Lightzone Anmeldelser

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Dårligt produkt endnu værre service

Dårligt produkt endnu værre service. De er nok de største fuskere og amatører, jeg i mine små 10 år i servicebranchen er stødt på. Jeg har fået lavet skilte, som hverken ligner i form eller har den farve, jeg har bestilt. Det ene skilt skulle være lilla, men er blevet sort. De kommer ud og kigger på det, og insistere på at skiltet er lilla.

18. december 2023

Dårlig service og utroværdig

Den værste valg jeg nogensinde har fortaget mig. Upålidelig, holder ikke aftaler. Er altid syge når man skal have fat på dem. Overskred levering med flere uger som så var forkert lavet. HOLD jer væk fra dem.

9. februar 2023

Fremragende!

Skulle bruge LED-light-strips 2m x 3 til oplysning af et 6m lange anneks (i 3 afdelinger). Forud havde jeg besøgt forskellige byggemarkeder, som helt klart ikke viste, hvad de handlede med, og som slet ikke kunne give vejledning. I Lightzone forstod de min opgave og fortalte om forskellige alternative muligheder på en meget kvalificeret og indlevende måde, tilmed lidt ud over lukketid. De vidste helt klart, hvad de havde med at gøre. Jeg gik derfra med lightstrips, alu-skinner, driver m.m. - og har nu den flotteste og mest velfungerende belysning i annekset. Kan varmt anbefales.

18. august 2020

Så absolut den ringeste service og…

Så absolut den ringeste service og kundehåndtering !
Vi fik i 2017 installeret LED skinner under vores trapper til indgangen til huset. Et større projekt til ca. 50.000 kr.
Ud over en forhalet process, langsom færdiggørelse af projektet, samt ingen opfølgning fra LZ på alle vores opkald om færdiggørelsen og status, har vores installation aldrig virket mere end 2 måneder fejlfrit.
Projektet blev færdigt ved Jul 2017 og siden har der konstant været problemer med LED skinnerne. Så meget så LZ/Danny selv indrømmede i efteråret 2019, at det nok skulle skiftes det hele. Vi har siden ikke modtaget andet en varm luft fra LZ og Danny på vores opkald og mails. Jeg ved dog de i vinter har haft en installatør oppe og kigge på installationen.
Det er fuldstændig forrykt at man kan behandle en kunde på denne måde!
Vi har sågar givet LZ og Danny en varsel om at vi ville kommunikere på diverse sociale platforme og review site, hvis vores LED installation ikke blev lavet. Resultat: ingen svar som sædvanligt.
Jeg vil anbefale alle potentielle kunder om at holde sig langt væk. Der er ikke styr på installationerne, udbedring af fejl, opfølgning på projekter eller kundeservice.
Mvh. Kim

30. april 2020

Har købt over 50 lyskilder/LED-pærer af …

Har købt over 50 lyskilder/LED-pærer af følgende vare:
LIGHTZONE GU10 5W RA +90 2700k 420 lumen

Jeg fik en lang salgstale om hvorfor de er langt bedre end andre produkter fra f.eks. Ikea og Harald Nyborg.

Det har desværre vist sig ikke at være sandt.

Lyskilderne holder max. 2500-3000 timer. Hvilket nærmest er mindre end alm. halogenpærer.

Da jeg købte dem kostede de 69 kr. pr. stk., dvs. ikke de billigste på markedet.

Surt show at føle sig vildledt af nogle som bryster sig af at være eksperter på området:-(

22. januar 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)