Zelden zo’n slechte klantenservice meegemaakt, zo kan je inderdaad wel 5 jaar garantie bieden op je Parkside producten. Tegen de tijd dat de klantenservice actie onderneemt zijn die 5 jaar al ruim voo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik dacht te bestellen 2x accu voor Parkside. Niet goed opgelet. Er kwamen 4. Wil er 2 terugsturen, maar retpourformulier is: alles of niets, toch wil ik er 2 houden. Gebeld met customer service,... Se mere
Pakket TWV 70 euro besteld. Compleet een verkeerd pakket ontvangen. Heb geklaagd, werd om foto's gevraagd van de artikelen in dit pakket en kreeg vervolgens een code om het retour te sture... Se mere
Vanmiddag 1 kassa open maar de medewerker was alleen maar druk met problemen bij de scan kassa’s. Zonder een excuus liep hij telkens bij me weg om zich bezig te houden met zegelboekjes, scanproblemen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Havenstraat 71, 1271 AD, Huizen, Holland
- 020-7095039
- contact@lidl.nl
- www.lidl.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geen reactie op klacht over een product…
Geen reactie op klacht over een product
Zwembadstofzuiger is na 2 maanden defect. Zowel Bestway als Lidl doen vrijwel niets met de klacht. Lidl zegt toe dat ze binnen 7 dgn reageren doen dit echter niet. Klantenservice zegt nee dit duurt 14 dgn er is vooralsnog geen oplossing voor het probleem. Bel maar terug.
lidl weesp
lidl weesp
Pampusweg 12, 1398 PT
Vandaag 29 -8-2026 Muidenverkoopt rotte eieren die mensen ziek maken of ze bijna doden door salmonella.
En als je daarheen gaat en met de winkelmanager praat, schreeuwt hij en weigert hij naar je te luisteren, of het nu waar is of niet.
U kunt mijn altijd bellen
Lidl echt niet de beste in fruit
Lidl zegt de beste te zijn in groente en fruit. Nou voor fruit geldt dit echt niet. Ik heb al een paar keer mandarijnen gekocht die gortdroog blijken te zijn. Als je kiwi's koopt en nectarines worden ze nooit rijp maar blijven keihard en zijn ook later niet te eten.
Niet daar kopen dus.
Chef is de meest onvriendelijk en…
LIDL Oisterwijk.
Chef is de meest onvriendelijk en agressieve medewerker die ik ooit ontmoet heb.
Ben ik op leeftijd. Vroeg ik naar een artikel.
Hij = geen tijd over 2 uur wel.
Kom je op afgesproken tijd terug
Hij = nog steeds geen tijd.
Ging ik naar andere chef komt hij briesend vol agressie op mij af.
Voelde ik mij bedreigd.
Hier is de kous nog niet mee af.
Vandaag bij de lydl in waterwijk almere…
Vandaag bij de lydl in waterwijk almere 4 zakjes radijs in de aanbieding genomen. Zeker de helft is licht tot bijna donkerzwart binnenin, dus niet meer eetbaar. Niet meer kopen daar. Zijn dus sl bedorven, goedkoop is duurkoop.
Goede winkel
Goede winkel , mooie prijzen , behulpzaam personeel , totdat je bij de zelf scan kassa komt
Wat een verschrikkelijk systeem
Ben getraumatiseerd naar huis gegaan
Selfscan-ellende
Onmiddellijk stoppen met die self-scangekte. Omslachtig en vertraagt het afrekenen. Bij AH/Hoogvliet maar eens gaan kijken hoe het ook kan. Wat is er mis met de gewone kassa's? Werkt sneller en zo hebben jongeren ook nog een baantje. Indien deze fileveroorakende ellende niet stopt heb ik als vaste klant voor het laatst gewinkeld bij Lidl.
34 euro voor 8 blikjes cola bewust…
34 euro voor 8 blikjes cola bewust onduidelijk vraagstelling heeft u een tray Ja van hoeveel ik zeg 8 (blikje) Ik vroeg nog aan medewerker maar die was zeer ondeskundig. Beter weer naar AH waar wel een goed scan systeem is.
Jullie zijn gore viespeuken om de…
Jullie zijn gore viespeuken om de mensen verplichten om die gore criminelen zelf scan te laten gebruiken om de menselijke kassa uit te schakelen
We willen contact betalen en niks Anders
verschrikkelijke winkel en persoonlijk
we komen al 9 jaar bij de lidl in schothorst .
maar na de invoering zelfscan die alleen maar foutmelding geeft,
en als hij wel werkt en je krijgt controle sta je lange tijd te wachten tot er iemand komt.
de laatste normale kassa zitten alleen maar chagrijnige caissières achter of een jong blond over enthousiast meisje die doodleuk bij een kassa met 10+ klanten vraagt wil je een mop horen ?? nee wil dat je je werk doet .
maar toppunt was vandaag om 17.54 en 58sec loopt mijn 11 jarige dochter na binnen om een bakje satesaus te halen maar blijkbaar gaan om 17.55 de deuren op slot.
dus stond ze klem tussen 2 schuifdeuren en belt mij in paniek en huilend op ik zit opgesloten.
er loopt een medewerker voorbij kijkt haar aan drukt op oortje en loopt door.
eindelijk komt er iemand aan doet de deur open zonder iets te zeggen en loopt weg.
de wettelijke openingstijden op zondag zijn van 8.00 tot 18.00 . niet tot 17.55
op ze minst hadden ze even een excuses kunnen maken toch na een overstuur kind????
maar ze waren veel te druk om alle klanten zo snel mogelijk de winkel uit te krijgen.
ik kwam er al niet heel graag meer sinds de zelfs scan.
maar nu zijn ze mij helemaal kwijt ik kom hier nooit meer.
Lidl van Eesterein Almere Buiten
Lidl van Eesterein Almere Buiten: op zondagmiddag 16 augustus om 17:43 mag je niet meer naar binnen, want het personeel moet om 18 uur naar huis en er staat al een rij voor de kassa.
Na zeker 7 minuten discussie mag iedereen toch nog naar binnen en 3 van de 5 zelfscan kassa’s zijn buiten werking en slechts één kassa open. Zeer onvriendelijke manager, i.p.v. iedereen tegen te houden bij deur, kan hij beter een kassa bij draaien. Blijkbaar was het zaterdagavond ook al raak. Tot 18 uur open is tot 18 uur open…
Top service!
Lidl is een ontzettend fijne winkel, fysiek en online, met een ontzettend goede klantenservice. Ik ben nog niet één keer teleurgesteld! Altijd komt de klantenservice met een passende en aardige oplossing. Garantie is bij Lidl ook écht garantie. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Ook de medewerkers in de winkels zijn bijzonder vriendelijk. En de prijs/kwaliteitsverhouding is de zoveelste kers op de taart.
Klantenservice
Nadat mijn product bij het eerste gebruik een defect had, ontzettend goed, snel en vriendelijk geholpen door de online klantenservice. Heel blij mee!
1 STER IS TE VEEL
1 STER IS TE VEEL. LIDL HOME CODE BIJ KASSA PLOTS WEER OPNIEUW INLOGGEN, BEVESTIGEN, NIET GELDIG, ANDER WACHTWOORD, VERIFICATIECODES OP TELEFOON........ NIETS WERKT. DAG KORTING, HEB ER GENOEG VAN. IK BETAAL LIEVER MEER BIJ ALBERT HEIJN, WANT FYSIEKE BONUSKAART IS OOK ECHT EEN BONUSKAART. STOP ER MEE. DOEI LIDL
Lang wachten op een reactie voor een…
Lang wachten op een reactie voor een reparatieverzoek. Uiteindelijk belofte om geld terug te storten maar na 2 maanden nog steeds geen reactie.
Dit ben ik niet gewend bij Lidl
Livarno weerstation
Weerstation geeft telkens aan dat het regent, terwijl de zon volop schijnt.
Statiegeld
Statiegeldflessen worden alleen geaccepteerd als deze producten verkocht worden in de winkel.
Lekker dan; sta je daar met je HertogJan flessen en krat. Medewerker aangesproken dat ze de flessen moeten innemen, is zo landelijk geregeld, wordt er doodleuk verteld "tja, LIDL hè"
Lidl schijnt zgn de beste te zijn in…
Lidl schijnt zgn de beste te zijn in groente en fruit. Naast alle onsmakelijke klanten die in hun fruit en groente knijpen. Komt dat fruit en groente ook nog eens uit de eu. Nou zijn er 9 landen waar ik vertrouwen in heb als de groente en fruit daar vandaan komen. De rest van die 18 landen is onbetrouwbaar als het maar zijn kan. Ik hoef geen groente en fruit van de lidl uit de eu. Daarnaast met het geknijp in hun groente en fruit is het een onhygienische boel.
Elektrische fiets gekocht
Elektrische fiets gekocht. Accu ging kapot binnen garantieperiode. De klacht ingediend en we ontvingen de belofte dat we na een week bericht zouden krijgen. Nu 4 weken later, en niets meer van de Lidl gehoord. De klantenservice en klachtenafhandeling is beschamend.
Inmiddels twee weken later en we worden nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Laatste melding was dat ze het door zouden zetten naar een servicepartner. Lidl komt maar niet met een oplossing. En ze beloven binnen een week bericht of een oplossing maar ze laten de deadline van de afspraak steeds weer verstrijken. Vriendelijke dame die me te woord staat van de supportafdeling zegt niets te kunnen doen. Behalve excuses maken.
Koop geen fiets bij Lidl.