage - men Aros oplyser mig at de kan have det færdigt samme dag! Derved får også JEG mulighed for at give MIN kunde en god oplevelse ved at kunne levere hurtigere end aftalt. Jeg havde leveret teksten med et par fejl, men istedet for bare at speake hvad der stod, rettede de selv fejlene. Der var en enkelt lille sætning de havde glemt, men da jeg gjorde dem opmærksom på det - blev det hurtigt rettet og indenfor 20 minutter havde jeg en ny fil - FANTASTISK - jeg vil ikke tøve med at bruge Aros igen eller anbefale dem til andre...

9. august 2012

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

Tak for din detaljeret feedback, som gør sådan en forskel for os, så vi kan fornemme, hvordan vi virker i praksis. Du er altid velkommen tilbage, Stefan.

Kvalitet i top.

Flere gange har jeg fået produceret radiojingler hos Aros til min netradio. Hver gang har jeg oplevet at service og kvaliteten af produktet er helt i top. Humor skal man heller ikke undvære, når man ringer til Aros. Der er altid smil og godt humør i telefonen. Derfor kan jeg varmt anbefale Lydstudiet Aros.

8. maj 2012

Besvarelse fra Lydstudiet Aros

Stefan, tak for fortsat at vælge vores studie til din online radio. Vi glæder os til at arbejde mere sammen med dig.

Super, fantastisk oplevelse

Tak for en fantastisk oplevelse fredag d. 2/3 2012 !

Trods nogen modvilje mod arrangementet…..(Læs= Nogle af mændene kunne bestemt ikke se det sjove i at vi skulle synge....) - synes alle bagefter, at det havde været en super sjov og anderledes oplevelse.

Både sang- og latter-muskler blev rørt, og alle gav sig fuldt ud.

I skal have tak for jeres måde at være på – helt fra bookningen til selve arrangementet i fredags. Hyggelig og kæk tone, men samtidig super professionelle :-)

Det kan klart anbefales til andre virksomheder, som en anderledes form for teambuilding.

Jeg glæder mig til at se vores video, når I er færdige med den.

Pernille Due
Axcess A/S

16. marts 2012

Professionel reklame produktion og god service

Jeg har i forbindelse med markedsførring benyttet Lydstudiet Aros som samarbejdspartner, jeg oplevede en top professionel service og medarbejdere der kan deres kunst til finger spidserne.

Slut resultatet blev en professionel radioreklame, sommhar givet god feedback.

Mvh

Margit Torp

17. februar 2012

Underholdende Polterabned

Lørdag var vi 15 piger til polterabend hos lydstudiet aros, vi havde en morsom og rigtig god oplevelse, lydstudiet Aros var meget imødekommende og professionelle.

12. september 2009