Lundhede Planteskole Anmeldelser 143

4,9

Super flotte planter, god kommunikation, og hurtig levering. Jeg er godt tilfreds, og vil klart anbefale stedet.

Er meget tilfreds med køb og proces. Nemt at bruge websiden, gratis fragt, personlig besked om levering. Mine bøge barrodsplanter var nærmest små træer. Flotte og høje (120-150cm) lange store rødder... Se mere

Har handlet hos Lundhede flere gange, og altid fået flotte, sunde planter. Udvalget er virkelig stort, her er meget at vælge imellem. Især vandplanter er de rigtig gode til, hvilket ellers kan være sv... Se mere

Jeg havde bestilt økologiske læggekartofler, og modtog hurtigt pakken med 6 poser. Jeg fandt desværre rådne kartofler i en af poserne, og ringede derfor til firmaet. Jeg blev bedt om at sende en mail... Se mere

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi har et kæmpeudvalg i flotte planter, mange økologiske varer, spændende udflugtshaver, butik(også internet butik) og hyggelige huse opbygget i kampesten, træ, stråtag og græstag.

4,9

Hæk i gave

Det er en stor fornøjelse at give hækplanter i gave, når man hele tiden under plantning hører modtagerens begejstring.
Tak for det

6. maj 2023

Hej Allan

Tak for den fine bedømmelse !
Dejligt at høre at planterne levede op til jeres forventninger ;) Så er der altid lige lidt mere ved at give en gave, når den bliver godt modtaget!

Super godt tilfreds

Super godt tilfreds. Vi købte hækkeplanter 1,6 m i højden og alle planter er kommet godt i gang. 😊😊

13. maj 2023

Hej VJ Automatik

Tak for den flotte bedømmelse, godt at høre planterne er kommet godt fra start som de burde ! ;)

Kompetent kundeservice

Super kundeservice, hurtige og kompetente svar fra en medarbejder der rent faktisk ved noget om planter og sorter.

Fine planter og hurtig fragt.

24. april 2023

Hej Aagaard

Tak for den fine bedømmelse, både i stjerner og ord :) Vi er glade for du synes om forløbet.

Lundhede Planteskole

Gode planter leveret i en fart

28. april 2023

Hej Hans

Tak for bedømmelsen, vi er glade for at oplevelsen levede op til forventningen.

Lundhede Planteskole

Hurtig levering, selvom at det var i påsken

Man kan virkelig sige at de har sku styr på det og det kommer altid til tiden, bestiller helt sikkert hos dem igen⭐️

30. marts 2023

Hej Dennis

Tak for den fine bedømmelse. Vi er glade for at kunne leve op til forventningerne!
Og så må vi også sige at fragtfirmaet gjorde hvad de kunne i påsken i år ;)

Lundhede Planteskole

Service langt ud over det normale

Enormt god oplevelse ved Lundhede planteskole.
Service langt ud over det normale. Hurtig levering af hæk, enormt flotte planter som alle var i den rigtigt fine ende af den længde vi havde bestilt.

Alle anbefalinger her fra!

6. april 2023

Hej Nikolaj

Mange tak for den fine bedømmelse og de flotte ord, vi er glade for at du synes om planterne !!

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Hurtig levering.
God service da det valgte produkt ikke var der .
Fik i stedet et andet produkt efter email service fra Lundhede Planteskole.
Helt sikkert et sted jeg vil handle online igen.
Mine vinstokke var pakket godt ind.

7. marts 2023

Hej Sanne

Tak for den gode anmeldelse og fine tekst! Vi er glade for at du synes om forløbet og glæder os til at sende flere planter din vej :)

Helt igennem god oplevelse

Meget flotte bøgeplanter til hæk med et virkeligt godt rodnet - hurtig ekspedition - levering efter kontakt og som ønsket - god emballering. Kunne ikke være mere tilfreds.

23. februar 2023

Hej Christian

Mange tak for stjernerne og ikke mindst de flotte ord. Vi er glade for at du synes om forløbet og ikke mindst planterne ;)

Firma Ude & Inde:

Firma Ude & Inde:
Super flotte barrods hækplanter!
Det er ikke sidste gang vi bestiller fra jer

4. februar 2023

Hej Sophie

Mange tak for bedømmelsen og de fine ord. Vi er glade for, at du synes om vores plante-kvalitet :)

Lundhede Planteskole

Altid hurtig levering og fine planter

Altid hurtig levering og fine planter. Jeg har handlet mange gange hos Lundhede og er altid tilfreds med kvaliteten af planterne

31. januar 2023

Hej Hanne
Mange tak for den fine bedømmelse!
Høj plantekvalitet og levering efter kundens ønske, er noget vi går meget op i.

Fine planter dyr fragt

Ligusterhæk barrod købt.
Fint nok. Men 170 kr i fragt er mange penge for 10 bundter hækplanter.
Går ud fra at det ikke kan gøres billigere. Men stadig dyrt.

30. november 2022

Hej Conny
Tak for din bedømmelse.
Fragt er dyr i Danmark! Vi vælger at sende med de firmaer som vi ved kan håndterer planter på bedst mulig måde.
Vi er samtidig åbne omkring fragten på vores webshop. Det vil sige at så snart ordren er i kurven er det muligt, at se hvad fragten koster, derefter er det op til vores kunder at bedømme om det er for meget og de kan slette indholdet i kurven.

Små-ordre sætter vi normalt fragt til, herunder er hvad de 170 kr du har betalt går til. Denne ordre betaler vi selv 77,4 kr inkl. moms.

Dato:2022-11-29
ServicetypeDagskørsel
Pris:158,40 kr eks moms
39,52 kr Olietillæg
197,92 kr Inklusiv olietillæg
49,48 kr Moms
247,40 kr Inklusiv moms
Status: Leveret

Under alle omstændighed håber vi du er glad for planterne og at du får en fin hæk.

Rigtig god service

Rigtig god service.
En overskuelig hjemmeside og nemt at bestille. Har modtaget flotte planter til en fornuftig pris, der er leveret til aftalt tid og forsvarligt indpakket.
God dialog på mail.
Kan anbefale, at handle hos Lundhede.

11. november 2022

Hej Bjarne
Mange tak for den gode bedømmelse!

Lundhede Planteskole

Super service og flotte planter.

Det er 2. gang vi køber planter på Lundhede og det er en fornøjelse hver gang! Meget flotte planter!
De var søde og skrive, hvornår vi ønskede levering og de blev leveret lige som vi ønskede!
Kan klart anbefales!!

20. oktober 2022

Hej Nina
Mange tak for den gode bedømmelse, vi er glade for at kunne lever op til forventningerne!

med venlig hilden

Ringe, især emballeringen

Har lige modtaget planter fra en anden planteskole før pakken fra Lundhede, og forskellen var stor. Lundhede (Kollund) pakker slet ikke planterne omhyggeligt. Jeg modtog en kasse, hvor en plante var faldet ud af potten, flere af navneskiltene var faldet ud af potterne, en potte var revnet og mange grene var brækket af. Potterne var slet ikke pakket, bare sat/lagt ned i en kasse med papir til at fylde hullerne. Virkeligt ringe i forhold til andre, der sælger planter på nettet. Desuden ret lang leveringstid og ingen besked om at planterne var sendt.
Planterne som sådan var ok.

14. oktober 2022