LokalBolig A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 90 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at de altid møder helt utrolig venlige, kompetente og professionelle medarbejdere, hvilket skaber en rigtig dyb og ægte tryghed under hele boligsalget. Mange mennesker roser den tætte dialog, den gode rådgivning og det stærke lokalkendskab, som effektivt hjælper dem godt i mål med deres boligdrømme. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med den service, de modtog fra selskabet, efter at handlen var faldet på plads. Disse forbrugere bemærkede desuden, at der i visse svære sager ofte manglede både hurtige tilbagemeldinger og det nødvendige engagement fra mæglerens side igennem forløbet.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder staff positiv og fremhæver medarbejdernes professionelle og imødekommende tilgang. Mange... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, idet forbrugere fremhæver en professionel og tryg... Se mere

Location

Brugere beskriver tvetydige oplevelser afhængigt af lokationen, da tilfredsheden varierer meget mellem de... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice. Mens nogle anmeldere roser den professionelle og nærværende... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker generelt tilfredshed med prissætningen og boligernes salgspriser. Forbrugere fremhæver,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har igennem de sidste 5 år været jævnligt i kontakt med Lokalbolig i Køge. Senest da vi skulle leje en nybygget lejlighed i Køge kyst. Vi overtog vores lejlighed i April 25. Vi er hver eneste gang... Se mere

Vi har brugt LokalBolig i Køge til 2 salg nu og har købt gennem dem også, deres tilgang til processen er dybt professionel og giver en ro i maven, med dem ved ens side er man i gode hænder, hele tea... Se mere

Lokal bolig Greve/Solrød, kan klart anbefales. De solgte vores rækkehus på under 1 måned, alt foregik i øjenhøjde og de informerede hele tiden når der var noget. Rigtig dejligt at have dygtige og k... Se mere

Lokalbolig Silkeborg Min bror og jeg har lige solgt vores afdøde mors hus. Lokalbolig Silkeborg har gjort et godt stykke arbejde. Fire dage efter det var annonceret på nettet skrev vi under på salg.... Se mere

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

91 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

🌟 **Stort Tak til Niclas Kølle Olsen og Teamet hos LokalBolig Taastrup!** 🌟

Jeg vil gerne tage et øjeblik til at dele vores fantastiske oplevelse med vores ejendomsmægler, Niclas, fra LokalBolig i Taastrup. Vi kunne ikke være mere tilfredse med forløbet! 🏡

Fra første møde med Niclas følte vi os i trygge hænder. Han udstrålede en professionalisme og entusiasme, der gjorde os trygge i processen fra start til slut. Niclas var ekstremt grundig i sin vurdering af vores hjem og gav os værdifulde råd til, hvordan vi kunne præsentere det bedst muligt for potentielle købere. Han tog sig tid til at lytte til vores behov og ønsker, hvilket gjorde hele forskellen for os.

Det mest imponerende var dog, hvor hurtigt salget gik! På under 14 dage havde Niclas formået at finde en køber, der ikke kun elskede vores hjem, men også gav os en pris, vi var tilfredse med. 🙌 Det er svært at sætte ord på, hvor lettet og glade vi er for, at hele processen gik så glat og effektivt.

Men lad os ikke glemme resten af det fantastiske team hos LokalBolig i Taastrup! Det er tydeligt, at Niklas og hans kolleger arbejder sammen som en velsmurt maskine. Hver interaktion, vi havde med dem, var præget af venlighed og professionalisme, og vi følte virkelig, at vi var i gode hænder hele vejen igennem. 💼✨

Tak, Niclas, for det hårde arbejde og for at gøre denne oplevelse så positiv som muligt for os. Vi kan varmt anbefale dig og LokalBolig Taastrup til alle, der overvejer at sælge deres bolig. I leverer virkelig en service i topklasse!

/Nermin

3. februar 2025

LokalBolig Vejby/Tisvildeleje - FLOT FLOT arbejde

Den lokale ejendomsmægler LokalBolig Vejby/Tisvildeleje har gjort et fremragende arbejde for os. Vi er utrolig glade !!
På 21 dage lykkedes det vores ejendomsmægler med at finde 2 købere til vores sommerhus og vi var så heldige at den ene køber var så forelsket i vores sommerhus, som vi selv har haft i over 22 år, at de bød over prisen.
Frederik og Kirsten har lavet en effektiv sagsbehandling og Emil og Sebastian som havde køberne holdt os konstant opdateret og hjalp os med en meget flot handel. Samtidig siger vi tak til Martin for at være dejlig behagelig og ærlig samt god rådgivning da vi satte vores højtelskede sommerhus til salg hos ham.
Alt i alt fremragende oplevelse at sælge vores sommerhus hos LokalBolig Vejby/Tisvildeleje - De varmeste anbefalinger herfra.... God vind fremover !

24. januar 2025

Effektiv og behagelig oplevelse

Det var en hurtig og professionel sag at få solgt vores rækkehus. Det nåede ikke at ramme avisen inden det var solgt. Niclas sørgede for at der var ca 7 par der kom og så boligen og 3 af dem kom med et bud til os. Kontakten mellem Niclas og os var rigtig god og telefonen blev taget af NIclas uanset tidspunkt vi ringede på. Så alt i alt en rigtig god oplevelse for os at handle sammen med Niclas

15. november 2024

Trygt og hurtigt boligsalg

Niclas, Remi og resten af Lokalbolig Taastrup har været helt eminente i deres arbejde med at sælge vores bolig. Hurtigt salg og altid til rådighed ift spørgsmål undervejs. Virkelig et støttende team der tager sig tid til os og det giver en super tryghed i hele processen.

13. september 2024

Professionel købsproces

Vi har købt vores drømmehus gennem LokalBolig, og vores oplevelse med ejendomsmægleren Niclas Kølle har været rigtig god. Processen var både professionel og tryg, og der blev svaret på vores spørgsmål også efter kontor lukketid, hvilket vi virkelig værdsatte. Vi har følt os godt vejledt hele vejen igennem. Alt i alt er vi meget tilfredse med vores køb og kan varmt anbefale LokalBolig til andre.

6. januar 2025

Førstehuskøb - en 10/10 oplevelse

Førstehuskøb – en 10/10 oplevelse!

Min mand og jeg besluttede i starten af november 2024, at vi ville begynde at kigge efter et hus. Vi regnede med, at det kunne tage lang tid, og med en familieforøgelse tidligere på året, så vi os selv flytte i hus omkring slutningen af 2025 – medmindre det helt rigtige hus skulle dukke op på markedet.

D. 25/11-24 mødte vi Niclas K. Olsen fra LokalBolig Taastrup til en fremvisning. Det blev en overraskende positiv oplevelse, særligt i forhold til de ejendomsmæglere, vi tidligere havde stiftet bekendtskab med. Niclas formåede fra første møde at vinde vores tillid, og han efterlod os med følelsen af at være i trygge og kyndige hænder.

Huset, vi så den dag, var dog ikke vores drømmehus, så vi fortsatte vores søgen. Det viste sig, at vi havde booket en fremvisning i endnu et hus, hvor Niclas også var mægler. Herfra tog tingene virkelig fart.

Vi så det næste hus d. 2/12-24, og allerede d. 5/12-24 var købsaftalen underskrevet. Hele vejen igennem forløbet sørgede Niclas for, at vi følte os trygge og godt guidet. På intet tidspunkt følte vi os utrygge eller efterladt alene i processen, hvilket som førstegangskøbere var en uvurderlig støtte.

Nu står vi snart med nøglerne til vores nye hus, og vi kan simpelthen ikke takke Niclas nok for den fantastiske oplevelse, det har været at købe hus gennem ham. Han er professionel, pålidelig og enormt kompetent – en mægler, der virkelig forstår at sætte kunden i centrum.

Tak for at gøre vores første huskøb til en oplevelse i verdensklasse!

2. december 2024

LokalBolig Frederikssund

Vi startede hos Lokalbolig Frederikssund Slangerup den 1. marts 2024 og havde dem som ejendomsmægler i et halvt år. ( efter anbefaling fra vores bank) Det første åbnehus, måtte vi selv afholde, da Lokalbolig ikke havde tid, eller havde for mange fremvisninger. Først efter tre måneder, efter jeg havde givet udtryk for min utilfredshed skete der lidt. Generelt oplevede vi dem som manglende i kommunikation og tilbagemelding.

Efter de seks måneder skiftede vi til en ny ejendomsmægler, og her opdagede vi, hvad man virkelig kan forvente af en professionel ejendomsmægler. Den nye ejendomsmægler var proaktiv, engageret og holdt os løbende opdateret om processen.

De arrangerede flere åbne huse og fremvisninger, og vi følte os trygge og godt informeret hele vejen igennem. De var altid tilgængelige for spørgsmål og tilbød værdifuld rådgivning om, hvordan vi bedst kunne præsentere vores bolig. Deres markedsføringsstrategi var også langt mere effektiv, hvilket resulterede i flere interesserede købere.

Derfor kan jeg ikke anbefale Lokalbolig Frederikssund -Slangerup.

Vores oplevelse med dem,var langt under, hvad man burde kunne forvente, ved jeg nu.

1. oktober 2024

Salg af to boliger.

Min kone og jeg skulle sælge egen bolig og min kones afdøde mors bolig. Vi gik til Lokalbolig, efter at have snakket med en mægler fra selvsamme selskab.
Vi har på intet tidspunkt fortrudt vores valg af mægler og vi har været fuldt tilfredse med oplevelsen. Vi kan varmt anbefale Niclas Olsen fra Lokalbolig Taastrup som er en fantastisk mægler som ellers har stået klar til at svare på dumme spørgsmål, stortset alle tidspunkter af døgnet. Det kunne ikke blive bedre.

Mia og Andreas Keller-Job

1. november 2024

skift til Lokalbolig

Skiftede til Lokalbolig efter at have huset ude i længere periode hos anden mægler. God kontakt med mægler, løbende updates og huset blev hurtigt solgt. Meget tilfredse!

31. oktober 2024

Varm anbefaling af LokalBolig Taastrup

Stor tak og varm anbefaling af LokalBolig i Taastrup, der netop har hjulpet med at få solgt vores hus – og hjulpet os godt videre som rådgiver på vores nye bolig. God og professionel rådgivning og hjælp undervejs i processen, så stor tak til ikke mindst Remi og Andreas for en effektiv ejendomshandel.

1. november 2024

Varme anbefalinger til LokalBolig Tåstrup

Vi er ovenud tilfredse med LokalBolig i Tåstrup, og de skal have vores varmeste anbefalinger. Hele salgsprocessen er forløbet gnidningsfrit, og vi er udelukkende blevet mødt med professionalisme, højt aktivitetsniveau og stor venlighed. Tak til jer alle 😊 en speciel tak til Niclas, vi har været helt trygge i dine hænder 🙏

27. november 2024

Stor ros og tak…

Lokalbolig Taastrup skal have stor ros og tak for hjælpen med at få solgt vores lejlighed samt hjælpe os med at købe vores drømmebolig. Den måde de hjalp med, at få enderne til at mødes, var uundværlig. De har givet fantastisk rådgivning og svaret på alle de spørgsmål vi havde.

21. november 2024

LOKALBOLIG EGEDAL & STENLØSE

1OOO tak til Christian i ovenstående afdeling!
Christian var os behjælpelig med fremvisninger i henholdsvis Stenløse og Ølstykke - og vi følte os i særdeles trygge hænder.
Christian fremstod med en objektiv, rolig og realistisk tilgang til de boliger han fremviste os, hvilket gjorde oplevelsen helt igennem fantastisk.
Christian kunne meget kompetent besvare alle vores mange spørgsmål og var dygtig til afveje hvornår vi havde behov for at gå alene rundt i husene og hvornår han skulle deltage på sidelinjen.
Christian endte heldigvis med at være den mægler som håndterede vores huskøb, hvilket havde meget stor betydning for vores oplevelse i en meget stressfyldt proces, med et utal af usikkerheder og opfølgende spørgsmål.
Lokalbolig får overordnet vores varmeste anbefaling, men som beskrevet i ovenstående: er det altså Christian som “løber med den helt store guldmedalje”.
Vi håber at rosen når ud til Christian og hans afdeling, da det er særdeles velfortjent!

17. juni 2024