Det var en helt fantastisk oplevelse
Det var en helt fantastisk oplevelse. Værten var super god og virkelig en perfekt intro. Kn varmt anbefales.
Hos SONGBIRD™ lydstudier kan du bestille en af vores mange speakere til virksomhedsfilmen, telefonen, reklamen eller til undervisningsbrug. Du kan også indspille en sang eller en hel cd - for sjov eller for alvor. Glæd dig til en fantastisk oplevelse i lydstudiet sammen med en af vores entusiastiske og dygtige teknikere. Prøv f.eks. konceptet 'BrudenSynger', 'FirmaetSynger' eller 'Indspil en sang solo'.
Booking og administration: Silkeborgvej 47, 8000, Aarhus, Danmark
Virkeligt dygtige og kompetente folk!
De støttede vores optrædener med showet Livet er en fest! da vi var på Stafet for livet tour for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Her støttede de med et speak der blev afspillet før alle shows. Og publikum jublede - hver gang!
Tak for jeres støtte, og flotte arbejde!
Mvh.
Hr. Tryl og Klownen Vupti.
Super fedt sted og meget søde og energiske folk!! Personalet er let at komme i kontakt med, svare hurtig tilbage på henvendelse. De er åbne og imødekommende for stort set alt. Vi havde en rigtig god oplevelse, og det kan kun anbefales herfra!!
Vi havde en sjov og udbytterig oplevelse hos Songbird, som et indslag til en venindes polterabend. Benjamin var dygtig, sød og professionel.
Let, fleksibelt og professionelt. Og mega sjovt!
Vi brugte songbird som indslag til en polterabend med gravid brud. Vi kan kun anbefale Songbird og Jacob til andre! Jacob var humoristisk og sjov hele vejen igennem, og forsøgte at bilde bruden ind, at det var en tarmskylning hun skulle ind til. Haha :-D
Generelt var stemningen omkring hele indspilningen god, og vi følte os i helt trykke hænder, der var plads til gode grin og jokes. Jacob endte endda med at bruge ekstra til på at mixe vores CD - TAK for det! Resultatet er blevet rigtig fint! En god gave til bruden på deres bryllupsdag.
De varmeste anbefalinger af SONGBIRD herfra!
Vil klart anbefale SONGBIRD til andre. Vi brugte det som et festligt indslag til en polterabend og fik kvalitet for alle pengene. Vores ønsker imødekom de til UG og som prikken over i'et var der bare en fed humor hele vejen igennem. Vil klart komme igen :)
Yderst professionelt speak og service.
Vi fik et speak til en video, som var lige i skabet, kommunikationen var i top, og vi har ikke noget at sætte en finger på. Top!
Utrolig behagelig og professionelt sammenarbejde!
Sammenarbejdet foregik upåklageligt og hurtigt, lyden sad i skabet første gang. Lyd filen vi har modtaget er på en bitrate over 700 kbps, så kvaliteten er også helt i top.
Ser frem til næste gang, vi benytter os af Songbird™

Besvarelse fra SONGBIRD™ Lydstudie og Speakerbureau
Helt igennem professionelt hele vejen igennem.
Kan helt klart anbefales og produceren i Egtved leverede en standard udover det sædvanlige.

Besvarelse fra SONGBIRD™ Lydstudie og Speakerbureau
Trods et par forsøg før vi endte hvor vi skulle være, leverede Jacob et rigtig fint produkt, som endte med at spille rigtig godt sammen med videoen. Anbefalelsesværdigt.

Besvarelse fra SONGBIRD™ Lydstudie og Speakerbureau
Hos Songbird føler jeg mig meget velkommen og tryg med det samme. Jacob er et åbent, kreativt og nysgerrigt menneske, der har hjertet med i alt hvad han laver. Denne egenskab, sammen med en stor teknisk viden og erfaring, gør at jeg er helt tryg i hans studie og ører. Det er inspirerende at være i en skabende proces hos Songbird. Der er en helt særlig varm og kærlig stemning i lokalerne. Jeg kan af hele hjertet anbefale alle at bruge Songbird. Kærlig hilsen Birgitte Lyng Tolderlund, Klangmassageklinikken

Besvarelse fra SONGBIRD™ Lydstudie og Speakerbureau
Min arbejdsplads har gennem de seneste seks måneder benyttet Songbird til indtaling af speak til e-Learnings. Vi er yderst tilfredse med den leverede ydelse, så jeg kan varmt anbefale andre at bruge Songbird. Min oplevelse er, at de er yderst profesionelle. Kommunikationen med Jacob fungerer gnidningsfrit, og samtlige speak-leverancer har været leveret før den aftale tid og i en god kvalitet i forhold til prisen.
Vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge Songbird til fremdige speak-opgaver.

Hej Songbird,
Jeg har i dag fået udarbejdet en voiceover til en video, som jeg skulle bruge på en hjemmeside. Jacob tog sig tid til at sætte sig ind i opgaven, og vi fik en rigtig god behandling og ikke mindst et super super godt produkt. Lyden/stemmen til vores video sad lige i skabet :-)
Vi kommer helt bestemt tilbage næste gang vi laver en video.
Vi er super tilfredse - Tak for hjælpen Jacob