Lundhede Planteskole Anmeldelser 143

4,9

Super flotte planter, god kommunikation, og hurtig levering. Jeg er godt tilfreds, og vil klart anbefale stedet.

Er meget tilfreds med køb og proces. Nemt at bruge websiden, gratis fragt, personlig besked om levering. Mine bøge barrodsplanter var nærmest små træer. Flotte og høje (120-150cm) lange store rødder... Se mere

Har handlet hos Lundhede flere gange, og altid fået flotte, sunde planter. Udvalget er virkelig stort, her er meget at vælge imellem. Især vandplanter er de rigtig gode til, hvilket ellers kan være sv... Se mere

Jeg havde bestilt økologiske læggekartofler, og modtog hurtigt pakken med 6 poser. Jeg fandt desværre rådne kartofler i en af poserne, og ringede derfor til firmaet. Jeg blev bedt om at sende en mail... Se mere

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi har et kæmpeudvalg i flotte planter, mange økologiske varer, spændende udflugtshaver, butik(også internet butik) og hyggelige huse opbygget i kampesten, træ, stråtag og græstag.

4,9

Super service og god kvalitet

Jeg havde bestilt 10 rosa multiflora, og selvom de ikke havde flere på lager, har de fundet dem til mig. Og kvaliteten var i top! Jeg glæder mig til at bestille flere hos Lundhede næste efterår! Tusind tak for super god service!

22. maj 2024

Hej Alexandre

Tak for din fine anmeldelse :) Vi gør hvad vi kan for at finde de rigtige planter i den rigtige kvalitet og er glade når det kan lykkes til alles tilfredshed.

Lundhede Planteskole

Hurtig levering, og fantastisk flotte planter, så den gamle gartner er glad 🙂

11. maj 2024

Hej Lars

Tak for den fine bedømmelse, vi er glade for, at du synes om planterne !

Lundhede Planteskole

Intet at beklage mig over

Intet at beklage mig over. 5 stjerner herfra.

18. april 2024

Besvarelse fra Lundhede Planteskole

Tak for anmeldelsen Anita, godt alt var som det skulle være :) !

Lundhede Planteskole

Vi fik virkelig god service og…

Vi fik virkelig god service og rådgivning ifm. Plantning af læhegn. Der manglede 2 planter- ingen problem at få dem efterleveret. Flotte planter.
Mvh. Marianne

11. november 2023

Hej Marianne

Tak for din fine bedømmelse. Vi er glade for at I synes om forløbet :)

Lundhede Planteskole

Super service, Lundhede havde ikke størrelsen på de ønskede, men forespurgte om jeg var interesseret i alternativ størrelse, og ja super flotte træer….. handler helt sikret der igen👍

8. november 2023

Rigtig godt sted at handle

Rigtig godt sted at handle, nemt selv at afhente på lageret, god kundeservice (min bestilte hæk var udsolgt, men fik to andre foreslået i stedet)

1. november 2023

Hej Mia

Tak for den flotte bedømmelse, vi er glade for at du er tilfreds med forløbet :)

Lundhede Planteskole

Det var en super god oplevelse at…

Det var en super god oplevelse at handle ved lundhede planteskole, kan kun anbefales 👍

20. oktober 2023

Hej Ellis

Tak for den gode bedømmelse og de fine ord. Vi er glade for at du kunne lide forløbet :)

Lundhede Planteskole

Bestilte i april måned syv bøgehække, men desværre gik fire af dem ud hen over sommeren. Jeg skrev derfor at fire ud af syv hække desværre var døde, hvorefter de hurtigt svarede at de i midt uge 43 havde mulighed for at sende fire nye - endda uden beregning. Jeg fik dem som aftalt og endda én ekstra. Super god service ud over det sædvandlige.

25. oktober 2023

Hej Christian

Tak for din bedømmelse og de fine ord. Vi er glade for, at vi kunne finde en god løsning, når nu de oprindelige planter ikke var så samarbejdsvillige ;)

God service og produkt …

De svarede pænt på henvendelse efter køb og varerne blev leveret som aftalt.
Nu krydser jeg fingre for at bøge hækken får godt fat 🙈🙂

17. oktober 2023

Hej Peter

Tak for den fine bedømmelsen, vi er glade for du synes om forløbet ;)

Afventer varerne

Foreløbig får i en neutral vurdering - handelen var som egentlig fin, men har ikke fået mine varer endnu…

5. oktober 2023

Hej Bjarne

Tak for din bedømmelse.

Nu kan jeg desværre ikke se dit fulde navn eller ordre nummer, så jeg kan ikke undersøge sagen nærmere med det samme.
Vi har stadig en del planter, hvor det er for tidligt at tage dem op fra marken. Det burde fremgå i teksten på de enkelte vare eks. "kan leveres fra uge 43"
Du burde også have modtaget en mail omkring ønsket levering. Hvis du ikke har fået en mail eller har spørgsmål til din ordre og levering, er du velkommen til at henvende dig på info@lundhede.com så vil vi hurtigst muligt vende tilbage.

Lundhede Planteskole

Lundhede Planteskole, Planterne var meget smukkere end på billedet ! Sunde og friske.
Rigtig god oplevelse.

17. juni 2023

Hej Carsten

Mange tak for de fine ord og den flotte bedømmelse, vi er glade for at du er tilfreds!

Go’ bøg

Fik nogle gode fine bøgehække fra lundhede:

21. juni 2023

Hej Nikolai

Tak for de 5 stjerner, vi er glade for du er tilfreds med planterne.

Og så skal der bare vand til hen over sommeren ;)

venlig hilsen

ALT i top

Super hurtig levering, og super fine hækplanter!

Bestiller gerne igen fra Lundhede, 100% sikkert :)

Kun anbefalinger herfra.

23. maj 2023

Hej Carina Josephine

Mange tak for den flotte bedømmelse og de fine ord, vi er glade for at kvaliteten lever op til forventningerne !!

Lundhede Planteskole

Hurtig levering og alle næsten alle…

Hurtig levering og alle næsten alle planter gror og trives. Dog var de lidt mindre end jeg havde regnet med.

22. maj 2023

Hej Karin

Mange tak for bedømmelsen. Lidt ærgerligt, at du havde regnet med planterne var større, men vi håber de kommer stærkt efter det !!