Kontrol og mistillid i selvbetjeningsslusen "Hurtigkasser" - Ikke nok med at man selv skal skanne Og tilmed skanne flere stykker sf samme varegruppe hver for sig, For man kan ikke umiddelbart... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Profilvej 9, 6000, Kolding, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Dybt ubehøvlet personale
Nok det værste jeg har oplevet

Besvarelse fra Lidl Danmark
Efter flere besøg i Lidl butikken Haslev, er jeg ved at være godt træt af at komme i en butik, hvor der mangler varer, på rigtig mange hylder.
Det er både normal varer og især tilbudsvarer.
Hvis man siger noget til butiksbestyrer, bliver man mødt med en negativ attitude.
Tænker det er ved at være slut med lidt butikken.

Besvarelse fra Lidl Danmark
I de sidste par måneder er kundeservicen, i Lidl butikken på Cikorievej i Odense, virkelig blevet meget dårligere og der roder desværre næsten altid i kasseområdet, med varer der skal lægges på plads, ellers ligger der andre varer og flyder..
Jeg har oplevet flere gange, i de sidste par måneder at medarbejderne bare ikke vil/gider at åbne en bemandet kasse.. Og man bliver tvunget til at man skal igennem scan selv kasserne, og det er selvom, man har mange varer, eller man har sagt til dem, at man ikke vil bruge disse scan selv kasser. Og at man siger at de skal åbne en kasse, når kunderne beder om det, ifølge Lidls Danske hovedkontor.. Der er bare ikke noget at gøre, der bliver desværre meget ofte ikke åbnet en bemandet kasse...
Desværre er Lidl på Cikorievej min nærmeste forretning, og hvis jeg havde en bil, så ville jeg bare køre til en anden Lidl forretning, da jeg godt kan lide mange af Lidls varer, men det vil jeg ikke køre ekstra langt for på min cykel..
Men i dag 20 juni, blev jeg virkelig vred over den manglende kundeservice i Lidl på Cikorievej.. Jeg havde mange varer med til kassen, og jeg var træt og hvad bare ikke lyst og havde ikke psykisk overskud til at bruge scan selv kasserne.. Og jeg kom op til kassen, og ser der ikke er nogen åbne bemandede kasser. Og spørger medarbejderen der sidder og slapper af på stolen ved kassen, om jeg kunne få åbnet en bemandet kasse, men NEJ det ville han ikke. Og selvom jeg sagde jeg ikke havde det så godt psykisk, og varmen også gjorde mig utilpas og jeg derfor ikke ville igennem scan selv kassen, så var der ingen hjælp at hente.
Jeg blev så tvunget til at benytte scan selv, hvis jeg ville have mine varer med hjem.. Og efter lang tid, hvor jeg skulle have flere pauser undervejs, da psyken og varmen var imod mig her til aften, så nåede jeg endelig at få scannet alle varerne igennem. Og fik pakker varerne i poser i kundevognen.. Og da jeg så kikker mig omkring, så ser jeg sørme at medarbejderen har afspærret adgangen til scan selv kasserne, og så åbner IDIOTEN sgu en kasse, nu her hvor jeg var blevet færdig med alle mine varer...
Hold kæft hvor blev jeg sur.... Sindssyg dårlig kundebetjening af en ellers trofast kunde i butikken, medarbejderen ville bare ikke åbne en kasse for mig. Og han kunne ellers se jeg havde det hårdt med, at jeg skulle scanne alle mine varer ind, og han kom slet ikke over og hjælp til. Men sad bare på stolen ved kassen, og kikkede på at jeg endelig blev færdig til sidst, og så åbnede han sgu en kasse op.... GRRRRRRRRR...
NU er det 100 % slut for mig, hvis jeg en anden gang kommer op til kassen i Lidl på Cikorievej, med flere varer og de ikke gider at hjælpe mig med at åbne en kasse. Så lader jeg sgu vognen med alle varerne blive stående, og så cykler jeg hen og handler i den nærmeste Netto eller Rema 1000 forretning, hvor de heldigvis stadigvæk har en ordentlig kundeservice, og betjener deres kunder med en bemandet kasse...
Ja, så må jeg give min mening til kende ang. Lidl i Haslev
Oplevelsen er at mange hylder er ofte tomme og opfyldning kan tage lige nu op til 1 1/2 måned og der er stadig ikke sket noget, forklaring fra ansatte, der har været sygdom omkring pinsen og ikke har kunnet fylde op, meeennn må sige det stadig ikke er optimalt, ikke noget at sige til hvis kunderne flygter eller er flygtet, virkelig dårlig stil
Laila

Besvarelse fra Lidl Danmark
Som sædvanlig ingen smør på tilbud trods en kuponpris på 8 kr. , samtidig er det et generelt problem hos LIDL på Viborgvej i Herning, det sker ufattelig tit, at de ikke har de tilbudsvare de reklamerer med i avisen. Og i dag måtte jeg også hører på et rigtig beskidt svar fra butikkens souschef, da jeg klage over de manglende tilbud. Det er nemt at sælge tilbud, når man ikke har varen

Besvarelse fra Lidl Danmark
Falske reklamer på billig smør har ingenting når man kommer om eftermiddagen

Besvarelse fra Lidl Danmark
Når man reklamerer med tilbudsvare for eksempel smør og når man så kommer nr. 2 dag hvor der heller ikke er smør, så begynder det at være falsk reklame, og det er desværre ikke første gang jeg oplever det, 1,5 stjerne er næsten for høj vurdering det burde være -5

Besvarelse fra Lidl Danmark
Igen igen løber man forgæves efter de tilbud som Lidl reklamerer med.
Denne gang var det Lurpak smør hvor vi forgæves har været i 4 butikker og der alle steder var udsolgt.
Vi var flere kunder der mødtes der hvor Lurpak skulle have været og alle kunne fortælle at sådan var det ofte med Lidls tilbud og at folk havde forsøgt og flere butikker med samme resultat.
Denne gang var det Lurpak smør men der har været mange andre tilbud hvor man igen igen går forgæves.
Det er bare for ringe Lidl og det kommer til at koste jer kunder
…
Fik et overfladisk svar fra Lidl kundeservice. Det handlede ikke kun om smør og heller ikke kun om mig. Det er generelt at det de slår op som supertilbud som oftest er udsolgt fordi butikkerne får for lidt varer hjem. Det er frustrerende for både kunder og personale.
Jeg tror at de gode tilbud blot er lokkemad for at få kunder lokket ind i butikken.

Besvarelse fra Lidl Danmark
Så prøvede vi det igen. Tilbud på smør intet smør når man prøver 2 forskellige dage. Får at vide om onsdagen de har haft masser af smør og der ikke kommer mere og en anden der siger det kommer på fredag. En gang reklamegas og det klæder ikke lidl, skam jer😨😨

Besvarelse fra Lidl Danmark
LIDL PLUS, tilbud på smør & Smørbar til 8 Kr, men ved 16 tiden er der udsolgt på alm. smør, så der var kun Smørbar Lurmærk, så købte 6 stk, der var max til prisen. (Der skulle Aktiveres på APPén). Dagen efter var jeg i en anden LIDL, der havde alm. Smør, men dette var ikke til købs til tilbuds prisen, for tilbudet galdt kun 1 gang.
Det er sku for dårligt LIDL, mange kunder går forgæves, fordi varen er udsolgt, på en dagligdags forbrugsvarer, møder mange sure kunder... Ander butiks kæder har bure fyldt med tilbuds smør (Rema), LIDL har en karton, med få varer, - det er under lavmål når i har tilbud til denne lave pris, og så kun glædende en gang, hvor andre butikskæder, gælder tilbudet pr. dag. Køber man kun en pakke til tilbuds prisen, så er det slut "kammerat", - tag til en anden kæde, der har varene, og du kan købe der hver dag i tilbuds ugen...

Besvarelse fra Lidl Danmark
Sejt nok ingen kundeservice!! Skrev en klage til dem.. fordi de praler med billige priser på mad. Også noget jeg plejer at give 90kr for er stedet til 130kr. Og skriver de tilbage på mail at de ville vende tilbage hurtigst muligt. Det er så over 14 dage siden. Så ringer jeg til dem og får at vide de ikke skriver igen selvom de skriver det på mail. Så de lyver også.
Noget andet er de har fået nye kurve her i Haderslev og har man en dårlig ryg så er de da lige til en endnu dårligere ryg. Man skal jo helt ned og kysse gulvet for at lægge vare i den eller tage varen op. Sindssyg at de ikke tænker bare lidt
Ja i skrev i ville undersøge sagen og vende tilbage. Mere har jeg ikke hørt. Læser du ikke hvad jeg skriver.
INGEN KUNDESERVICE

Besvarelse fra Lidl Danmark
Varerne fejler ikke noget. Jeg spurgte en medarbejder om de havde noget kød liggende på køl, som jeg så i tilbudsavisen. Så henter han en anden medarbejder, og han kan heller ikke filme det, hvor de siger det er udsolgt. Så skal jeg bruge noget tarteletfyld, hvor jeg igen spørger en medarbejder, hvor jeg også havde set tarteletfyld i tilbudsavisen, de kiggede kun på 1 hylde, og efter det vurderede de at det var det heller ikke. Derefter finder jeg det så selv over i en køleafdeling.
Synes ikke abejderne i Lidl har nok overblik over de varer de får ind, og overblik over, hvad de har på lager. Og har oplevet det flere gange nu, når jeg har spurgt efter en varer.

Besvarelse fra Lidl Danmark
Nemt at have varer på tilbud, når butikkerne ikke har varerne. Gå aldrig efter et tilbud i Lidl!

Besvarelse fra Lidl Danmark
Jeg bliver aldrig glad for at handle i Lidl, og føler mig decideret snydt som kunde.
Deres kupontilbud på smør er et klassisk lokkemiddel – man lokkes ind i butikken med et attraktivt tilbud, kun for at finde ud af, at varen er udsolgt. Det er en velkendt og ærgerlig taktik, som ikke hører hjemme i en butik, der ønsker at opbygge tillid hos sine kunder.
Dertil kommer deres pointsystem, som er nærmest til grin. Man skal handle for astronomiske beløb for at opnå en belønning af minimal værdi – eksempelvis handle for 1.000 kr. for at modtage én agurk. Det kalder jeg ikke en fordel, det kalder jeg spild af tid.
Jeg handler fremover i butikker, der tilbyder billige basisvarer uden kunstige begrænsninger og kuponkrav. Konkurrenter formår at have smør til en fornuftig pris på hylderne – uden tricks.

Besvarelse fra Lidl Danmark
Lidl bliver bare ringere og ringere..
Forstår godt al det dårlige som bliver skrevet på forskellige medier ang lidl.
Nu har de smør på tilbud...ja hvis du gider at fare rundt i de forskellige butikker hvor de fleste melder udsolgt..
Nu fandt jeg en butik hvor de kun havde smørbar.. fint nok købte 6 pakker..så idag ville jeg købe smør...MEN næ nej det kunne jeg ikke..som de sagde i butikken..du må kun købe 1 gang...DET STÅR F..... INGEN STEDER.
Forstår godt hvis folk vælger andre kæder at handle i

Besvarelse fra Lidl Danmark
Jeg mener at Lidl bør droppe deres komplicerede pointsystem/ kuponer,give alle lige tilbud og rabatter,

Besvarelse fra Lidl Danmark
Ja så er der igen ikke noget på hylderne trods kl kun er 1300. Det er desværre helt normalt i Lidl, Frederiksværk når der er et tilbud. Et er at kurvene er møgbeskidte og fyldt med affald når man skal bruge dem, noget andet er der flyder med kasser , kartoner og andet affald i butikken. Vil Lidl fremadrettet have glade kunder må I sørge for ordentlighed omkring rengøring opfyldning af vare og frem for alt! Når der er et tilbud så sørg dog for der er vare nok til alle elles drop det.

Besvarelse fra Lidl Danmark
Var i Lidl Frederikshavn for at købe smør , som de reklamerede med til 8 kr.
Ligesom sidste gang havde de ingenting, og gav Arla skylden for ikke at kunne levere.
Det får mig til at tænke , om det er en bevidst strategi, at købe en lille mængde hjem , for at begrænse tabet, og håbe på at kunderne køber noget andet i stedet for.
Eller er det bare fordi de ikke kan finde ud af at disponere.
Det kan vel ikke komme bag på dem, at de skal købe godt ind.
Det er ikke første gang de har smør på tilbud

Besvarelse fra Lidl Danmark
5 ud af 7 selvbetjeningskasser blinkede rødt. Medarbejderne havde ikke tid til at hjælpe. Flere kunder gik uden deres varer. Andre kunne ikke købe tilbudsvarer til den rigtige pris. Meget uhøfligt personale.

Besvarelse fra Lidl Danmark
Bare MEGA ærgerligt, at Lidl i Kalundborg ALDRIG fylder op, til ny tilbudsuge. Ingen avis tilbud var sat frem i dag. Gik forgæves. Og det sker HVER gang