Generelt fine produkter, men en aldeles håbløs kundeservice. Når man vil returnere en vare, så bliver man henvist til en returneringsportal, som det var umuligt at få til at fuldføre anmodningen. Så t... Se mere
Deres produkter er af prima kvalitet og der er rigtig god service når man kontakter dem. Desværre måtte jeg for nyligt finde en anden løsning, da ørepropperne skubbede min psoriasis ind i øret og dann... Se mere
Jrg bestilte d. 19.8.2026. Pakken ser ud til at være gået tabt i Amsterdam. Jeg fik dog fat på kundeservice, som har refunderet mine penge. Jeg fik valget om en ny ordre eller pengene. Jeg tør ikke b... Se mere
Jeg er autist (Hypersensitiv høresans) og har både Quiet og Experience modellen, og jeg er meget tilfreds. Bruger Quiet hver nat, og sover endelig uden at vågne af de mindste lyde. Experience hjæl... Se mere
At Loop Earplugs we are redefining what earplugs look, feel and sound like. Our mission is to give people the freedom to choose how they listen, protect their ears and live life at their own volume.
Our products are designed for style, comfort and performance, making them the perfect solution for everyday use. Whether you need earplugs for concerts and festivals, studying, sleeping, commuting, traveling, motorcycling or DIY projects, Loop empowers you to take control of sound.
Loop users are a diverse community all over the world: festival goers, EDM fans, parents, students, travelers and people with noise sensitivity. Bold, daring and original, Loop Earplugs are more than hearing protection. They are a lifestyle choice that helps you tune in, tune out and live life on your own terms.
Lamorinièrestraat 33/105, 2018, Antwerp, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Produktet virker fint. Pasformen er ikke helt iptimal i det ene øre, men sådan er det.
Det er ikke så mærkbart støjdæmpene som jeg havde regnet med, men det er umiddelbart nok. Sikkert også rigeligt fint at have med på lange togture eller lignende. Sovemasken er god, men er lidt smal. Mqn skal lige vende sig til at bruge den. Klart bedre end alle andre sovemasker, som jeg har prøvet.
Leveringen var virkelig langsom. Det tog en uge, idet pakken blev sendt med Cirro fra Holland (lavpris transportør, EU) og så DAO det sidste stykke (dao var hurtigere til gengæld). Leveringstiden var under hvaf jeg forventede og klart længere end oplyst. Ellers er jeg glad for købet.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Jeg bestilte Quiet 2 samt Engage 2. Jeg har kun prøvet Quiet fordi Engage 2 er en gave (hvilket jeg er bekymret for nu). Jeg oplever ingen forskel på om de er i eller ej. Det lydeksempel de giver på hjemmesiden er total misvisende. De virker simpelthen ikke.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Meget lang leveringstid! Efter 3 hverdage er der ingen information om leveringstidspunktet.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Jeg har endnu ikke modtaget min bestilling, som jeg har betalt for. Det er over en måned siden. Det trackingnummer jeg har modtaget på Min pakke virker ikke, og den forventede leveringsdato var for en uge siden. Jeg har desuden ikke fået noget svar på min henvendelse til firmaet. Jeg tror jeg er blevet snydt

Besvarelse fra Loop Earplugs
Mine loops ankom til min adresse ca. 5 hverdage efter jeg havde lagt bestillingen. Super tilfreds! Det er mit andet par.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Bestilte loop experience i farven love enough, fik tilsendt i farven loud enough… så fik ikke dem jeg havde bestilt, virkelig øv. har ikke prøvet dem til koncert endnu men det virker til de dæmper lyden rimelig fint

Besvarelse fra Loop Earplugs
Pengene er trukket, men aldrig fået varen. Firmaet vender ikke tilbage på mail som er sendt.
Vil ikke anbefale denne virksomhed.
Har ingen mail modtaget fra jer selvom i skriver det.
Venter stadig på mit produkt.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Bestilte og modtog efter 1 uge. Der var en defekt, så de tips der allerede sad på øreproppen kunne ikke komme af uden brug af magt. Det vil sige de var ubrugelige...god start... Men for at lave en reklamation skulle jeg igennem chat robotter før jeg kom til en menneske, jeg sendte billeder af problemet men de ville stadig have mig til at sende /returnere. SÅ det der var et online køb for at spare tid, bliver til en massiv tidskrævende opgave i e-mails og forsendelse, så det droppede jeg. ALDRIG igen... spild af penge.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Venter fortsat på min bestilling. Pengene er trukket. Kan ikke komme i kontakt med firmaet. Virker som scam. Kan ikke anbefale.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Har ændret min vurdering. Firmaet kontaktede mig hurtigt efter denne anmeldelse og forsendelsesproblemet er løst. Så omend kontakt via hjemmeside ikke var mulig, så har Loop handlet hurtigt igennem Trustpilot og senere også via IG.
Oprindelig anmeldelse:
Produktet har været lang tid under vejs. Firmaet er svære at komme i kontakt med. Den oplyste email kommer tilbage som ukendt, klikker man "contact" ledes man videre til en omgang FAQ.
Det virker umiddelbart som scam.
Super ærgerligt

Besvarelse fra Loop Earplugs
Jeg bestilte 30/5 og har stadig ikke modtaget min pakke endnu. Når man prøver at tracke sin ordre kommer der ingen info og man kan kun chatte med en bot på deres hjemmeside
Hold jer væk fra det her scam firma

Besvarelse fra Loop Earplugs
Har nu ventet på ørepropperne i 4 uger. Når jeg rykker får jeg et robot svar.
Handel ikke her.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Først en pakke der ikke afsendes, der dannes kun fragt label.
En total umulig mail korrespondance med chatbot. Så er pakken væk, så skal jeg vente, så er den væk igen.
Da jeg beder om annullering af ordren får jeg at vide det ikke kan lade sig gøre da den er afsendt og bare skal vente.
Til sidst får jeg fat i en jeg tror er et menneske, der skriver de afsender en ny pakke.
Men samme scenarie gentager sig nu. Pakken har endnu ikke flyttet sig og der er kun dannet fragtlabel.
Pengene er selvfølgelig hævet for længe siden.
Efter mange forsøg på at få fat på et menneske og ikke en chatbot, sendes en erstatning.
Den nye ordre var efter 12 dage endnu ikke nogen steder at finde, får fat på et menneske igen og pengene retur.
To dage senere modtager jeg erstatnings forsendelsen - som jeg venligt får lov at beholde uden beregning - Og produktet er rigtig godt.
Er glad for ørepropperne og de har klart min anbefaling! Jeg bruger dem hver dag og de gør en stor forskel.
Men! Fragtfirmaet, sammen med en elendig chatbot kundeservice gør at oplevelsen med et ellers godt produkt, ikke var heldigt.
Loop selv overraskede heldigvis positivt efter en måneds frustration over manglende vare.

SCAM!!!
Har bestilt og pengene er trukket fra min konto men jeg har aldrig modtaget noget!
Det er umuligt at komme i kontakt med dem - kun kontakt via chatbot der genererer automatsvar.
Vil på dette grundlag ikke anbefale at købe fra Loop.

SCAM / FUP
Efter 10 dages ventetid kommer en auto mail med at pakken er væk. Dernæst følger kun AI chat bot og auto-generede mails fra AI der udgiver sig for at være mennesker (fik ordret samme lange svar fra to forskellige navne efter AI angiveligt havde videresendt sagen..)
AI chat bot siger pakken er forsvundet. På mystisk vis ved de lige pludseligt godt hvor pakken er når man vil have penge retur - penge der blev hævet for lang tid siden. Track n trace har ingen detaljer.
Lugter langt væk af at man har hypet sig selv ud på markedet og nu har skåret ned på alt indenfor produkt og service.
Hold jer væk, søg efter alternativer

Besvarelse fra Loop Earplugs
Jeg valgte at give deres produkt en chance og må sige det nok de bedste jeg har prøvet. ændring: lad være med at bruge dem til motorcykel kørsel, de er ikke tilstrækkelig til vindstøj, men ellers er jeg forsat glade for dem.
Leverance var hurtig og jeg fik skrevet mit navn på. Min forventning til produktet blev overgået.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Bestilte et sæt Loop Engage 2 tilbage i februar (d. 28) og har stadig ikke fået dem. Der står dog nu at postvæsenet har været forbi mig 3 gange nu, men jeg har været hjemme alle dagene og der har ikke været nogen.
Nu står der så at min pakke bliver holdt af postvæsenet..
DYBT skuffet og ærligt RASENDE, da jeg ellers har været enormt glad for det sæt jeg havde inden.