Ulovlig anprisning af fødevarer i jatak-tilbud. Selv efter flere henvendelser hvor der loves bod og bedring, er der fortsat reklamer for "chokoladeknapper" og "pålægschokolade", som tydeligvis er... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Løvbjerg består af 17 lokale supermarkeder i Danmark, hvor du kan finde alt til hverdagen og festen ét sted. Løvbjerg vil gerne gøre det let for dig at foretage alle dine indkøb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Det hele - bare billigt!
Borgergade 12, 8700, Horsens, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Super dårlig oplevelse vedr ja tak tilbud. Er kørt 60 km for at hente et ja tak tilbud på 3 flasker gaja, som jeg fik en bekræftigelse på. Ringede endda ind om onsdagen for at bekræfte, at det var fredag de skulle hentes. Står deroppe fredag kl.18 og får så smidt i hovedet, at de så er solgt til en anden.
Er blevet lovet at blive ringet op to gange, men har aldrig hørt noget. Ringede så ind for tredje gang, hvor jeg får fat i den vin ansvarlige. Bliver mødt med en kold smøre om, at det var sådan det var, at de kunne komme til at give det til en tilfældig.
Så nu står jeg og har brugt en fredag aften, for at komme tomhændet hjem og med en kæmpe øv oplevelse.
Det kom aldrig på tale med en kompensation af anden flaske vin eller at de ville bestille nye hjem.
Total dårlig og træls oplevelse.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Kørte 20km for at købe ind af deres tilbud, da jeg kom 2 dage inde I tilbudsugen var de udsolgt. Det kan med andre ord ikke betale sig at "tage chancen", selv tidligt på ugen. Jeg droppede mine andre indkøbsbehov og kommer ikke igen.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Det er det værste supermarked der findes 😔

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Ville kort lufte veteranbile en søndag, og hente pølser til grillen, tænker ikke over min veteranbil ikke har automatisk P-skive det kostede 995 kr. Jeg parkerede på taget, der var 4 biler inkl. min. Parkerede i max 10 min. Føj hvor er det træls, at have sådan et møg firma til at lave chikane på jeres kunder. Jeg ved godt firmaet er uafhængig, men det er vel Løvbjerg der har en aftale med dem? Tænker at jeg fremover køber ind hos Rema, her bliver jeg ikke straffet for at parkere.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Hvert år ved denne tid er vi nogle frivillige der pynter op med julepynt i Blå Kors, det sker efter lukketid. Vi slutter af med smørrebrød som er købt i Løvbjerg. Der er så lækkert og om torsdagen er det billigt.
2 kasser åbne ved 11-tiden. Kø helt forbi slik på begge linjer. Ingen tilkalder. Kiosken står og kigger på det. Først da de bliver spurgt, om ikke de kan åbne flere kasser sker det. En af årsagerne til vi er kunde i L er, at kunne handle ind hurtigt inkl. at komme gennem kasserne. Det er blevet værre i den sidste tid. I det hele taget er Kvickly på alle områder langt foran, når det gælder kundeservice. Her er virkelig en opgave for den nye leder generelt i butikken. - PS: Stadig kunde, men ....

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Denne anmeldelse drejer sig udelukkende om delikatessen i Løvbjerg Aabenraa.
Vi elsker et lækkert stykke smørrebrød men selvom vi har gjort chefen af delikatessen opmærksom på at brødet under den lækre pålæg ikke lever op til standarten . Faktisk ødelægger brødet resten af smags oplevelsen . Det ligner at der er smurt smør på begge sidder, man kan se knivens strøg. Chefen sagde nemlig at det var smør på bagsiden pga. de har ligget oven på hinanden . Vores teori er at brødet er tørt som det også giver udtryk for i munden .. bvadr…. Smagen er dårlig pga. at brødet ligger på allersidste holdbarhed 👎 det er ikke i orden .. når brødet er det billigste af hele oplevelsen . 6 stykker gammel brød med pålæg giver man 139,- kr for i Løvbjerg Aabenraa
TAK FOR MAD

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Vi har fået mad til 30 Pers fra løvbjerg Struer. Forret buffet dessert. Smagsoplevelsen var fantastisk, der var rigelig mad til 2 dage
Kommer der ikke mere, så længe p vagten står på lur, desværre min egen fejl, men gider ikke de p vagter, kommer der ikke mere

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Ekstrem dårlig behandling, vare er for gamle, og personalet beskylder folk for at stjæle til trods for at der kan fremvises gyldig kvittering, jeg har og kommer heller aldrig til at tage ting der ikke er betalt for og har aldrig været i denne butik før jeg er både krænket og skuffet over denne oplevelse

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Om det er alle butikker eller i n Frederikshavn. De snyder med vægten på tilbud i avisen, denne uge Heinz mayo til 9,95:for 400 gram, når man kommer i butikken er det kun lidt over 200 g i flasken. De har sågar valgt at regne max kilopris på 25 kr. Snyd. Sidste jeg så systematisk snyd var spareribs som også vejede 250 g under annoncerede vægt.

Har mange gange købt” ja tak” Løvbjerg iNykøbing M
Altid helti top 😊
Diverse menuer i slagterafdelingen.
Fantastisk mad hver gang 😊
Giver den bedste anbefaling 😍😍😍👍
Stod i kø ved kassen i over en halv time
der var kun 2 kasser åben
kommer aldrig igen i Løvbjerg Frederikshavn.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Den 16/8 holdt vi en lille grillfest.
Hvor vi bestilte blinnis med laks, kartoffelsalat og broccoli salat, og 200g bøffer ved delikatessen i Løvbjerg/ Frederikshavn.
Det var endnu en gang en vellykket fest, med rigeligt af mad, der var masser af begge salater tilbage.
Kødet var perfekt.,
Der blev også bestilt børnetapas, som også bare var perfekt, selv de voksne kikkede misundelig på det.😜
Tak for dejlig mad til alle i delikatessen i Frederikshavn
Løvbjerg Odense.
Jeg forstår ikke hvordan jeres ja tak tilbud fungere. Jeg har skrevet på et tilbud der løber frem til en bestemt dag og kommer for at afhente midt på dagen, men får at vide de ikke har flere. Jeg bor ikke i området og har derfor kørt for et godt tilbud, men det giver da absulut ingen mening når de er væk når jeg ankommer.
Jeg har forsøgt at skrive på facebook, men får ikke svar.
Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor i ikke havde flere, fordi der var flere der skrev efter mig som også havde fået en bekræftelse. Jeg havde også selv fået en bekræftelse.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Løvbjerg i Åbenrå er en lys og venlig butik.
Med et stort bredt udvalg. Lækker delikatesse og Bager afdeling.
Ofte gode Dato tilbud. 😜
Jeg tror på at Løvbjerg slår Rema1000
Du kan få helt op til 1036 gram færdiglavet frikadellefars til 49.99 kroner og deres egen og det er bare godt hjemmelavet fars og INSTANT nescafe 200 gram 39.99
Og jeg kan bli’ ved men helt ærlig så får man meget mere for pengene ind Rema1000
Løvbjerg Trøjborg
4/5 gange man køber varer på tilbud, bliver de slået ind til fuld pris.
De er heldigvis gode til gode til at give pengene tilbage, men det er irriterende, at man skal bruge ekstra tid og energi på at kigge kvitteringen igennem og til tider, gå ned til butikken igen for at få pengene tilbage…
Det skal der simpelthen bare være styr på.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Kan godt lide Løvebjerg. Men nogle gange er der nogle mærkelige kasse assistenter .I dag den.7/6 - kl 17.30 købt jeg varer og da den lyshåret dreng slår mine sidste 4 Nudler boks ind og de 3 af dem kører han ned til mig og i smug tager den sidste hend til sig hvor han sidder og siger "det bliver 439 kr" og kigger på mig som om intet er?. Jeg siger om der ikke mangler mere ?. Han kigger til højre og til venstre og så måtte jeg hæve stemmen " Nudlerne er mine og dette som du laver virker ikke på mig for så glemsel i hovedet er jeg ikke i nu selv om jeg er oppe i årene " Synes det var frækt og han troede at det kunne han lige tage fra kunderne og så var den aftensmad klaret . Løvebjerg i Vejen har virkelig været uheldig med de unge som tager over dem som klarer ærterne i hverdage.