Lensway Anmeldelser

15.149

4,5

Bra butik snaps legering. Kan anbefalles

Jeg har brugt Lensway.dk i et par år nu, og i alle tilfælde så har de levet op til mine forventninger. Nem og overskuelig hjemmeside, som efter deres nyeste tiltag er blevet endnu bedre. Ved... Se mere

1. Kontaktlinseleverandør
  2. Solbrillebutik

Att kunna se är en av livets mest dyrbara gåvor. Att kunna se klart är däremot långt ifrån självklart. Därför finns vi. Vi hjälper dig att enkelt se bättre.
 Se världen. Se ögonblicken. Se skillnaden. Hos oss kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Genom att erbjuda snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice har vi blivit en av optikbranschens ledande aktörer. Sedan starten år 2000 har vi hjälp över en miljon kunder till bättre syn - och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler!

Lensway Details

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(15.149)

3.130 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lensway skylder mig 1.000 kr

Lensway skylder mig 1.000 kr. for nogle kontaktlinser jeg ikke har modtaget. Sagen har kørt siden primo december. Til sidst gider man ikke at rykke dem mere!

15. februar 2021

Hej Hanni,

Tack för din recension.

Vänligen kontakta den danska kundservicen på nummer 80882706 för hjälp med ditt ärende.

Ha en fin dag!
/Hawal

Till tiden

Linserne blev leveret som lovet.

12. maj 2020

Hej Tina,

Tack för din recension! Så härligt att du fått dina linser levererade enligt våra leveranstider då vi försöker vara så snabba som möjligt även under dessa tider :) Vi önskar dig en fin dag! //Peggy

Forsendelse modtaget.

Efter 8 dage kom forsendelsen endelig. Aldrig før gået så lang tid, men alt var ok i pakken. Vil stadig ønske der var mulighed for at tracke forsendelsen, eller at kundeservice kunne være mere specifik, når man spørger ind til forsendelsen.
Håber Lensway bliver bedre på dette. Tak.

12. december 2019

Besvarelse fra Lensway

Hej Alex, vad skönt att höra att din leverans äntligen kom fram och att den var hel. Vi uppskattar verkligen din feedback och tar detta vidare till berörd avdelning. Önskar dig en riktigt bra helg!//Riitta

Alt for dyre !!!!!!!!

Hej
Har handlet med jer i snart 10 år ... priserne stikker helt af . Flot med prisgaranti men så jeg lige så godt handle der hvor de er billigst . Bla den anden store udbyder Alensa, ret priserne ind hvis i skal have en berigtigelse som internet udbyder ... sorry ... /thomad

10. september 2019

Hej Thomas,

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med våra priser. Vi sätter våra priser utifrån marknaden och har allt som oftast kampanjer och rabatter utöver det. Ibland kan utlandsbaserade företag så som det du nämner ligga lite lägre i pris än oss pga marknadspriserna i den världsdel de är baserade i. Vi är ett företag som sätter stor vikt vid service och snabba leveranser och kan därför inte alltid pressa priserna lika lågt som de företagen.

Vi uppskattar all feedback från våra kunder, det hjälper oss att bli bättre i framtiden! Stort tack för din recension.

Önskar dig en trevlig kväll /Rickard

fik en sms at de vil blive leveret om 3…

fik en sms at de vil blive leveret om 3 dag, en uge senere har jeg stadig ikk set noget, klager og får afvide de kan sende nogle nye men det er vigtig at jeg skriver til dem at jeg ikk har modtaget de andre, hvorfor skal jeg bruge tid og skrive flere mails på at jeg ikk har modtaget noget. den eneste måde jeg vil være lidt tilfreds vis jeg skal vente yderligere er ved at de giver mig nogle gratis for at vente forgæves og spilde tid på emails. ellers vil jeg aldrig i livet anbefale dem til nogen.

10. juli 2019

Hejsan Ronni!
Vi beklagar det som hänt och skulle gärna vilja be dig återkomma till oss på telefon så vi kan hitta en lösning. Vi önskar dig en fin dag! //Rebecca

Dårlig service

Har bestilt linser for 14 dage siden. De er ikke kommet. Ringer og informerer dem, de sender 1 nyt par, som ikke er dukket op, her 1 uge efter. Jeg vil anbefale dem, at bruge et andet postselskab end post Nord, for det er ihvertfald no go. Absolut sidste gang jeg handler der, DET er sikkert

6. juli 2019

Hej Hanne,

Beklagar att det har varit strul med leveransen. Så ska det ju givetvis inte vara. Du får gärna ringa till våran kundservice så ska vi se till att hjälpa dig vidare på bästa möjliga sätt.

Ha en fortsatt trevlig dag! / Dylan

Jeg har netop genbestilt kontaktlinser…

Jeg har netop genbestilt kontaktlinser og opdager at prisen er steget mere end 55% på Fokus Dailies siden sidste bestilling, jeg har været kunde i 10 år, så det tror jeg kan gøres billigere, jeg finder et andet sted fremover

Vh Thomas Jørgensen

5. august 2018

Hej

Vi har desværre været tvunget til at hæve priserne på linsen. Vi har dog prisgaranti dvs. du kan få linserne til samme pris hvis du finder dem billigere et andet sted, det kræver bare vi får et link til hvor du har fundet dem. Vi kan også rekommandere at du bytter til Everclear ADM i stedet.

Hav en god dag!

Har lige købt linser igen

Har lige købt linser igen - 20% rabat 😄
De var så også lige steget 58% 😡😡
Køber aldrig lincer der igen

24. juni 2018

Besvarelse fra Lensway

Hej Gitte! Tack för din recension.

Det var tråkigt att höra! Vi vill gärna kika på varför priserna skiljde sig såpass, om du tar kontakt med oss på kundservice så undersöker vi det på en gång.

Ha en fin dag! /Elvira

Stor prisstigning

Jeg købte linser i januar og var yderst tilfreds. I dag ville jeg genbestille med 2 x 90 linser var steget vildt meget. Sidst betalte jeg ca 560 og denne gang 1000, men så 20 % i rabat, så stadig mere end 800 kr. Jeg har derfor fundet andet sted. Men jeg undrer mig over den store prisstigning.

10. juni 2018

Besvarelse fra Lensway

Hej Hanne! Tack för din recension, det var tråkigt att höra att du inte är nöjd.

Jag förstår att det uppkommer funderingar, och jag vill självklart kika på varför det skiljer så mycket mellan din senaste order hos oss och dagens pris. Du får jättegärna maila in till oss med ditt tidigare ordernummer så kan vi titta på ärendet.

Ha en fin dag! /Elvira

I er for dyre det koster det samme som…

I er for dyre det koster det samme som butik, så jeg overjer at få tilbud fra butik da i er utrolig dyre når man tænker på at i er internetbasseret.
mvh
Michel

13. marts 2018

Besvarelse fra Lensway

Hej Michel! Tack för din feedback. Vi justerar priserna efter vad marknaden visar och försöker alltid vara så konkurrenskraftiga som möjligt. Vi ska absolut kika på om det är något vi behöver ändra på!

Ha en trevlig helg! /Jessika

Det er mere til PostNord

Det er mere til PostNord, som når de skal levere en 2 eller 4 pak, så skal den hentes på Postudleveringen, hvilket gør at forsendelse tager op til en uge, uagtet at de før hen har kunne levere direkte i min brevlåda. Leveringen fra LensWay er OK, dog har jeg oplevet ikke et få de antal lincer som er bestilt, hvilket LensWay hurtigt rådet bod på, men irriterende er det.

27. december 2017

Besvarelse fra Lensway

Hej! Tack för din återkoppling - det uppskattas verkligen!
Vi jobbar ständigt för en bättre, tydligare samverkan med våra partners, såsom PostNord.
Jag tar givetvis med din input! Gott nytt år! /Alice

Lensway -Myway :-D

Super nem website. Max hurtig levering og nok det mest vigtige en meget venlig og professionel kundeservice. Yderst tilfreds og er kun glad for at jeg fandt Lensway i stedet for et dyrt linseabonnement.

22. november 2014

Super nemt

Dejligt sted, og har altid fået hvad jeg har bestilt. Det kan godt betale sig at sammenligne pakkerne, selv internt på hjemmesiden, men det er ikke noget, der tager længere tid end højst nødvendigt.

6. august 2014

Hurtigt & billigt

Det virker hver gang, og perfekt med en påmindelse om hvornår det er tid til at bestille igen.
Linserne kommer næsten altid dagen efter bestilling.

18. juli 2014

altid hurtige, men irriterende kortbetalingsløsning

Altid hurtig levering og god kundeservice - er dog enormt træt af kortbetalingsdelen som jeg aldrig kan få til at fungere. Der kommer mere og mere sikkerhed på, hvilket IKKE har lettet ekspeditionen. Efter 3-4 forgæves forsøg ender jeg altid med en faktura og det er ærgerligt, da jeg gerne vil have betalingen ud af verden med det samme.

10. marts 2014

Holder hvad de lover

Jeg har brugt Lensway i nogle år og priserne er de laveste jeg har fundet på nettet indtil videre, de kører ofte med rabatter og levering sker med det samme.

Har kun positivt at sige.

2. februar 2014

I mangel på bedre ord Fantastisk og alt overskyggende

Ved oprettelse af profil på deres site, får du hurtig adgang til de produkter du plejer at bestille.
Dvs genbestilling, som i mit tilfælde er kontaktlinser, har aldrig været hurtigere og nemmere.
Deres leveringstid er altid kort, konstant og til at regne med.
Jeg kan kun anbefale Lensway.dk

Mvh
Danni Capion Rasmussen

25. januar 2014

Godt tilfreds :-)

Grunden til jeg ikke giver alle 5 stjerner er, at der ved bestillingen stod at linsevæske medfølger automatisk, det gjorde det da ikke da der højere oppe på siden i et reklamefelt stod dette tilbud kun var ved bestilling af 4 æsker, jeg syntes dette også skulle have stået længere nede så man ikke var i tvivl når man klikkede på bestil.
Kundeservice fjernede porto på den ene bestilling hvilket jeg er helt tilfreds med :-)
Jeg er glad for Lensway findes, der er mange penge at spare på et for mig nødvendigt produkt..

14. november 2013