Vi bestilte vores nye fortelt via Lufttelt.dk, og forteltet med tilbehør blev leveret på den aftalte dag. Det blev stillet pænt på vores terrasse (efter aftale), og emballagen var intakt, hvilket også... Se mere

Kan godt lide, at man ved samtale med sælgeren, hører både negative som positive ting, om produktet. Altså ikke bare en gang salgsgas, for at få varen solgt. Tilmed hurtig ekspedition.

Super support. Fik mig sporet på rette vej. Forbavsende hurtig levering. Sendt onsdag leveret på Bornholm fredag morgen. Hvis du mangler et luftfortelt så kontakt dem ang. vejledning og køb det he... Se mere

Dejlig oplevelse. Ringede tilbage efter at orderen var angivet, for at tjekke op på om det var det rigtige der var bestilt. Lidt lang leveringstid, da det bestilte ikke var lagervare, men OK

1. Campingbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På Luftfortelt.dk finder du alle de kendte luftfortelte fra Kampa, Ventura, Wecamp og andre, som alle har luftkanaler istedet for tunge og besværlige stænger. Luftfortelte pumpes op på kort tid, og er perfekt til campingturen med familien. Bestil dit Luftfortelt på Luftfortelt.dk

4,9

Fantastisk service og kompetent rådgivning – helt i top!

Jeg købte et Dometic Club Air All-Season 390 S med tilbehør hos Luftfortelt.dk og fik virkelig god, personlig service fra Thomas.
Der var lidt problemer med lageret på nogle af delene, men det blev hurtigt løst, og Thomas holdt mig løbende opdateret, kontaktede Dometic direkte og fik styr på alt.
Jeg stillede også en del (meget nørdede 😅) spørgsmål om materialer, luftkanaler og fremtidige modeller, men Thomas tog sig god tid til at forklare alt og satte sig virkelig ind i tingene. Det gav mig stor tryghed i købet.

Det er også et stort plus, at Luftfortelt.dk og Anton Campingcenter ligger under samme tag, man mærker tydeligt, at der er både erfaring og ægte passion bag.
Jeg handler helt sikkert hos dem igen og vil også fremover få serviceret min campingvogn hos Anton Campingcenter.

30. oktober 2025

Altså ikke bare en gang salgsgas, for at få varen solgt.
Tilmed hurtig ekspedition.

20. juni 2021

Kom endelig igennem

Kom endelig igennem til dem for at fortælle at noget af min ordre manglede. For lang responstid på henvendelser pr. mail og umuligt pr. telefon.

Fik min manglende ordre efter noget tid.

26. maj 2021