Vi bestilte vores nye fortelt via Lufttelt.dk, og forteltet med tilbehør blev leveret på den aftalte dag. Det blev stillet pænt på vores terrasse (efter aftale), og emballagen var intakt, hvilket også... Se mere
Kan godt lide, at man ved samtale med sælgeren, hører både negative som positive ting, om produktet. Altså ikke bare en gang salgsgas, for at få varen solgt. Tilmed hurtig ekspedition.
Super support. Fik mig sporet på rette vej. Forbavsende hurtig levering. Sendt onsdag leveret på Bornholm fredag morgen. Hvis du mangler et luftfortelt så kontakt dem ang. vejledning og køb det he... Se mere
Dejlig oplevelse. Ringede tilbage efter at orderen var angivet, for at tjekke op på om det var det rigtige der var bestilt. Lidt lang leveringstid, da det bestilte ikke var lagervare, men OK
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
På Luftfortelt.dk finder du alle de kendte luftfortelte fra Kampa, Ventura, Wecamp og andre, som alle har luftkanaler istedet for tunge og besværlige stænger. Luftfortelte pumpes op på kort tid, og er perfekt til campingturen med familien. Bestil dit Luftfortelt på Luftfortelt.dk
Falkevej 1, 6920, Videbæk, Danmark
- 70 444 626
- info@luftfortelt.dk
- www.luftfortelt.dk
Super service😊
Altså teltet kom jo et par dage…
Altså teltet kom jo et par dage hurtigere frem end beregnet, men I får 5 stjerner alligevel :D
Venlig betjening og hurtig ekspedition, alt i alt super service
Lidt dårligt med transporten
Lidt dårligt med transporten
Man satte bare det hele ude midt i indkørsel havde skrevet må gerne sætte det i carport
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service, havde ikke lige et tæppe jeg har bestildt men ringede og undskylde at det var i restorder. Så vi lavede en fin aftale.
Dejligt. Mvh. Poul
Super service ved returnering af…
Super service ved returnering af fejlkøb af lufttelt og køb af anden telt løsning.
Nem bestilling og hurtig ekspedition
Næsten 5 stjerner
Jeg ville jo gerne have givet 5 stjerner, men da jeg skrev en besked til fragtmanden blev den ikke givet videre ....,. og har derfor ventet i spædning på vores nye telt .
Vh Jeanette Leander
Fin behandling
Fin behandling. Blev ringet op at levering var en uge forsinket. Det var ikke kritisk for mig så jeg accepterede det. Og som tak for det lage de lidt ekstra i forsendelsen uden jeg havde bedt om noget ekstra for det. De kan lide deres kunder lader det til
God vejledning over telefon
God vejledning over telefon. Fortelt kom efter 2 dage.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. hurtig ekspedition. Vare som forventet.
Ved bestilling blev jeg ringet op af en…
Ved bestilling blev jeg ringet op af en medarbejder, for at sige, der ville gå godt en uge før de fik teltet hjem.
Det synes jeg er god service, så man ved, hvornår varen kan forventes.
Da de afsendte, blev jeg igen ringet op, så vi vidste hvad dag vi kunne forvente levering
Super hurtig levering og besked om…
Super hurtig levering og besked om ændring i bestilling (udsolgt vare) inden modtagelse, så man ikke var i tvivl om noget!
Meget tilfreds ;o)
Rigtig god service.
Rigtig god service.
De ringede til mig og fortalte at den ene vare hade de ikke på lager og de viste heller ikke hvornår de fik den hjem igen i disse covid-19 tider.
så vi blev enige om at de sender det de hade på deres lager.
Rigtig god service
God service.
Nemt og smertefrit.. hurtig levering, dog svært at komme i kontakt med jer via tlf, nemmere pr. Mail. svar samme dag. ville være rart at man kunne se på hjemmesiden om ting var på lager. Har bestilt flere ting uden nogen problemer. Har været meget tilfreds med den service jeg fået. Tak
Super fin service
Super fin service, vi fik et forkert telt tilsendt jeg havde et rigtigt godt forløb med et få det afhentet og fik det rigtige få dage efter. Yderst kompetent betjening godt gået Thomas.
Mvh. Roland Jørgensen.