lowcostholidays Anmeldelser 20.516

5,0

1. Rejser og ferier

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Over two million customers travel to a range of beach, city and ski destinations with lowcostholidays every year. We provide thousands of fantastic value holidays for everyone; whether you’re looking for a romantic city break, fun filled family holiday, exotic escape or a 5* luxury getaway.

5,0

21 t anmeldelser

priskalender virker ikke

Har prøvet at finde en rejse og ser på priskalenderen at der er billigere tidspunkter. Dette vælger jeg så for at erfare at prisen nu stiger med 20-50%. Sjovt nok vises den dato jeg lige før havde valgt nu tilsvarende billigere.

12. juli 2014

kundeservice er meget dårlig

Det kan være svært med kommunikationen til kundeservice, når den svenske kvindelige medarbejder ikke anstrenger sig for at forstå det danske sprog, og hele tiden gør samtalen besværlig og uforståelig. Hos booking.com er der danske medarbejdere i kundeservice, og det letter forståelsen og gør mig tryg og tillidsfuld, når jeg kan tale og forstå den person som skal vejlede og give mig anvisninger. Tjek prisen på tilsvarende udbydere, jeg opdagede at der kunne spares penge ved at booke hos booking.com eller direkte på hotellets hjemmeside med fordele.

3. april 2014

DU KAN FÅ DINE PENGE TILBAGE HVIS DU HAR KØBT REJSE TIL SHARM EL SHEIKH!

Dette er en besked til alle der potentielt har købt rejse til Sharm el Sheikh gennem Lowcostholidays og nu er i problemer fordi Udenrigsministeriet fraråder rejser dertil: I KAN FÅ JERES PENGE TILBAGE. Har nu i 3 dage haft kontakt til Lowcostholidays kundeservice og fået den dårligste, mest inkompetente og løgnagtige kundeservice. Røret er blevet smidt på, fordi jeg vedvarende har stillet spørgsmålstegn ved deres argumenter og henvisning til at de intet ansvar har - det er løgn og latin! Det og deres service er under al kritik! Når du bestiller gennem dem og køber mere end to ting (ex. fly + hotel) så køber du i følge lovgivningen en PAKKEREJSE. Derfor har du ret til at få det fulde beløb tilbage ved advarsler fra Udenrigsministeriet. Dette har kundeservice igen og igen benægtet - at jeg var berettiget til at få pengene tilbage og at jeg havde købt en pakkerejse. De har sagt "at de bare sætter ting sammen" og "at det derfor ikke er en pakkerejse". Samtidig har de sagt at når flyselskabet ikke vil betale dem penge tilbage, så kan jeg ikke få mine penge tilbage, fordi "hvordan kan vi give dig penge som vi ikke har?". De kaster om sig med henvisninger til deres retningslinjer, hvor de fraskriver sig ansvar for alting og bl.a. fremfører at de aftaler du indgår er mellem dig og tredjepart (altså f.eks. flyselskabet). Faktum er dog, at de har et ansvar for at betale pengene tilbage! Jeg får nu pengene tilbage fordi jeg har kontaktet Pakkerejsenævnet, der har givet dem besked om at de ikke må gøre som de gør. De ringede derfor til mig og fortalte "at flyselskabet nu gerne ville betale dem pengene tilbage og at jeg derfor også kunne få mine penge tilbage". Dette er jo en lodret løgn, da jeg godt ved at den eneste grund til at de nu er villige til at betale, er fordi jeg har fået hjælp fra en højere instans. De har tre dage i træk benægtet at jeg var berettiget til noget som helst og samtidig påpeget at jeg skulle være glad for at jeg fik pengene tilbage for hotel, da de kunne vælge kun at give mig 50 % - dette tager jeg mest af alt et "back off", der skulle få mig til at stoppe med at kræve noget som helst. Jeg tror dog ikke at denne tilbagebetaling er blevet givet til kunder der har troet på hvad de har sagt og ladet sig forvirre af deres løgne og benægtelser. Så til fremtidig kunder og til dem der potentielt står i ovenstående situation: I skal ikke nødvendigvis tro på hvad de siger, de prøver at skrive sig ud af alt ansvar i deres retningslinjer, men det må og kan de ikke. I hvert fald ikke i ovenstående situation. Jeg håber at denne besked når ud til kunder der potentielt tror på hvad de siger, for det er ikke nødvendigvis rigtigt - heller ikke selvom de gentager den samme løgn 100 gange. Undersøg jeres rettigheder hos tredjepart - stædighed betaler sig hos det her firma, der tydeligvis sætter profit foran kunderne!

12. marts 2014

Besvarelse fra lowcostholidays

Hei Tine, Tusen takk for dine komentarer. Som du vet har vi allrede bekrefktet til deg at du vil få full refundering på din reservasjon. Dette har vi bekreftet to ganger via telefon og via mail til deg og Selma. Hvis du trenger noe mer ta gjerne kontakt med oss og spørr etter Alexandra Franch som er personen som ringte til deg og vil hjelpe deg. Ha en god dag! Med vennlig hilsen LCH.DK

Kaos, løse ender , forvirret

Jeg skal afsted på ferie på lørdag. Der er altsåkun 4 dage til afrejse. Vi mangler stadigvæk de nødvendigepapir.
Efter flere opkald til kundeservice med spørgsmål, føler eg mig som en meget irriterede kunde. Men når det er medarbejder fra mange lande kan der opstå mange (sproglige) , misforståelser omkring generelt alt.

Jeg føler ikke jeg eren brøkdel klar til at skulle på ferie til egypten on 4 dage, jeg glæder mig slet ikke . Da jeg ikke føler der er styr på noget .

Så en lidt træls oplevelse.
Vi får se, om vi kommer til egypten .......

14. januar 2014

Super nemt og god kundeservice

Min kæreste og jeg bestilte 1 uges ferie på Mallorca, vi bestilte rejsen gennem kundeservice der var søde og servicemindede og efterfølgende da vi skulle have ændret på navnet var det igen en rar og venlig hjælp vi fik og det hele var ordnet på 10 min.
Alt gik lige efter planen og det var nemt at finde ud af.
Vi vil til enhver tid bestille herfra igen.

4. november 2013

Kære Mai,

Vi er rigtig glade at høre, at du havde en god oplevelse på Mallorca.
Eneste ting vi ønsker, er at tilbyde vores kunder en billig ferie og en hurtig og god service.
Vi ser frem din reservation næste år.

Venlig hilsen,
Marc

Tjek jeres anbefalinger lidt bedre...

Vi er nettop kommet hjem efter en dejlig tur til Malta. Vi havde ikke læst om Blue sea st Georges’s park & La Valette Resorts i St Juoians inden vi bestilte.
Personalet var flinke i receptionen og der var pænt rent. Lejligheden var desværre ikke som forventet.
Der var en stol og en taburet,- dem flyttede vi ud på altanen,- der var nemlig ingen møbler der. TV’et var fjernet (andre fortalt at det var ligegyldigt da der ikke var signal)
Køleskabet var tændt og virkede som varmeovn. Så det var ikke muligt at bruge det.
Hvis I vil have et troværdigt omdømme dur det ikke at I anbefaler et 3 stjernet hotel der er i så ringe en forfatning. Vi kan efterfølgende se at der har været klager over dette (og andre af jeres anbefalinger) gennem sommeren.
Det var uden problemer at tjekke rejsen ud, betale osv. Info var også OK. Så vi kan godt finde på at rejse gennem Lowcostholidays igen- men vi er bekymret for hotelstandarden fremover...

27. oktober 2013

god eftermiddag

Tak for din bedømmelse

For det første er jeg ked af at høre om din dårlige erfaring i Hotel. Dette er uacceptabelt og bør ikke ske. Vi har mange andre fantastiske hoteller, og jeg håber du vil overveje os igen i fremtiden.

Jeg er glad for at læse dog, at booking processen var glat og besværet frie og det var noget positivt at tage fra din oplevelse med os.

Vi håber at byde dig velkommen tilbage som en kunde igen meget snart

hilsen
Marc

du får hvad du betaler for. Næsten!

Vi er lige kommet hjem fra ferie på Kreta. Vi fandt rejsen med all inclusive på nettet, og bestilte uden problemer og uden betænkligheder. Hotellet, Golden sand, levede for så vidt op til vores forventninger. Maden var god, og i rigelige mængder, men personalet virkede en smule trætte, nok fordi det var sidst på en lang sæson. Værelset var fint, og rengørings standarden var i orden. Malurten i bægeret var manglende service i baren. Udgåede varer som burde være der, f.eks is til børn og barnlige sjæle. Men alt i alt en rigtig god ferie, med afslapning i solen og aftenhygge i baren med andre gæster. Rejser gerne med low cost igen, og anbefaler det gerne til andre.

26. oktober 2013

god eftermiddag
Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter vores kunder tilbagemeldinger, da dette giver os mulighed for hele tiden at forbedre vores service.

Jeg er meget glad for at høre, at du nød hotellet og booking processen var let og problemfri. Vi tilstræber at sikre dette er tilfældet for alle kunder, og at ferieoplevelse begynder med booking og forbliver på denne måde, indtil du kommer hjem.

vi ser frem til dig booking med os i fremtiden.

Marc

Ingen problemer, og hold nu op en billig rejse :-D

Min mor og jeg har lige været afsted på en ferie til alcudia, Mallorca som vi bookede igennem lowcostholidays.

Bookingprocessen var nem, og vi fik det vi havde betalt for. Da jeg skrev en mail for at høre om også transfer var betalt, fik jeg svar inden for 1 time, hvilket er super god kundeservice.

Jeg kan kun anbefale at booke igennem lowcostholidays, da det virkelig er meget billige rejser.

Helt personligt kunne jeg godt finde på at smide lidt ekstra penge efter en quick transfer næste gang, men det må være op til den enkelte at bedømme om man synes dette er pengene værd :-D

9. oktober 2013

God eftermiddag,

Tak for din meget flot gennemgang - Vi er altid opmuntret og glad for at høre om vores kunders positive erfaringer både på ferie og med lowcostholidays.

Det er også meget glædeligt at se at du havde sådan fremragende erfaringer med vores kundeservice agenter - da dette er noget, vi ser at opnå med mere og mere succes.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage som vores værdsatte kunde engang i den nærmeste fremtid.

mange tak

ALT var perfekt !!

Selv en hotel ændring klarede de til UG
Turen gik til Malta på hotel Sant Anton hotel & Apartments med 10 personer
Hotellet er gammelt og slidt men under kraftig renovation .når det er sagt så er der kun rosende ord tilbage , personalet er rigtig søde og smilende og deres chef Jules vil gå igennem ild og vand for dig
Maden er OK lidt ensformig og meget engelsk præget (men dem er der også mange af `rare mennesker )
Malta er meget nem at komme rundt på med enten bus, taxi eller tur bussen ,vi er meget fascineret af det Maltesiske folk , de er meget åbne og venlige og yderst hjælpsomme
Vi er lige kommet hjem og er faktisk på vej igen til Malta med LCH en uge er ikke nok
Vi kan varmt anbefale dette selskab

1. juli 2013

Unik service til prisen...

Bestilte en fantastisk billig ferie til Kreta, efterfølgende blev hotellet lavet om, da de ikke kunne få plads alligevel, men til en bedre hotel ... Vi havde all inclusive og med transfer til og fra hotellet, alt forløb gnidningsløst. Eneste problem var, at vi selv skulle sørge for at kontakte transfer-firmaet på tilbageturen, men det gjorde hotellet for os. Ingen problemer med kontakt til Lowcostholliday da de lavede om på hotellet ... super service - meget bedre end man kan forvente til den pris...

Tak for en god ferie

15. maj 2013

uacceptabel behandling!!!!

Aldrig har jeg oplevet sådan en service og mangel på samme!! Jeg bestiller en rejse med fly og hotel i London 2 dage, pr. Person 1614 kr. Dette betaler jeg lørdag for 2 personer. Der kan gå 72 timer før det går igennem, men det er reserveret på min konto. Jeg ringer så i dagmandag for at sætte bagage på 243 kr. Altså i alt 3473 kr. Jeg får så af vide at prisen er steget, hvad.... Forsøger at forklare at man ikke kan lave om på denne pris, men bliver mødt af en mand der overhovedet ikke har forståelse for mig eller det at det er en gave til min kone og datter!!!! Selvfølgelig skal de afstedkom, prisen bliver så 3815,71 kr. Det er små penge men princippet, jeg siger OK. En halv time senere bliver jeg ringet op at jeg skal betale for bagage altså 243 kr oveni, fint fint, han siger så prisen igen og her er den steget til 4300 kr. Hmm... Jeg bliver gal og siger at jeg vil tale med en der har flere kompetencer. Hun siger så at det er deres skyld men de ikke kan gøre noget, nu er der hævet 6171 kr. På min konto, det hænger slet ikke sammen, og jeg kan åbenbart ikke gøre noget...... HJÆLP HJÆLP venner, det er næsten 3000 kr. Mere end det vi bestilte den til, det kan virkelig ikke passe, firmaet skyder skylden på ryanair, men hvis man siger man vil snakke med dem, så mener de ikke ryanair vil hjælpe????? Jeg er VIRKELIG tosset over at give en gave til mine piger også taget folk ræven på en på den måde!!! Vi har forsøgt 5 gange at tale med dem om det!!!!!

13. maj 2013
Vis anmeldelser på alle sprog (20.516 anmeldelser)