Luvion Premium Baby Anmeldelser

3,2

Onze monitor was kapot van de babyfoon had hem bijna een jaar. Netjes een nieuwe monitor opgestuurd top service! Garantie is echt heel goed geregeld.

Wij kochten een Luvion Essentials black. Wat aangeboden wordt als een speciale editie voor €180,-. Het blijkt de slechtste aankoop sinds tijden. Het bereik? Nog geen 10m. Volgens het product zou dit... Se mere

Dit moet van de markt gehaald worden, levensgevaarlijk en hierbij een waarschuwing ⚠️ Vanwege een zeer slecht bereik en het wegvallen van het signaal (hemelsbreed 5 meter met 1 verdiepingsvloer ert... Se mere

Meerdere producten van Luvion in gebruik. Ons white-noise apparaat was niet meer aan te zetten omdat het 'power'-knopje niet meer in te drukken was. Volgens Google een vaker voorkomend probleem. Appar... Se mere

1. Babyudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bij Luvion vind je in elke prijsklasse een babyfoon met camera én vele handige en leuke babyproducten! ✓ Top kwaliteit ✓ Snelle levering ✓ Gratis verzending

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,2

Na defect melding snelle handeling

Had 3 pinguïns besteld waarvan 2 na 4 maanden het lampje het niet meer deed. Na melding bij Luvion vrijwel direct reactie terug dat er 2 nieuwe geleverd worden. Erg fijn! Ben namelijk verder erg tevreden over het product zelf.

12. december 2022

Prijs-kwaliteit super

Prijs-kwaliteit super! We hebben (na miskoop andere babyfoon) deze Easy babyfoon van Luvion gekocht. Deze jaren gebruikt, altijd goed gewerkt ondanks dat er een dreumes het ding wel eens heeft laten vallen. Zo erg tevreden dat we na 2 jaar er nog 1 hebben gekocht voor ons 2e kind. Aanrader! Zeker voor de prijs

8. december 2022

Reparatie / Herstel Luvion Essential

Snelle hulp gehad vorige week met de reparatie van onze Luvion Essential. Binnen 1 dag een zo goed als nieuwe retour gekregen, waar onze dochter enorm blij mee is (en wij stiekem ook!). Ik heb zelden zo'n goede klantenservice meegemaakt dus mijn complimenten hiervoor. Dit is een moeilijke standaard om hoog te houden, maar jullie weten het te doen. Daar kunnen veel bedrijven/webshops van leren.

Jullie hebben er een zeer tevreden klant bij!

5. december 2022

Very helpful and friendly staff

Very helpful and friendly staff. Extremely fast at replying to emails. I have a Luvion Baby Monitor and it is absolutely amazing. Would definitely recommend 👌

29. november 2022

Doet wat hij moet doen

De luvion easy babyphone gekocht. We zijn nog niet bevallen maar hebben hem wel s'avonds gebruikt! Hij heeft goed beeld s'nachts en dat is de enige eis die ik had. Het enige kleine nadeel is dat blijkbaar de babysfoons te dicht bij elkaar staan, want als je hard geluid maakt (een huilende baby...) Dan piept hij wel op dezelfde manier als dat ze dat doen als je ze naast elkaar zou zetten. De babykamer is naast onze kamer dus het geluid is alleen piep-vrij als we hem vrij zacht zetten. Het is geen mega luxe versie maar ik was ook opzoek naar eentje zonder teveel poespas!

28. november 2022

Sonic baby toothbrush

Sonic baby toothbrush gekocht voor zoontje van 2jaar. Zodat hij tandenpoetsen leuker zal vinden.
We gaan er meteen een bij kopen voor dochtertje van 6maand. Haar eerste tandje(s) komen door en ze vind het trillen heel aangenaam.

28. november 2022

Super!!

Super fijn product en hele fijne klantenservice. Helpen snel en bieden goede oplossingen aan.

24. november 2022

Slaaptrainer was defect na 10maanden

Slaaptrainer was defect na 10maanden. Na contact met de klantenservice heel snel en een vriendelijk antwoord gekregen.
Bovendien kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd. Volgende dag al geleverd! Kindje super gelukkig, want hij was verdrietig dat zijn beer stuk was.
Fantastische, fijne & (kind😉)vriendelijke service!

22. november 2022

Klacht super opgelost!

Wij hadden binnen een jaar een defect aan de ouderunit van onze babyfoon namelijk steeds meer strepen in het beeldscherm. Het lastige bij een babyfoon is dat je moeilijk zonder kan als je die gewend bent dus die wil je voor reparatie niet tijdelijk kwijt. Toch een bericht aan Luvion gedaan en we hadden zorgen om niets, want ze sturen meteen kosteloos een nieuwe ouderunit toe! Super service!

21. november 2022

Top service

Top service!
Toen de kabel van de monitor defect bleek te zijn, werd er direct een nieuwe opgestuurd. Heel fijn!

15. november 2022

Er dette din virksomhed?