Ville kort lufte veteranbile en søndag, og hente pølser til grillen, tænker ikke over min veteranbil ikke har automatisk P-skive det kostede 995 kr. Jeg parkerede på taget, der var 4 biler inkl. min.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Løvbjerg består af 17 lokale supermarkeder i Danmark, hvor du kan finde alt til hverdagen og festen ét sted. Løvbjerg vil gerne gøre det let for dig at foretage alle dine indkøb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Det hele - bare billigt!
Borgergade 12, 8700, Horsens, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Hallo! Hold jer fra post og pakker! Det er da den mest uprofessionelle håndtering og service i en mands minde, og nej Jeg gider ikke sende en mail til dig, vis du ikke kan se jeres problemer og udfordringer så burde du nok lede en frisør salon istedet.
Jeg.har d. 8 august kontaktet Løvbjerg Trøjborg via deres Facebook side, hvor de reklamer med en høj svarrate på beskeder. Desværre har jeg endnu ikke fået svar tilbage på min henvendelse, totalt dårlig stil.
Her er hvad jeg skrev til butikken:
Stor prisændring på kort tid.
Kære Løvbjerg.
For halvandet uge siden købte jeg Cocomax hos jer som jeg har gjort i de sidste 3 måneder, til 15.00 kr. stykket. Men da jeg i dag kom til jeres butik for igen at købe kokosvand, blev jeg ubehageligt overrasket over at I på den korte tid siden sidst jeg købte Cocomax har sat prisen op til 19.99 kr.! Jeg forstår det ikke, hvis I gerne vil sætte prisen op hvorfor så meget? Hvad med at starte med 1 kr. afgangen, i stedet for 5 kr. på en gang?
Inden for de sidste 3 måneder har jeg købt omkring 50 - 55 kokosvand hos jer, pga. den gode pris. Men fremover kommer jeg til at købe betydeligt færre af dem, plus det faktum at jeg bare kan købe dem i Føtex i stedet for, da den er tættere på min bopæl og at jeres pris på Cocomax nu er den samme som i Føtex. Så desværre ingen pris konkurrence mere (og helt sikkert også et lavere salgstal for jer).
Håber at høre fra jer med jeres begrundelse.
købte 2 pakker kød på tilbud i Åbenrå
den ene til 15 kr den anden til 30 kr
i kassen blev der forlangt 60 kr jeg gjorde opmærksom på at den ene kostede kun 15 kr
fejlen blev rettet men uden så meget som et undskyld
Havde fornøjelsen af at skulle afsende en pakke fra Løvbjerg i Odense, bad om en kvittering på pakken, hvilket jeg godt kunne få hvis jeg selv gad skrive en. Det er i min optik bare ikke i orden. Det er en ommer

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Rigtig dårlig medabejder i Løvbjerg Aabenraa. Meget uhøflig og uprofessionel. Og varerne er meget roddet, prisen passer ikke efter varen er scannet 👎 Derfor man skal checke kvitteringen inden du forlader butikken. Altid , altid når jeg køber der... rigtig dårlig medarbejder og kundeservice!!!! Det er den sidste gang jeg handler der!!! Føj da!

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Mega dårlig personale i Horsens. De er skide sure og har ingen plads til andre mennesker end dem selv.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Anmeldelse redigeret efter kontakt med Løvbjerg. Tager den videre dialog direkte med Løvbjerg.
Har handlet i den lokale Løvbjerg (Erritsø) siden den åbnede for knap 4 år siden - vi ligger stort set alle vores indkøb i butikken og for en familie på 5 er det temmelig meget.
Det gode først: Masser af plads, gode priser, nogle gode varer samt kundevogne som ikke kræver en vognmønt.
Problemet er at der altid er udsolgt af en eller flere af de basisvarer som man skal bruge - har sjældent været i butikken uden at der var mindst een vare som jeg ikke kunne få - senest i dag var der 4 vare der "desværre" var udsolgt. Jeg kan så over i nabo-butikken (en mindre REMA 1000) - hvor jeg snildt kan få de varer jeg mangler, ærgerligt.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Efter at have været i kontakt med Ole Busk fra Løvbjerg, er problemet blevet anerkendt og løst på en tilfredsstillende måde. Det er vi vældigt glade for og tør nu igen betale kontant ved kassen :)
Min kone og jeg købte for 40 kr varer ved kassen i Løvbjerg 28/11-16 kl 13. Jeg rakte ekspedienten 100 kr som betaling, men istedet gav hun byttepenge tilbage, som om jeg havde betalt med en halvtredser. Jeg gjorde venligt ekspedienten opmærksom på, at hun havde givet forkert tilbage, men hun nægtede pure at det var tilfældet, selvom både jeg og min kone begge overvågede handlen. Ingen diskussion eller pardon ! Hun bad efterfølgende om mit tlf nummer, og sagde de ville kontakte mig kl 22 om aftenen når der var gjort status på kasseapparatet !? Kl 21 ringede de fra Løvbjerg og fortalte der var et minus på 47 kr og jeg derfor ikke kunne få mine penge tilbage.. jeg har aldrig oplevet noget lignende og har ærligt talt svært ved at se hvad deres kassestatus vedrører mig. Hvordan forhindrer man at bringe sig selv i den situation?? Skal man råbe udover kasseområdet "at nu betaler man med en 100 kr seddel" jeg er rystet og dybt skuffet over den behandling. Sætter ALDRIG mine ben i den butik igen. Ret skal være ret, og skulle det vise sig at vi vitterligt havde betalt med en halvtredser, er jeg ikke bange for at give medarbejderen en plade chokolade og en undskyldning for ulejligheden - omvendt vil jeg have mine 50 kr tilbage, hvis en videoovervågning skulle vise det modsatte.
Selvom 50 kr er en bagatel så gælder det princippet. Hvad nu hvis jeg havde betalt med 500 kr seddel den dag??

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Havde købt en skærekage med lang holdbarhed. Kagen var tør som en kiks. Tog den med ved næste besøg i løvbjerg fire dage senere. Blev konfronteret med at man ikke ville refundere pengene, da kagen var købt fire dage tidligere, med begrundelsen at man ikke kunne se hvornår den var åbnet. Allerede her falder kæden af for løvbjerg jf. forbrugerloven.
Hertil kommer det moralske, hvor ekspedienten skulle bruge fem minutter på at diskutere sagen med kollegaer og til sidst måtte ringe efter hjælp hos sin chef for at refundere pengene. Det betød åbenbart ikke noget for kunder som blot kunne vente fem minutter – pga. en sag på 10 kr.
Jeg fornemmer kundeservice er blevet bedre i DK det seneste årti, men der er åbenbart langt igen for nogle butikker.
Ref. Løvbjerg, Koldingvej, Viborg 9/6-2016, kl. 20:25

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Jeg kan kun give en stjerne ,
Dårlig oplevelse den 3 -3-16,
da jeg købte lotto ved Løvbjerg jeg købte en og skulle da også fornyde mine lotto tal som jeg selv har skrevet så tog jeg mit spillekort frem og så spurte hun og jeg ville havde kørt min Euro jackpot tilbage så ville lave en ny og registrerer på spillekortet jeg sagde nej
men da hun var færdige med mine lottotal tog hun min Eurojackpot men jeg sagde så nej hun sagde jo og jeg sagde nej igen men det hjalp ikke så hun kørte den tilbage og kørte en ny ud jeg har snakket med Danske spil sker det igen skal jeg ringe til dem men med det samme frem over optager jeg det helle når jeg køber
Vi var to drenge, der rigtig havde glædet os til at se en god film, som de havde lovet os i løvbjerg, hvis bare vi købte to Pringles pakker. Da vi kom hjem, og fik åbnet chipsene.. jeg siger jer.. uhadada. Det var ikke sager for børn. Den ene pakker smagte af sur creme og løg.. føj! siger jeg bare. Dog var koden indtagt. Den anden pakke smagte udmærket (lidt stærkt), men koden var utydelig. Dette var årsag til en hel ødelagt aften, fyldt med sorg, gråd samt begyndende diabetes.
Efter de satte en del af deres varer ned, handler jeg meget mere i Løvbjerg og er godt tilfreds med det. OK udvalg, gode varer, dog er der nogle varer der stadig er en del dyrene end andre steder. Venlige medarbejdere og gode åbningstider
Jeg skulle bruge omkring 10 kg. kød til en grillfest, hvorfor jeg tog ned i min lokale Løvbjerg.
Fik utrolig god hjælp af deres slagter Dan, som kunne hjælpe med at udvælge en masse forskelligt til mine gæster.
En virkelig god service og noget rigtig godt skåret og smagende kød!
Tak til Dan fra Løvbjerg i Ikast :)
Har nu handlet en del i Løvbjerg - Altid udanvendt personale, har næsten aldrig udsolgt af de varer jeg kommer efter osv. Det er utrolige gode og konkurrencedygtige priser, som der forhandles med - Og samtidig kan man altid få snakket med personalet hvis der er eventuelle mangler, som de så vil tage til efterrette.
Jeg synes det er en godt koncept, med en stor butik og så er der masser af forskellige produkter.
Kan ikke sætte tal på hvor mange gange jeg har handlet i Løvbjerg i Varde men der har ikke været det mindste.
Priserne er gode.
Servicen er god.
Butikken er pæn og ren.
Slagteren burde få en bonus, helt suverænt kød han laver!
Stor lys butik med brede gange, ingen irriterende musik eller tv med reklamer over det hele. Ok priser. Handler der for det meste.