Ville kort lufte veteranbile en søndag, og hente pølser til grillen, tænker ikke over min veteranbil ikke har automatisk P-skive det kostede 995 kr. Jeg parkerede på taget, der var 4 biler inkl. min.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Løvbjerg består af 17 lokale supermarkeder i Danmark, hvor du kan finde alt til hverdagen og festen ét sted. Løvbjerg vil gerne gøre det let for dig at foretage alle dine indkøb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Det hele - bare billigt!
Borgergade 12, 8700, Horsens, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Husk jeres kvitteringer ved Løvbjerg i Esbjerg, der er kun 100% procent chance at den ikke passer.
Jeg var forbi Løvbjerg 2 gange siden de åbnede i Esbjerg og begge gange passede priser ikke. Første gang tog de 79.95kr for en myslibar som koster 9.95kr. Og anden gang 199kr for fiskefilet til 99 kr. Jeg fik selfølgelig penge retur begge gange, men det giver mig ikke ligefrem lyst til at besøge butikken igen. Fin butik ellers, men styr på priserne har de ikke. Sjovt nok altid til deres fordel.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Pose med 4 kg spisekartofler. Gestus.
Købt 3 oktober - forsøgt anvende 5 oktober, de havde været opbevaret køligt.
Flere kartofler var rådne, mange havde dybdegående skurv og sorte pletter.
Omkring halvdelen var dermed kassable.
Har Løvbjerg overhovedet ingen egenkontrol på det de sælger.
Sidst var det galt med deres hakkede kalv/flæsk.
Det er uforskammet at sælge rådne kartofler.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Vi ser i reklamen, at der er økologisk letmælk på tilbud til 10kr og derfor ligger vi vores uge indkøb i Løvbjerg Horsens. Også selv om vi tidligere har oplevet at de ikke har de tilbud de reklamere med - for mælk bliver jo leveres hver dag.
Men da vi kommer derned søndag kl. 10 om formiddagen er der desværre udsolgt. Vi spørge efter det, men den stakkels unge mand, må tydeligvis for 117 gang i dag, sige at det desværre ikke er blevet leveret.
Ja der kan ske fejl, men ikke hver eneste gang de reklamere med gode tilbud.
I køledisken var der helt tydeligt ikke gjort klar til et så godt tilbud. Der var plads til en række med denne mælk = Ca 10 liter. Vi taler om en besparelse på 4,25 pr liter mælk, hvilket i andre butikker, så som Rema, ville betyde at man havde gjort plads til et helt bur.
Virker som om de laver reklamen ud fra hvad der trækker kunder til, men ikke ud fra hvad de reelt har.
Vi blev snydt endnu engang, men gør at vi ikke kommer tilbage og ej heller spilder vores tid på at kigge deres reklame igennem, da det viser sig bare at være fantasier.
Vejen igennem resten af butikken er ligeså en træls oplevelse.
Flere af tingene er udsolgte og da vi når kassen er der en dame der, ved gennemgang af sin bon, har fundet ikke bare en, men 3 fejl.
Den unge pige ved kassen forsøger at hjælpe, men må kalde på assistance - flere af deres tilbud, er ikke gået ind til den rigtige pris og dette må vi så vente på bliver rettet i Ca. 15 min.
Og dette gentager sig med kunden efter os - spar 25%, men kun hvis du selv finder fejlen og efterfølgende vil vente 15 min., på at fejlen rettes😱
Bare nej.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Opdatering: Jeg har haft en god snak med slagteren og fået en uforbeholden undskyldning. Fint med mig, vi kan alle fejle.
Generelt er jeg normalt godt tilfreds med at handle i Løvbjerg.
Har det normalt sådan at hvis man har noget godt at sige om en virksomhed, skal man sige det til dem man kender. Er det skidt skal man sige det til virksomheden.
Jeg har forsøgt at skrive direkte til Løvbjerg men uden reaktion.
Så prøver vi her:
"Hej Slagter
Jeg sagde ”Ja tak” til en oksefilet i fredags. Lørdag henvendte jeg mig så ved disken og fik udleveret en filet der på ingen måde lignede det i havde vist i annoncen. Umiddelbart var der mere fedt end kød i pakken. Jeg nævnte det for medarbejderen som vrissent hentede en ny. Her var billedet næsten det samme. Ikke noget der på nogen måde lignede det jeg havde sagt ”Ja tak” til. I øvrigt vejede stykket kun 2800g. Det var så dårligt at jeg ikke ønskede at servere det for mine gæster lørdag aften. Så ingen filet til mig - øv."
I opslaget lovede i:"SINDSSYGT FLOT OKSEFILET, DER ER TRIMMET HELT NED, SÅ DU HAR MINIMALT AFPUDS"
Løvbjerg Trøjborg

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Jeg var i løvbjerg tarup mandag lige før lukketid for at købe sodavand på tilbud.
Der var bøvl med deres kortlæser ved kassen så jeg kunne ikke bruge applepay hvilket resulterede i at jeg ikke kunne få varerne med hjem
Jeg kom tilbage tirsdag men der var der udsolgt.
Jeg spurgte en medarbejder om han havde flere på lager, hvorpå han gik på legeret for at kigge, det var der desværre ikke.
Han sagde at han vil forsøge at få en hastelevering torsdag.
Torsdag var jeg igen i butikken, det havde desværre ikke lykkedes ham at få dem hjem. Torsdag var den sidste dag med tilbudet.
Her viser han god købmandskab, han virker oprigtig når han fortæller at han er ked af det. Men at han får levering fredag. Hvis jeg kommer fredag så vil han sælge mig sodavanden til tilbudsprisen
Mange tak for god service, jeg vil ønske at der var flere af din slags i branchen.
Peter

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Havde set frem til et lækkert Stjerneskud som annonceret. Endda inklusiv en flaske god hvidvin ved bestilling af 2. Stjerneskud var slattent og lignede på ingen måde billedet uden dampet fisk og rejer. Efter henvendelse hos div. Chefer hvor man fik at vide at det var bare ærgerligt, blev man lagt for had ved kassen, hvor de ikke var informeret om den gratis hvidvin.
Tag jer nu sammen Løvbjerg jeg har handlet hos jer i flere år og det bliver ringere og ringere.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Kør aldrig til løvbjerg i Viborg Koldingvej! Det er en ren pengemaskine! Rundstykkerne blev langt dyrere, da der åbenbart er kommet parkeringsvagt på, giver lige en chance på 3 minutter! Ellers ærgerligt, for kunne ellers godt lide at komme der…

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Løvbjerg Ikast så flink en mand i pakke shoppen . Min søn på 7 snakke stadig om at han hjælp med at scanne min pakke ud. Så nogen mennesker har overskud og lyst gøre lidt ekstra få ders kunder.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
det var en fantastisk oplevelse i løvbjerg i fredericia det er helt klart nok en af de bedste løvbjerg jeg elsker deres personale de er skide hyggelige og snak saglig og de har jo alt man har brug for og deres kunde service er bare rigtigt burde virkelig besøges

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Posthuset i Trøjborg har rimelig dårlig service og attitude, især hende den gamle dame med overskægget

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Når man lige har stået i kø til aflevering af pakken får man besked på at gå tilbage og klikke på tabletten selvom der ingen anvisning er for at sende pakker og medarbejderen kan se vi lige har stået i kø. Mage til dårlig service skal man kigge længe efter i løvbjerg trøjborg.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Løvbjerg varer = Temu varer.
Jeg gik en tur rundt i flere af løvbjergs butikker og ved selvsyn opdagede jeg, at rygtet var sandt.
Mange af løvbjergs varer, særlig deres jatak tilbud er købt og kommer fra temu.
Grunden til jeg fremfører denne påstand og udsagn, er ganske enkelt fordi der stod Temu på pakken og indpakningen.
Så kære løvbjerg, det vil klæde jer, at stoppe med at lyve overfor kunderne og påstå at i ikke sælger temu varer.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Super gode sliders derfra. I det hele taget gode delikatesse- og kødvarer derfra.
Og super venligt personale. 😊
De havde ja, tak tilbud og jeg havde sagt ja tak til en del og deres system havde igen fejlet .
Sidste gang jeg sagde ja tak kunne de ikke finde kødet, det var blevet væk .
Blev betjent af ung mand, der var lidt flabet så jeg satte pænt mine varer på plads og gik.
Bad dem dog annullere de få ting de havde.
Jeg kommer ikke til at handle, der mere.

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Altid en lækker butik, venlige ansatte og gode tilbud. Flotte blomster i sæson.
Jeg handlet i Løvberg i Horsens og i dag blev jeg for annen gang i træk påkjørt af rengørings assistenten😠.
Sidste gang jeg handlet i butikken, fik jeg en våd svaber kjørt over min sko, og i dag kjørte hun rengøringsmaskinen over min fod.
Det har resultert i at tåspidsen på min sko nu er ødelagt.
Jeg kommer ikke til at handle hos Løvberg igen så lenge den rengørings assistenten er der.
Flot service.
Var i Løvbjerg i Varde for at købe "Carlsberg 1883" øl i en 20 styk pakning.
De havde dem ikke hjemme, men jeg fik i stedet 24 (4X6) til samme pris.
Flot.
Beder om ID for pakken selvom Postnord appen allerede er MitId valideret

Besvarelse fra Løvbjerg Supermarked
Jeg har handlet i Løvbjerg Struer i rigtig mange år. Jeg har været meget tilfreds med service og betjening. Jeg er rigtig glad for altid at kunne få dansk kød og det er tydeligt mærket. Pt har vi William som chef for Løvbjerg Struer. Det har været super god tid. Masser af gode tilbud, super fin service, både af købmanden selv og medarbejderne. Jeg oplevede at der nu er fejring af personalet jubilæum og der bliver holdt julefrokost. Og vi kunder bliver altid orienteret når det sker, da det er i åbningstiden på lagret - super god ide. William er tit at finde i butikken, hilser glad på sine medarbejder ,der er evt er tilbage fra sygdom eller ferie. Han har udvist socialt ansvar ved at få en aftale om medarbejder fra en udviklings instution her i byen. Ja jeg kan blive ved at nævne mange gode tiltag. Der vil selvfølgeligt være en svipser ind imellem, men det rettes hurtigt og er iøvrigt ikke altid købmandens eller personalets skyld. Så jeg er en glad kunde igennem 45 år. Og når jeg er på ferie rundt i Danmark opsøger jeg altid en Løvbjerg butik. Ja jeg er stadig en glad kunde, selv om de forskellige købmænd deriver deres butikker forskelligt. Venlige hilsner Bodil Worm Struer.
Er det muligt at sms efter udlevering af pakke ikke bliver sendt igen? Når den er godkendt for udlevering er der ikke nogen grund til at sende sms.