Letsdrink Anmeldelser 196

4,5

Bestilte en mandag omkring middag en større ordre bl.a. med en kasse Burn, hvor jeg ud på eftermiddagen modtager et opkald, hvor de fortæller, de ikke har en kasse på lager. Men jeg skal heldigvis fø... Se mere

Problemer med første levering - kom ikke til tiden (varerne bestilt om torsdagen men komme ikke dagen efter eller om lørdagen) Afbestilte den efter weekenden, hvilke var muligt, og de gav os et gav... Se mere

Bestilte et par flasker, men da der var knas med Post Danmarks levering af pakken, fik jeg proaktivt at vide at der kunne være et problem med min bestilling, inden jeg nåede at mistænkte noget.... Se mere

Jeg bestilte en større vare, der for dem var en bestillingsvare, hvilket naturligvis forlængede leveringstiden. Derfor skrev de en personlig mail til mig, hvori de fortalte mig, hvilken dag jeg ville... Se mere

1. Vinhandel
  2. Spiritusforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Køb spiritus, fadøl, vin, champagne, øl, cider, vand, mixer og andre drikkevarer online med levering direkte til døren – Danmarks største udvalg!

4,5

Fantastisk koncept

Vi fik uanmeldte gæster en hverdags-aften og fik lyst til en "våd" spille-aften. Gad ikke selv at hente. RIngede til Letsdrink, der leverede kort tid efter. SUPER godt koncept.
Karina

26. april 2010

Genialt!

Lige op til halvlegen under CL semifinalerne beslutter vi os for at vi vil have lidt at drikke. Ingen af os gider dog at bevæge os udenfor, og føler ikke vi kan nå at købe ind inden anden halvleg begynder. Vi ringer derfor til letsdrink i Odense, og der gik vel 15-20 min. fra vi ringede til vi fik leveret det vi havde bestilt. Helt igennem genialt koncept!!Kan klart anbefales andre. Super cool ham der kom med varene, som bonus havde han sgu lige smidt lidt ekstra i posen i form af lidt snacks. !

21. april 2010

Fantasktisk koncept!!

Jeg bestilte en "små kolde" pakke ved Letsdrink i Thisted. Det var en utrolig positiv oplevelse manden der stod for det var god til at komme med forslag og tilbud og havde tydeligvis en stor grundviden omkring sine produkter. Leveringen skete hurtig og prisen var perfekt! Kan varmt anbefales herfra!!

20. april 2010

GODT INITIATIV!

PERFEKT MAN! Vi bestemmer os pludselig for at holde en spontan privatfest, så er det bare super der er en hjemmeside hvor man kan bestille sprut så sent på aftenen, og endda til ODENSE! God service, god vejledning og hurtig levering. Kan klart anbefales!

18. april 2010

Super godt

Jamen vi skulle holde fest, og havde lyst til mojito.. Også bestilte vi fra letsdrink/odense, og det kom til tiden og alt var som det skulle være.. Så det er helt sikkert ikke sidste gang vi bruger det :)

18. april 2010

fed service

Har bestilt et par gange nu, både i Århus og i Kbh, hurtig levering også om natten. Altid kolde drikkevare og rigtig fornuftige priser.

17. april 2010

Super kundebehandling

Jeg bestilte en Southern Comfort og en sprite fra letsdrink.dk Odense og jeg fik en positiv oplevelse, fordi spruten kom så hurtigt og det hele var der. Jeg har 100% tænkt mig, at bestille fra letsdrink Odense en anden gang og jeg vil anbefale det alle dem, som jeg kender!

16. april 2010

En virksomhed som man vil vende tilbage til

Jeg bestilte via letsdrink og for det første ankom alt det bestilte til tiden, udover dette var jeg så heldig at jeg var nummer 2 som havde ringet ind den aften, og modtog derfor en gratis "Mojito Pakke", dette var jo selvfølgelig bare ekstra lækkert. Leveringen var sød, hurtig og ikke en finger at sætte på.

Da jeg åbnede min pakke fandt jeg udover det bestilte, ekstra gaver og små ting som gør at man føler man har fået lige det ekstra udad det! - For hvem gider storme rundt i Bilka en fredag efter middag sammen med 1 milliard andre mennesker, når man kan få leveret en Mojito pakke lige til døren?

LÆKKERT, LÆKKERT!!

7. marts 2010

Fint udvalg, det fungerede bare!

Jeg fandt Letsdrink via en ven som anbefalede mig det. JEg er bosiddende i København hvor der egentlig er en del kiosker. Hos Letsdrink kunne jeg dog få isterninger og drinkspakke.r Jeg købte en Mojito pakke til 295 og nogle øl og en gang shots. Det var fedt at lave egne cocktails og pigerne var imponerede. Kan godt anbefales!

1. marts 2010

Super levering og gode priser

Vi bruger også Letsdrink flere gange hver måned, og er super tilfredse med leveringen, samt kvaliteten af produkterne. Deres cocktailpakker er for fede.

Kan varmt anbefales.

Thomas, Århus.

22. november 2009

God service og venlig betjening

Letsdrink har super god service og venlig betjening! Og deres bud, han var en ægte gentleman, jeg kom til at give 100 kr for meget og han kom pænt tilbage og afleverede de 100 kr!
Det er virkelig god stil, Letsdrink er hermed officielt mine nye spiritus leverandører!

7. august 2009

Perfekt

LetsDrink.dk kan klart anbefales til at købe sprut. De er ret så billige, når man ser alt det der egentlig følger med. De præsterede at levere inde for 25 min, så det er sgu klasse.

18. juli 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (196 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto