Hurtig og god service
Hurtig og god service, hvor man får tilsendt helst til plakat inden den trykkes, så man har mulighed for ændringer. God kvalitet og flot print.
Hos Louises Print finder du plakater til alle livets store begivenheder. Gå på opdagelse i citatplakater, børneplakater eller plakater til mærkedage. Du finder et stort udvalg af plakater, som kan tilrettes med både navn og dato, sådan plakater passer helt perfekt til dig. Se de forskellige plakater og deltag i konkurrencer på facebooksiden: https://www.facebook.com/louisesprinttilhjemmet
Rugbjergvej 20, 7250, Hejnsvig, Danmark
Jeg har af 3 omgange henvendt mig til virksomheden for at bestille en plakat fra hjemmesiden og får i starten svar - pludselig sker der intet - her efter 3 forsøg har jeg opgivet. Virkelig uprofessionelt.
Flotte plakat - så dejlig en service. Kan varmt anbefales
Fantastisk oplevelse, amazing service - sendte ideer til Louises print og bum så var mit ønske indfriet - nu håber jeg der er nogen der bliver glad for den specielle gave 🙏
Super flot bogstavplakat, vi elsker den! Og Louise var så sød og skrive og sende hendes flotte udkast. Vi er bare tilfredse og vi anbefaler helt sikkert at købe her. Hurtig levering og rigtig god betjening.
Jeg har fået hjælp fra Louises print ❤️ Min far havde lavet et citat som jeg meget gerne ville have lavet til en plakat 😍 jeg har fået det citat som plakat lige som jeg ønskede mig tusinde tak❤️ Mega god service ❤️ Hurtig levering jeg giver fuld hus i stjerner vh Annita Olsen
Fantastisk service
Tålmodighed uden lige for at nå rette produkt
Ændringer til sidste finish uden omkostninger
Kan kun Rose og anbefale til alt og alle
Rigtig smukke plakater!
Jeg fik ikke min første plakat, og havde en dialog med Louise om det hvor hun sendte to nye til mig hvor den ene var en undskyldning for det hele, da det var morsdagsgave.
Har modtaget dem og er så glad for dem begge at det er svært at vælge!!!
Fantastisk service…
Bestilte en plakat hos Louises print, den fik jeg sendt hjem til min adresse. Den kom aldrig frem, uden tøven eller noget sendte Louise en ny til mig.
Plakaten var af god kvalitet, noget så fin og lige som jeg ønskede den. Havde fået en lille personlig tekst på.
Tusind tak, Louise. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dig…

Besvarelse fra Louisesprint
Det er bare SÅ flot arbejde. Det er ikke sidste gang, du laver noget for mig. Tommel op her fra :-)

Besvarelse fra Louisesprint
Super flot plakat med 5 bogstaver I forskellige farver. Brugt som bryllupsgave fra parret børn. Med tekst- together we make a family. Skabte stor glæde.
Tak for godt arbejde!
Hilsen Jette

Besvarelse fra Louisesprint
super god og professionel service, fik lavet en plakat efter eget ønske med tekst og farver, og er super godt tilfreds. dejlig hurtig afsendelse og interesse i om man nu er helt tilfreds....jeg kunne hente den i postbutik 2 dage efter at den var afsendt.....og jeg bor på bornholm....tak for et godt samarbejde, og en behagelig handel.

Rigtig god service og super hurtig levering 🙂👍🏻 Kæmpe anbefaling herfra 🙂