Lekmer Anmeldelser

24.105

1,8

Vedr ticket number 26631 Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne herinde, inden jeg bestilte. Bestilling og levering gik faktisk fint. Dog var selve varen behæftet med fejl. Dette har jeg... Se mere

Egentlig kom pakken hurtigt frem, men kvaliteten var simpelthen elendig. Købte en dukkevogn, som så fin og retro ud på billedet. Det var ren plasticbras og det "tæppe og pude" der hørte til var liges... Se mere

Lekmer har bare den mest fantastiske medarbejder der står for det danske marked - Vicky hedder hun. Hun er simpelthen så hjælpsom, og hendes glæde smitter af. Hun har hjulpet mig med at købe... Se mere

1. Events og underholdning

Lekmer offers a wide range of toys, children's clothing and baby products from well-known brands like Stoy, Micki, BRIO and many more.

Under middel

24 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(24.105)

Jeg bestilte en børnecykel som viste…

Jeg bestilte en børnecykel som viste sig at være defekt. Jeg oprettede en reklamation med det samme. 3 uger senere har jeg fortsat ikke hørt fra jer. Der er vist ikke udsigter for hvornår jeg vil modtage svar. Mit barns overraskelse er gået i vasken og jeg føler mig så snydt. Jeg sidder tilbage med en defekt vare og et trist barn. Det var som at smide penge ud af vinduet

17. juni 2026

ingen ordrenr og kan ikke sende pakke retur.

Vedr. ticket no 148152.

Jeg bestilte en regndragt hos jer., men jeg fik ingen ordrebekræftelse,
Pakken kom efter en uge og jeg forventede en ordreseddel i pakken, men der var ingenting vedlagt.
Jeg vil sende pakken retur, men man skal bruge et ordre nr for at kunne lave en returseddel på jeres hjemmeside. Det er jo bondefangeri at man ikke kan returnere sin vare, fordi i ikke sender en ordrebekræftelse!!!
Nu har jeg sendt en mail til jer og bedt om et ordrenr. så jeg kan sende pakken retur. Men udfra de øvrige anmeldelser her på Trustpilot tror jeg næppe at jeg får held med at dette oplyst.
Virkelig dårlig service!!!! Lad vær med at bestille fra denne hjemmeside!!

10. marts 2026

Hej Jeannett,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att du inte mottog en orderbekräftelse och därmed inte kunnat registrera en retur.

Jag kan se att du redan har fått hjälp från vår kundservice med ditt ärende och även blivit informerad om att din order har registrerats på en annan e-postadress än den du skickat ditt mail från. Det är möjligt att orderbekräftelsen skickades till den mailen.

Tveka inte på att kontakta vår kundservice igen om du har fler frågor eller funderingar.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!! Køb aldrig noget fra Lekmer.
Jeg har aldrig været så utilfreds med et firma som dette.
Jeg bestilte noget legetøj, men fik ikke en ordrebekræftelse. og troede derfor ikke at handlen var gået igennem.Jeg fandt så samme legetøj på på en anden legetøjsforretning…..MEN en lille time efter, så fik jeg 4 mails på, at mine ordre var på vej…..altså 4 ordre.
Jeg skriver med det samme til firmaet, men kan jo ikke oplyse ordre numre d jeg ikke har nogle….men der går flere uger inden jag får svar og først da jeg rykker for svar. Det er ret mange penge som er trukket på min konto…..men 4 pakker kommer jo så og af uforklarlige årsager dukker der en ordrebekræftelse frem, det vil sige jeg stadig mangler tre.
Jeg sender den pakke retur, da jeg nu har et ordre nummer ( an skal nemlig oplyse ordre nummer ved returnering) )3Jeg skriver mange gange og rykker og forklare, at jeg ikke forstår hvorfor lekmer pludselig svare omkring bestillingen af den anden palle fra det andet firma…..efter mange mails, så får jeg tilsendt ordre numre på 4 ordre (jeg har kun foretaget en….tror jeg!
Jeg får penge retur…..men skal selv betalt mange penge på porto på en fejl jeg ikke har lavet….jeg har sendt to sæt legetøj retur og mangler stadig at få penge retur på en trævaskemaskine, samt en fingermaling.
Jeg jeg rystet over den service og jeg er rystet over den dårlige behandling.
Jeg skrev for få uger tilbage og har endnu ikke hørt tilbage.
Jeg håber alle holder sig langt fra at handle hos lekmer.

5. september 2025

Hej Helle,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen över din upplevelse! Vi kan dessvärre inte finna din order med endast ditt förnamn och ber dig därför att återkomma med ditt ordernummer så att vi kan hjälpa dig vidare.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice
Vedr ordrens 291876
Har fået leveret en helt anden vare end jeg har bestilt.
Har ringet og skrevet til dem men det er umuligt at komme i kontakt .
Der er nu gået over en uge og har stadig intet hørt fra dem. De skriver at man bliver kontaktet indenfor 72 timer hvilket på ingen måde passer.
Hold jer væk fra den hjemmeside

29. august 2025

Hej Kirsten,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen att du har mottagit fel produkt! Jag kan se att du har fått hjälp från vår kundservice.

Tveka inte på att kontakta oss igen om du har några andra frågor eller funderingar.

Manglende vare - trukket fuld beløb - ingen kontaktmulighed

Manglende vare, fuld betaling og ingen kontakt med lekmer.
D 3. august bestilte jeg 3 varer. Fik d. 7. august en mail fra lekmer at en af varerne desværre ikke var på lager alligevel og udgik og derfor ville den mangle i min bestilling. Fair nok, men de rabler ikke oplyst i mailen hvilken vare der var tale om, og da en af varerne var en gave var det vigtigt for mig at vide så jeg evt kunne nå at bestille fra et andet sted. Skrev derfor til lekmer og spurgte hvilken vare det var, men uden svar.
Et par dage efter kom pakken og jeg fandt der ud af hvilken vare der manglede. Lekmer har dog trukket det fulde beløb for alle 3 varer!! jeg har forsøgt kontakt for at gøre opmærksom på det men der bliver ikke svaret og de har altså stjålet penge fra mig…. Meget dårlig oplevelse!!

Opdatering efter jeres svar, I trak pengene d. 8. august - også beløbet for den vare som ikke blev sendt, og jeg har forsat ikke modtaget pengene retur!!

Ordrenummer:
207161

D. 15. september, forsat IKKE modtaget penge retur!

3. august 2025

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

När det inte finns många antal kvar av en produkt i lager och fler kunder genomför en beställning samtidigt, kan varan tyvärr hinna ta slut. Detta upptäcker systemet först när ordern har gått igenom och då tas produkten automatiskt bort.

Du har givetvis inte debiterats för denna produkt, utan endast för de artiklar som har skickats. När du genomför en beställning och väljer att betala direkt, reserveras beloppet fram tills dess att försändelsen skickas till dig. Om en vara då sålt slut i lager, dras endast det belopp som motsvarar varorna vi skickat. Resterande belopp släpps tillbaka på det kort du genomförde betalningen med. Alternativt dras av på fakturan.

Om du trots detta anser att beloppet på din betalning inte stämmer, ber vi dig att vänligen återkomma med ditt ordernummer så att vi kan kika närmre på detta.

utilfredsstillende kundeservice

Virkelig utilfredsstillende ikke at få noget svar på sin henvendelse, der er nu gået 6 dage (mail sendt 14. Aug)

Har modtaget dobbelt levering/trukket dobbelt, Idet der kun kom én ordrebekræftelse undrer det mig.

14. august 2025

Hej Anna,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen att du inte har mottagit en orderbekräftelse. Jag kan se att du har två beställningar som har gått igenom varav båda har hämtats ut. Du är givetvis välkommen att skicka tillbaka den ena beställningen om du inte önskar behålla den.

Langsomt. Hold jer væk.

Det er over én uge siden jeg bestilte - min pakke er stadig ikke afsendt. Kundeservice svarer ikke på mails. Håbløst. Handler aldrig her igen.

Update: butikken har annulleret min ordre pga en “teknisk fejl” - men jeg kan se at prisen på trøjerne siden er steget. Og de er stadig på lager i den farve og størrelse jeg har bestilt - 3 Joha trøjer i uld til børn. Nedsat fra 249,- til 134,- da jeg købte dem.
Forbrugerombudsmanden har fastslået, at så længe der ikke er handlet i ond tro fra min side, så skal butikken faktisk overholde aftalen da den anses som bindende når jeg har lagt tingene i min kurv og betalt.
Jeg handlede ikke i ond tro da meget andet Joha tøj også var nedsat med 40%

Så den går ikke Lekmer - I skal få afsendt den pakke med det samme. Ellers går jeg videre med sagen.
Tak.

6. juli 2025

Hej Louise,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen att du inte har mottagit din beställning!

Jag kan se att du mailade oss igårkväll. Notera gärna att svarstiden på våra mail kan ta upp till 72h men vi har nu besvarat ditt mail.

Tveka inte på att kontakta oss igen om vi kan hjälpa dig med något annat.

Alt tip top

Jeg bestilte et par sandaler til min søn søndag, og de kom i dag tirsdag.
Alt var som det skulle være, samt hurtig forsendelse.

1. juli 2025

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Det glädjer oss verkligen att se att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss!

Tveka inte på att kontakta vår kundservice igen om vi kan hjälpa dig med något annat.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag! 😊

Bästa hälsningar,
Lekmer

De svarer ikke på henvendelse

De svarer ikke på henvendelse. Fik en cykel uden skruer og de svarer ikke retur. Snyde firma med utrolig dårlig kundeservice.

8. oktober 2024

Hej Julie,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att ni mottog cykeln utan skruvar och givetvis hjälper vi er med en lösning!

Vi kan endast finna ett mail från dig som vi mottog en dag sedan. Detta har nu besvarats så kika gärna i din inkorg.

Lekmer

Skjulte og dyrer gebyrer.

Skjulte og dyrer gebyrer.

26. september 2024

Hej Michael,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att du inte är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss. Kontakta gärna vår kundtjänst om det finns någonting vi kan hjälpa dig med.

Rustent cykel fra Stoy 14 tommer

Vi købte en cykel fra Stoy 14 tommer, som begyndte at rustne efter et par måneder. På trods af at den stod i en lukket garage og ikke var udsat for hverken regn eller andet.
Lekmer mener, at det er fordi vi ikke har vasket cykel efter den éne testkøretur cyklen havde været på. Alt for dårlig kvalitet og utrolig dårlig service/håndtering!

24. april 2024

Hej Josefine,

Tack för att du har tagit dig tid till att lämna ett omdöme.

Rost på cyklar efter en tid godkänds dessvärre inte alltid av leverantören som en reklamation. Återkom gärna med ditt ordernummer så kollar vi gärna vidare på ditt ärende.

Dårlig service.

Bestilte en pakke for 1 mdr siden. Den var 3 uger om at blive sendt og leveret, og på dagen for levering bliver den pludselig sendt tilbage til deres lager igen. Jeg får en mail om, at jeg vil få pengene tilbage, og må bestille varen på ny (uden den rabat jeg købte den med), hvis jeg vil have varen tilsendt igen. Har desuden ventet længe på emailsvar hver gang jeg har prøvet at komme i kontakt med dem.

1. juli 2024

Hej Maria,

Tack för att du har tagit dig tid till att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen att du har upplevt problem med din beställning. Vår kundtjänst har just nu högre volymer vilket har orsakat längre svarstider. Återkom gärna med ditt ordernummer så hjälper dig självklart vidare.

Venter stadig på svar.

Vedr ticket number 26631

Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne herinde, inden jeg bestilte.

Bestilling og levering gik faktisk fint.
Dog var selve varen behæftet med fejl.
Dette har jeg gjort kundeservice opmærksom på den 15 juli (varen modtaget den 15 juli)
Jeg kontakter kundeservice flere gange via deres kontaktformular og via den automail de har sendt.
Her den 21 juli, har jeg stadig intet hørt.
Virkelig ringe kundeservice.

15. juli 2024

Hej Sehaeta,

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen för besväret! Vår kundtjänst har nu besvarat ditt ärende och hjälper dig självklart vidare med reklamationen över mail.

Lekmer

Hverken modtaget pakke eller svar

Jeg har stadig ikke modtaget min pakke, som jeg bestilte for 1 1/2 måned siden. Jeg har gentagende gange skrevet mail til dem, men de har stadig ikke svaret.

30. juni 2024

Hej Betina,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi kan inte finna några mail från dig och har, därför, under ditt tidigare omdöme bett dig återkomma med ditt ordernummer. Vänligen återkom med detta om du önskar ha hjälp med att spåra din beställning.

Lekmer

Har købt en cykel i fødselsdagsgave til…

Har købt en cykel i fødselsdagsgave til mit barnebarn. Køb, bekræftelse og levering forløb gnidningsfrit, så nu HÅBER vi alle, at cyklens kvalitet opfylder vores krav, når fødselsdagsgaven pakkes ud.

1. juni 2024

Hej Inga,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi hoppas att både du och ditt barn är nöjda med cykeln!

Tveka inte på att kontakta vår kundtjänst om det finns något vi kan hjälpa dig med.

Lekmer

De har ikke styr på deres shop

De har ikke styr på deres shop, de hæver penge før varen er sendt og sender i flere omgange , som efterlader en med ekstra arbejde . For at finde ud af hvor ens varer er . Dårlig oplevelse ogdå dårlog service .

30. maj 2024

Hej Lisette,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Så tråkigt att läsa att du är missnöjd med din upplevelse hos oss. Återkom gärna till oss via mejl om det finns någonting vi kan hjälpa dig med.

Lekmer

Super fantastiske produkter og service…

Super fantastiske produkter og service 👍🏼❤️

13. januar 2024

Hej,

Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål!🌺

De bedste hilsner, Lekmer

Jeg bestilte en løbecykel til mit…

Jeg bestilte en løbecykel til mit barnebarn d 24/11-23. Kunne følge pakken fra Bring indtil 15 december. Derefter skete der ingen ting, der stod at pakken var i Jönköping i Sverige. D. 21/12-23 ringede jeg til Bring. De fortalte at pakken var blevet sendt retur til Lekmer. Jeg har ikke hørt fra Lemker om, at de har fået min pakke retur. Pengene kom på min konto d 24/12-23. Synes det er underligt de ikke kontakter mig da de får pakken retur.

21. december 2023

Hej Nikita.

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Vi beklager at du oplever problemer med din produkt!

Selvfølgelig skal vi hjælpe dig med en løsning. Vi har ikke nogle mail i vores indbakke, som er så gamle. Send gerne en sag ind via vores kontaktformular på nettsiden, så hjælper vi dig videre.

De bedste hilsner, Lekmer

Det tog 3 hverdage at behandle min…

Det tog 3 hverdage at behandle min ordre, hvilket jeg syntes er længe, men så blev den også leveret dagen efter. Det var naturligvis midt i december, så op til jul, derfor giver jeg alligevel 4 stjerner. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af den flyverdragt jeg har købt og med nogle gode rabatter, var den til en rigtig god pris.

13. december 2022

Besvarelse fra Lekmer

Hej, tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse!

Så rart at se, at du er tilfreds med din shoppingoplevelse hos os. Under december bliver vores leveringstider længere på grund af høje volymer desværre.

Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål!

De bedste hilsner, Lekmer

Gode priser samt stort udvalg.

23. november 2022

Besvarelse fra Lekmer

Hej, tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse! Så rart at se, at du er tilfreds med din shoppingoplevelse hos os! Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål!