Hold jer langt væk fra dette Firma. Fup og svindel. Sweetdeal har skrevet mange gange til dem på mine vegne og der er ikke sket noget. Sengetøjet er betalt og jeg ser nok aldrig de godt 450 kr som de... Se mere

Købte en deal gennem downtown. Ventede længe på sengetøjet, rykkede for det mange gange. Da det endelig kom levede det som langt fra op til det lovede. De lovede at sende returlabel, den kom aldrig,... Se mere

Bestilte igennem Sweetdeal. Fik besked d. 28/2, at mine 2 x sengesæt ville blive sendt i ugen efter. De har trukket pengene, men jeg har stadig ikke fået det. Jeg har skrevet 4 gange samt ringet 1 gan... Se mere

Bestilte sengesæt i Egyptisk bomuld gennem 'Deal'. Der skete ikke noget længe, men da jeg henvendte mig, gik der ikke længe før pakken kom. Produktet er rigtig lækkert, og allervigtigst : En afbrænd... Se mere

2,1

Under middel

Dårlig information / levering

Da jeg igennem deal.dk bestilte 2 sæt sengetøj d.2/1-24 ,kunne jeg se at jeg ville modtage sengetøjet senest d. 22/1. Dette skete så ikke , og jeg hørte ikke noget fra Lux Dream.Jeg skrev så Deal.dk for at høre om jeg skulle være bekymret for min manglende levering.De skrev så til Lux Dream , som så "vågnede " en smule op, og sendt mig en mail hvor de forklarede at de desværre ikke have min bestilte farve alligevel !! men jeg kunne få det i en anden farve , hvilket jeg sagde okay til.Der går så ca. 1 uge ,hvor jeg så modtager 2. sæt sengetøj , men i samme længde ( havde bestilt 200X140 samt 220X140 ) skriver så til tilbage , at jeg har fået samme længde sengesæt. Der går så ca. 1,5 uge hvor jeg ikke høre noget fra dem, men pludselig skriver de , at de vil sende den rigtige længde sæt , MEN jeg modtager så et sæt i rigtig længde men i den forkerte farve !!!!! , jeg skriver tilbage til dem , og modtager en mail hvor der er en retur label til det forkerte sæt , og en bekræftelse på at de vil sende mig det rigtige sæt, som jeg kunne hented. 17/2-24 ALTSÅ 1,5 MÅNED efter min første bestillings dato. Så Derfor skal jeg ikke handle ved det firma igen nogensinde. Jeg har bestilt mange ting igennem Deal.dk og har aldrig oplevet denne form for manglende overblik i eget firma !!!!

19. februar 2024

Købte 2 sengesæt gennem Sweetdeal, da de ankom var det ene desværre forkert, kontaktede Lux Dream og de reagerede med det samme og sendte en erstatning samt en lille gave som plaster...
Super god service, kan kun anbefales

9. februar 2024

Måtte rykke i månedsvis og endte med sengetøj i helt forkert farve

Ventede månedsvis efter betaling og bestilling via downtown og fik, efter flere mailkorrespondancer med luxdream, til sidst leveret sengetøj, men i forkert farve. Bestilte i en varm og mørk karry farve, men fik gult så lyst at det næsten er hvidt. Har normalt ingen problemer med bestillinger via downtown, men hos luxdream handler jeg ikke igen.
Fine mailkorrespondancer, men frygteligt spild af tid og penge.

Tilføjelse 19.01.24: Luxdream har forsøgt at udbedre fejlen til gengæld for at slette min vurdering her. Det takkede jeg ja til. Jeg har nu modtaget et sengesæt mere i forkert farve - så nu står jeg med tre sæt i forkert farve i stedet for to sæt i rigtig farve. Kundeservice skal dog have credit for venlig mailkorrespondance og forsøg på at rette fejlen.

13. november 2023

Bestilte sengesæt i Egyptisk bomuld…

Bestilte sengesæt i Egyptisk bomuld gennem 'Deal'.
Der skete ikke noget længe, men da jeg henvendte mig, gik der ikke længe før pakken kom. Produktet er rigtig lækkert, og allervigtigst : En afbrændings-test viste, at det var 100% ren bomuld ! Mange snyder i dag, hvor stort set alle hoteller køber "plastik-sengetøj" dvs polymér-forstærket bomuld fordi det holder længere og ikke skal stryges. Så må vi gæster bare ligge og koge i "plastikposen".
Det endte med at blive en fin oplevelse ! OP, Virum

20. oktober 2023

Håber de fortsætter de gode takter.

Juni 2023.
Har modtaget lagner, men desværre ikke bambus som vi købte.
Efterfølgende er kundeservice blevet hurtigere til at svare, og vi har modtaget et par håndklæder i kompensation.
Så det virker som om det kører bedre for dem.

Jeg bestilte tilbage i november-22 nogle lagner, gennem Sweetdeal, men har indtil nu ikke modtaget noget, trods det at de har lovet at sende utallige gange.
Utrolig dårlig service.

19. april 2023

Bestilte lagner ved luxdream

Bestilte lagner ved luxdream. Der kom godt nok forkert størelse. Men jeg kontaktede dem og ingen problem . De svarede hurtig tilbage og sendte 2 nye + en returlabel til det andet. Så ros for st reagere på mine henvendelser. Godt tilfreds. Man kan roligt handle der.

18. april 2023

Bestilte lagner via sweet deal.

Bestilte lagner via sweet deal.
Da jeg ikke havde hørt noget i den lovede uge, skrev jeg en mail til firmaet. Fik svar fra Pia inden der var gået 1 time. Dagen efter ny mail, at nu var varen sendt. Er modtaget som lovet. Flot kundeservice. Handler gerne der igen.

28. marts 2023

Køb ikke!

Jeg købte lagner igennem Sweetdeal i oktober måned og blev holdt hen med undskyldninger. Et halvt år senere får jeg endelig mine penge retur efter mange mails.
Vil give 0 stjerner!

17. oktober 2022

Manglende forsendelse x2

*OPDATERING*
Jeg har modtaget mine produkter og modtog ligeså en kompensation på et par ekstra lagener, som en undskyldning for udfordringerne. Umiddelbart virker det til at der har været nogle udfordringer med deres tidligere Sweetdeals-tilbud, hvilket har været meget uheldigt for både Luxdreams og alle køberne af Sweetdeals-tilbuddet, men heldigvis vil kundeservice dig det bedste og er hjælpsomme med at få styr på sagerne igen.

Jeg bestilte lagener for omkring 1 år, men modtog dem aldrig. Jeg har siden været i kontakt med kundeservice, som forklarede at de hurtigst muligt ville sende en ny forsendelse, men har derefter ikke hørt noget hverken fra dem eller noget pakkevæsen.

29. november 2022

Meget fin service fra de ansattes side

Meget fin service fra de ansattes side, da jeg ikke modtog mine lagner. God kommunikation med Pia, som sørgede for at vores lagner blev eftersendt OG som var rigtigt hurtig til tilbagemelding, når jeg skrev til hende.
Lagerne virker rigtig fine - bløde og lækre. LONE

23. november 2022

Rigtig fin service

Rigtig fin service
Der var en lille fejl ved den ene lagen .
Jeg skrev til dem og sender mig straks et nyt lagen
Det kalder jeg god service
Kan varmt anbefales

12. august 2022

Snyderi på højt plan

Dette firma er simpelthen under alt kritik. De snyder deres kunder! Købte en sweetdeal på sengetøj. Modtager ingen varer, lidt efter skriver firmaet at de har udsolgt, men jeg kan få det i andre farver. Dette ønskede jeg ikke og efter gentagne mails uden svar, skriver de at de vil returnere pengene. Flere måneder er nu gået. Jeg har hverken modtaget varer eller penge retur.
Aldrig køb noget gennem dette firma, og det er svineri at sweetdeal har partnere som dette firma!

26. juli 2022

Elendig kvalitet og misfarvet

Købte via sweetdeal 2 stræklagner i egyptisk bomuld.

Lagnerne er misfarvede/falmede i hjørnerne og ikke i samme farve. Det værste er dog, at det ALDRIG nogensinde har været egyptisk bomuld, men en elendig kvalitet, som Max ville koste kr 20,- pr stk på et loppemarked😠

18. juli 2022

Købte en Sweet deal til bambus lagner

Købte en Sweet deal til bambus lagner . Modtog aldrig mine lagner .. mailede med firmaet . Som sagde det var en fejl men nu var lagnerne udsolgt, men tilbød dem i hvide eller blå istedet !
Jeg fik så tilsendt to blå lagner , selvom der står på lagnet at det passer til 180x200 cm, passer lagnet kun til en enkelt seng !
Det var dårlig kvalitet og bestemt ikke bambus lagner som kostede 400 kr !
Jeg mailede igen , men har aldrig fået mine rigtige lagner !
Kan virkelig ikke anbefale nogle at købe herfra :(

30. juni 2022

Er dette din virksomhed?