Bestilte en mandag omkring middag en større ordre bl.a. med en kasse Burn, hvor jeg ud på eftermiddagen modtager et opkald, hvor de fortæller, de ikke har en kasse på lager. Men jeg skal heldigvis fø... Se mere
Problemer med første levering - kom ikke til tiden (varerne bestilt om torsdagen men komme ikke dagen efter eller om lørdagen) Afbestilte den efter weekenden, hvilke var muligt, og de gav os et gav... Se mere
Bestilte et par flasker, men da der var knas med Post Danmarks levering af pakken, fik jeg proaktivt at vide at der kunne være et problem med min bestilling, inden jeg nåede at mistænkte noget.... Se mere
Jeg bestilte en større vare, der for dem var en bestillingsvare, hvilket naturligvis forlængede leveringstiden. Derfor skrev de en personlig mail til mig, hvori de fortalte mig, hvilken dag jeg ville... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Køb spiritus, fadøl, vin, champagne, øl, cider, vand, mixer og andre drikkevarer online med levering direkte til døren – Danmarks største udvalg!
Mejlgade 47 Baghuset, 8000, Århus C., Danmark
- +45 7012 2200
- info@letsdrink.dk
- www.letsdrink.dk
Løsningen på en god aften!
Præcis levering, nemmeste måde at købe en til en vild fest...!
Super udvalg til attraktive priser!
Letsdrink.dk er et fantastisk sted, hvis man vil have spiritus som ikke føres i dit lokale indskøbscenter. Sortimentet er stort og priserne er yderst konkurrencedygtige. Leverancen er hurtig, du har dine varer dagen efter din bestilling. Jeg er yderst tilfreds med at handle hos letsdrink.dk
Fantastisk service og billige priser
Letsdrink.dk yder en fantastisk service. Vareudvalget er stort og priserne er meget fordelagtige. Jeg kan varmt anbefale Letsdrink.dk hvis du skal handle vin, spiritus eller andre drikkevarer!
Alt det du lige mangler
En fantastisk side. De har alle forskellige slags af spiritus du kan tænke dig - og mangler du noget som ingen butikker har, så er det på Letsdrink.
Har kun haft gode oplevelser med hurtig levering af venlige bude.
Solidt jysk firma!!
Der er styr på sagerne hos letsdrink.dk, kan varmt anbefales, super smart med udbringning, det er jo så tungt at slæbe flasker hjem fra supermarkedet!
Super god service!
Jeg bestilte en drinkpakke via hjemmesiden, og 40 minutter senere ankom varerne til døren! Der er ikke så meget at sige andet end min erfaring fortæller mig at konceptet virker og LetsDrink lever op til det LetsDrink lover.
Stor ros herfra :)
Det er eddermanmer nemt..!
JEg købte alkohol hos Letsdrink.dk og det fungerede sku fint.. hurtig levering, stort udvalg..! dog sys jeg priserne er lidt voldsomme..
Ventetid, men ellers godt.
Udvalget er fantastisk, priserne er rimelig og det er nemt og overskueligt at bestille.
Til gengæld synes jeg IKKE, at det er acceptabelt med 40 minutters fosinkelse, når de lover, at leveringen er fremme inden for 45 minutter.
Udemærket service af en genial idé
Jeg bestilte en af deres Mojito pakker med hele udstyret. En genial idé når man lige sidder og får lyst til noget i den stil. Det var en komplet pakke med alt lige fra rørsukker til en hel flaske hvid rom. Det eneste der er at sætte en finger på er tilstanden af myntebladene, de var ikke helt så friske som man kunne forvente og derudover var levereingen en smule forsinket, hvilket virker lidt underligt når det var en times levering vi fik oplyst.
Men ellers var alt i skønneste orden, der var rigeligt af alt, har stadig en masse limes liggende i køleskabet fra den selvsamme ordre. Alt i alt en udemærket oplevelse som sagtens kan anbefales!
letsdrink
Bestilte en omgang is om eftermiddagen på letsdrink.dk, til levering kl 19.00 samme aften.
Jeg ringer til dem ca kl 18 for at bestille noget andet med, de vil vende tilbage senere og se hvad de kan gøre. Noget senere ringer de så tilbage og siger at de desværre slet ikke kan leverer noget som helst, da deres udbringer holder ferie! altså ingen levering, og ingen is.
Fungerede perfekt
Har brugt letsdrink til at bestille isterninger til festen, og et par cocktailpakker.
Eneste lille problem var at budet kørte forkert, og blev 15 min forsinket..
5/5 stjerner
Altid fin og hurtig service
Lets Drink. Jeg bruger dem til køb af cigaretter, sodavand og øl.
Syntes det kommer hurtigt - søde bude - og tid en smagsprøve med - det kalder jeg god service.
Kvalitet, fordelagtige priser og hurtig levering!
Vi har nu 2 weekender i træk holdt fest i skamby og vi er begge gange løbet tør for drikkelse. vi har benyttet letsdrink.dk med STOR tilfredshed! god sprut til fordelagtige priser, god service, imødekommende - service minded personale og hurtig levering! Dette koncept bør virkelig støttes da det med tiden også kan nedsætte antallet af trafik dræbte da man ikke længere behøver at kører sprit kørsel for at festen kan fortsætte men mest af alt fordi konceptet fungere og lever op til det de lover og mere til! vil på det kraftigste anbefale folk at benytte sig af letsdrink.dk. prøv evt at sammenligne priserne fra tank stationen med letsdrink.dk. Det kan ikke betale sig at du starter bilen! alt mulig credit her fra skamby
Life savior !
Skulle bruge en flaske champagne lørdag aften i Odense men alle butikker havde desværre lukket på det tidspunkt, så man må sige Letsdrink reddede min dag :)
Baseret på en Facebook-konkurrence - ikke handel
Jeg deltog i en konkurrence hos dem på Facebook, og var så heldig at vinde. Desværre gik der over fem måneder fra vindertidspunktet til leveringen, selvom jeg havde kontaktet vedkommende over Facebook flere gange, og var op til flere gange blevet lovet en levering. Til sidst besluttede jeg mig for at prøve at maile dem til - og det gav pote. En anden besvarede min mail, og 1-2 dage efter modtog jeg mine 5 kasser cider, som jeg havde vundet.
Jeg synes ellers, at konceptet er rigtig fedt, og det var sagtens et, jeg kunne finde på at benytte mig af, hvis jeg havde muligeden, men det er desværre ikke tilgængeligt herude på landet.
Fedt koncept!!
Det er jo fantastisk! Jeg fik en kode til deres site da jeg handlede tøj hos miinto.dk, og gik ind her til aften for at bestille en mojito pakke det var pisse billigt 295 kr. for alt hvad man skal bruge til en mojito og så kom den 15 min efter jeg havde bestilt!
Fantastisk service
Super sød kundeservice som gav os en særdeles god vejledning vedr. produkter og ligeledes kunne fortælle os hvor meget vi ca. skulle bruge. Kan VARMT anbefales til andre, og kvaliteten var helt i top.
Pisse smart, billigt og hurtigt
Bestilte en mojito pakke, til 200 kr. fra letsdrink.dk og den kom efter 25 min selvom jeg bestilte kl.01.45!
Is, mynthe, lime, dansk vand, rom og IS, alt til at lave drinks, simpelthen smart og billigt! Ikke sidste gang jeg bruger dem!!