LokalBolig A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 90 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at de altid møder helt utrolig venlige, kompetente og professionelle medarbejdere, hvilket skaber en rigtig dyb og ægte tryghed under hele boligsalget. Mange mennesker roser den tætte dialog, den gode rådgivning og det stærke lokalkendskab, som effektivt hjælper dem godt i mål med deres boligdrømme. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med den service, de modtog fra selskabet, efter at handlen var faldet på plads. Disse forbrugere bemærkede desuden, at der i visse svære sager ofte manglede både hurtige tilbagemeldinger og det nødvendige engagement fra mæglerens side igennem forløbet.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder staff positiv og fremhæver medarbejdernes professionelle og imødekommende tilgang. Mange... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, idet forbrugere fremhæver en professionel og tryg... Se mere

Location

Brugere beskriver tvetydige oplevelser afhængigt af lokationen, da tilfredsheden varierer meget mellem de... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice. Mens nogle anmeldere roser den professionelle og nærværende... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker generelt tilfredshed med prissætningen og boligernes salgspriser. Forbrugere fremhæver,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har igennem de sidste 5 år været jævnligt i kontakt med Lokalbolig i Køge. Senest da vi skulle leje en nybygget lejlighed i Køge kyst. Vi overtog vores lejlighed i April 25. Vi er hver eneste gang... Se mere

Vi har brugt LokalBolig i Køge til 2 salg nu og har købt gennem dem også, deres tilgang til processen er dybt professionel og giver en ro i maven, med dem ved ens side er man i gode hænder, hele tea... Se mere

Lokal bolig Greve/Solrød, kan klart anbefales. De solgte vores rækkehus på under 1 måned, alt foregik i øjenhøjde og de informerede hele tiden når der var noget. Rigtig dejligt at have dygtige og k... Se mere

Lokalbolig Silkeborg Min bror og jeg har lige solgt vores afdøde mors hus. Lokalbolig Silkeborg har gjort et godt stykke arbejde. Fire dage efter det var annonceret på nettet skrev vi under på salg.... Se mere

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Tak for et godt forløb

Tak til både Søren og Jakob ved Lokalbolig Holstebro for et trygt og professionelt salg af vores hus. Vi oplevede at de var velforberedte og professionelle og holdte os godt opdaterede i hele forløbet - og nu er huset solgt :)

15. marts 2026

LokalBolig Vejby/Tisvildeleje - WAUW

LokalBolig Vejby/Tisvildeleje - WAUW min varmeste anbefaling af dem. De satte den rigtige pris selv om jeg ikke helt troede på at det kunne sælges til deres vurdering. Men 12 dage senere præsenterede de 2 købere og WUPTI så var det solgt.
Helt fantastisk oplevelse og jeg kan kun råde andre til at i det mindste at få en vurdering af LokalBolig Vejby/Tisvildeleje.

11. februar 2026

Ekstraordinær indsats og høj faglighed

LokalBolig Odense City anbefales varmt!
Vi har haft en fantastisk oplevelse med LokalBolig Odense City, som har vist sig at være ekstremt kompetente – også når en sag bliver kompliceret. De håndterede en svær hævdsag med kommunen både hurtigt og meget professionelt. Samtidig var de utroligt dygtige og skarpe i dialogen med købers advokat, hvilket gav en enorm tryghed gennem hele forløbet. Man mærker tydeligt, at de har styr på juraen og de svære detaljer. Hvis du leder efter en mægler i Odense, der er MEGET dygtig, så er det her, du skal gå hen. 5 store stjerner herfra!
Pernille og Bjarke

13. februar 2026

LokalBolig Randers

Benyttede LokalBolig i Randers til salg af min lejlighed. Jeg fik hurtigt en salgsvurdering af Mark, der også blev min mægler igennem salget. Salget gik hurtigt og Mark var igennem hele processen meget informativ og oplysende. Jeg har været meget glad for at have brugt LokalBolig.

15. februar 2026

Stor ros til Emil Schwærter

Jeg giver hermed LokalBolig Vejby/Tisvilde mine bedste anbefalinger.
Vi har solgt og købt igennem dem.
Da vi købte, fik vi Emil Schwærter som rådgiver og jeg har aldrig oplevet en så engageret og troværdig rådgiver.
Han udviste godt overblik og selvstændighed og var fra start til slut positiv og venlig .
Han var altid til at få fat på og ringede hurtigt tilbage hvis han ikke lige var på telefonen, også udenfor normal arbejdstid. Vores sommerhus køb strakte sig af forskellige grunde hen over julen, men Emil var der som en trofast klippe igennem hele forløbet.
Den største ros og anerkendelse til ham.

1. februar 2026

Lokalbolig Silkeborg

Lokalbolig Silkeborg
Min bror og jeg har lige solgt vores afdøde mors hus. Lokalbolig Silkeborg har gjort et godt stykke arbejde. Fire dage efter det var annonceret på nettet skrev vi under på salg. Mathias mødte frisk og velforberedt op og hele salget har kørt fuldstændig uden problemer, og alle aftaler er blevet overholdt. Jeg kan virkelig anbefale Lokalbolig Silkeborg. Hurtigt og effektivt.

1. februar 2026

Lokal Bolig Silkeborg

Min søster og jeg skulle have solgt vores mors hus efter hun var gået bort.
Ved første møde var vi ikke i tvivl om at det var dem der skulle have opgaven, Mathias var super forberedt og havde styr på hvordan bolig situationen var i Silkeborg og sagde til os at huset ville være solgt på maksimum 30 dage og han fik ret, 13 dage efter vi havde underskrevet aftalen var huset solgt.
Vi valgte Lokal Bolig fordi de er helt ned på jorden, de kender deres lokalområde, de ved hvad markedet kan bærer og er ekstremt gode til at overholde aftaler og følge op på dem.
Vi kan varmt anbefale Mathias og hans team til andre der skal have solgt deres hus.
Stor ros herfra.

Peter Hindsbøl

15. februar 2026

Køberrådgivning

I forbindelse med vores huskøb, benyttede vi LokalBolig Tarup-Næsby som vores køberrådgiver og vi har været meget tilfredse. Katja var kompetent, tilgængelig og professionel i hele forløbet, og hun gjorde processen overskuelig og tryg. Vi kan varmt anbefale Katja og LokalBolig Tarup-Næsby.

29. januar 2026

Køb aldrig hus via lokal bolig Dalum

Køb aldrig hus via lokal bolig Dalum! Og hvis du alligevel gør, så tjek at samtlige hårdehvidevare virker og ikke er enten i stykker eller så ulækre at de ikke er til at anvende. Hvis man køber et hus under forudsætning af at tingene er gamle og nok skal skiftes ud, er der jo en helt anden sag, men når der bliver “lokket” med ny renoveret hus i salgsopstillingen, er det måske naivt af mig som køber at tro, at alt det spiller. Vi har boet i huset 9 måneder og kan i denne uge nu officielt udskift den Aller sidste hvidevarer der, ikke overraskende, nu er stået af. Herudover venter vi på vvs regning fordi det lækre nyetableret gulvvarme selvfølgelig heller ikke virkede. Her viste det sig at termostaterne sad snot forkert i alle rum. Jeg har ikke ork til at fortælle om de øvrige overraskelser vi i de første 9 måneder ellers har oplevet. Vi ville bare have et hus der var lige til at flytte ind i uden nogen bekymringer er kjer overraskelser, da vi ventede vores første barn. Som husejer følger det med, at ting går i stykker og skal udskiftes, men det vi har oplevet er under alt kritik. Så kære køber via lokalbolig, vær nysgerrig på hårdevidevarer stand og alder, tjek vandlåse og kræv at gulvvarmen skal virke og testes. De har ingen skam i livet.
Hilsen en køber der har købt katten i sækken, som nok aldrig rigtig bliver glad for huset og som aldrig vil sælge via lokalbolig, mit moralske kompas passer slet ikke ind i deres forretnings strategi.

1. april 2025

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med LokalBolig Tarup i forbindelse med salget af min bolig. Processen har været professionel og velfungerende gennem hele salgsforløbet, og der har været god opfølgning hele vejen.

Derudover har dialogen været tæt, ærlig og tryg fra start til slut, hvilket har gjort hele forløbet overskueligt og behageligt. Jeg har følt mig godt informeret og i trygge hænder gennem hele processen.

Jeg vil helt klart anbefale LokalBolig Tarup til andre og hvis jeg skulle sælge igen var det også dem valget faldt på.

14. januar 2026

Vi havde en super god oplevelse med…

Vi havde en super god oplevelse med vores køberådgiver, Katja, som hjalp os gennem hele processen, hvilket var dejligt når man står som førstegangskøber.

Hun var god til at sætte os ind i det hele og gav en ekstraordinær god oplevelse!

Ydermere fik vi hjælp en super kompetent ejendomsmægler fra Dalum afdelingen (Oliver Thomsen), som hjalp os med at danne et overblik, finde ud af hvad der er vigtigt at kigge efter til fremvisninger og ikke mindst hjalp os i en budrunde.

Kan varmt anbefale!

19. december 2025

Super professionelle

Super professionelle. Nu har jeg brugt Lokalbolig Tåstrup 2 gange til salg af bolig. 1. Gang gjorde de det på 1 dag her 2.gang tog det 3 uger så jeg er rigtig godt tilfreds.
Niklas lyttede til vores ønsker om ny bolig og fandt vores nye hjem i 1. Forsøg. Så
Også er er der kun 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra.

15. december 2025

Lokalbolig Herning

Lokalbolig Herning
Har købt bolig gennem lokalbolig Herning og kan ikke anbefale at købe bolig der hvis man gerne vil have en ejendomsmægler som stadig efter købet vil give en god service. Har købt 5 og solgt 4 huse og har ikke før oplevet så dårlig en service.

5. januar 2026

Venlige og fleksible

Jeg huskede LokalBolig Taastrup/Hedehusene fra en fremvisning dengang jeg købte lejlighed i 2018, og på trods af jeg købte en anden, så fandt jeg deres tilgang ærlig og ligetil.

Det var derfor et naturligt valg at starte samarbejde med dem nu hvor jeg skulle sælge min lejlighed og købe hus. De har derfor både ageret mægler og køberrådgiver, hvortil LokalBolig har vist en super indsats med åben og tydelig kommunikation, og en særlig fin fleksibilitet ift. en aftale.

Det har været TOP at have dem med i processen, særligt når man er førstegangskøber af et hus.

De har alle være super venlige, imødekommende og ikke mindst professionelle. Det er og har været værdsat!

De bedste anbefalinger herfra.

19. december 2025

Lokalbolig Greve - uærligt forløb

Skuffende og uigennemsigtigt forløb

Vi står tilbage med en stor skuffelse efter et boligkøbforløb hos Lokalbolig Greve. Samlet set føler vi os vildledt og har mistet tilliden til den proces, vi har været en del af.

Ved første fremvisning oplevede vi manglende forberedelse fra mæglerens side og sad med en følelse af selv at have større kendskab til ejendommen. Allerede her blev det meldt ud, at sælger var åben for forhandling.

En senere fremvisning med byggesagkyndig afdækkede en lang række alvorlige fejl og mangler, herunder fugt, skimmel, konstruktionsproblemer, ulovlige installationer og fejlmonterede bygningsdele. På trods af dette blev det gentagne gange bekræftet, at sælger var klar til at forhandle, og at det var op til os at komme med et indledende bud.

Vi afgav herefter et bud, som ifølge mægler ikke ville blive taget seriøst. Kort efter blev vi præsenteret for et angiveligt “absolut minimum” fra sælger. I den efterfølgende dialog bad vi om dokumentation for udførte arbejder samt mulighed for udbedring af kritiske fejl. Her kom det frem, at væsentlige dele af ejendommen var udført som selvbyg uden dokumentation, hvilket ikke fremgik af tilstandsrapporten, på trods af sælgers oplysningspligt.

Forhandlingen fortsatte, og vi forhøjede vores bud flere gange i god tro, samtidig med at vi var åbne omkring vores rammer og fleksibilitet. Undervejs blev vi dog præsenteret for et nyt “modbud”, der lå højere end det tidligere oplyste minimum. Da vi stillede spørgsmålstegn ved dette, fik vi at vide, at det tidligere beløb aldrig havde været et reelt modbud fra sælger, men alene mæglerens egen vurdering.

Det betyder, at hele forhandlingsforløbet og vores budforhøjelser har været baseret på forkerte eller uklare forudsætninger. Det opleves uprofessionelt og skaber usikkerhed om mæglerens rolle og loyalitet i processen.

Vi kan desværre ikke anbefale Lokalbolig Greve på baggrund af denne oplevelse.

Desværre foregik vores dialog med mægleren på telefon fremfor på skrift - havde den fremgået på skrift ville der være indgivet en klage til Dansk Ejendomsmæglerforening for brud på reglerne om god ejendomsmæglerskik.

Sælg aldrig gennem Lokalbolig Greve - og hvis du er tvunget til at købe noget de har til salg, så sørg for at al kommunikation foregår på skrift.

Vi har nu købt, og solgt gennem anden mægler i området.

5. november 2025

Lokalbolig Tarup/Næsby

Lokalbolig Tarup/Næsby

Uprofessionel og useriøs forretning

De har en ansat der ikke mener begge parter, i forbindelse med en skilsmissesalg, skal have informationer om fremvisningerne, og en indehaver, der på trods af kritik af pågældende ansat, og et ønske fra undertegnede om at den nævnte ansatte INTET skal have med salget at gøre, fordi jeg ikke stoler på vedkommende, fortsætter med at lade den ansatte køre salget videre, fortæller at indehaver er bedøvende ligeglad med din mening, bare det er det bedste for salget, efter hans mening.
At man så profiler den ansatte med huset er solgt, på de sociale medier, viser bare hvor ligeglade de er med deres kunder’s mening

20. december 2025

Lokalbolig Vejby har ydet en fantastisk indsats

Lokalbolig Vejby har ydet en fantastisk service, og vi har været i tæt dialog fra start til slut, og selvom der har været flere ejendomsmæglere involveret, har I gjort jer umage for at holde os orienteret hele vejen igennem, det samme er gældende for efter salget, hvor vi har fået hjælp til betaling af indefrosset ejendomskatter, som vores forældre skyldte, samt hjælp til at "trygt" kunne navigere igennem det nye til tider komplekse ejemdom-skatte-system

Vi har slutvis og ikke mindst fået hjælp til at finde en gammel servitut, som lykkeligvis ikke er gældende længere, og betyder at køber har frie hænder til at indfri deres boligdrømme

Stor tak herfra
Glædelig jul og godt nytår til hele Lokalbolig Vejby teamet