Vedr ticket number 26631 Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne herinde, inden jeg bestilte. Bestilling og levering gik faktisk fint. Dog var selve varen behæftet med fejl. Dette har jeg... Se mere
Egentlig kom pakken hurtigt frem, men kvaliteten var simpelthen elendig. Købte en dukkevogn, som så fin og retro ud på billedet. Det var ren plasticbras og det "tæppe og pude" der hørte til var liges... Se mere
Lekmer har bare den mest fantastiske medarbejder der står for det danske marked - Vicky hedder hun. Hun er simpelthen så hjælpsom, og hendes glæde smitter af. Hun har hjulpet mig med at købe... Se mere
Lekmer offers a wide range of toys, children's clothing and baby products from well-known brands like Stoy, Micki, BRIO and many more.
Stockholm, Sverige
- support@lekmer.com
- lekmer.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg bestilte en børnecykel som viste…
Jeg bestilte en børnecykel som viste sig at være defekt. Jeg oprettede en reklamation med det samme. 3 uger senere har jeg fortsat ikke hørt fra jer. Der er vist ikke udsigter for hvornår jeg vil modtage svar. Mit barns overraskelse er gået i vasken og jeg føler mig så snydt. Jeg sidder tilbage med en defekt vare og et trist barn. Det var som at smide penge ud af vinduet
ingen ordrenr og kan ikke sende pakke retur.
Vedr. ticket no 148152.
Jeg bestilte en regndragt hos jer., men jeg fik ingen ordrebekræftelse,
Pakken kom efter en uge og jeg forventede en ordreseddel i pakken, men der var ingenting vedlagt.
Jeg vil sende pakken retur, men man skal bruge et ordre nr for at kunne lave en returseddel på jeres hjemmeside. Det er jo bondefangeri at man ikke kan returnere sin vare, fordi i ikke sender en ordrebekræftelse!!!
Nu har jeg sendt en mail til jer og bedt om et ordrenr. så jeg kan sende pakken retur. Men udfra de øvrige anmeldelser her på Trustpilot tror jeg næppe at jeg får held med at dette oplyst.
Virkelig dårlig service!!!! Lad vær med at bestille fra denne hjemmeside!!

ADVARSEL!!!
ADVARSEL!!!! Køb aldrig noget fra Lekmer.
Jeg har aldrig været så utilfreds med et firma som dette.
Jeg bestilte noget legetøj, men fik ikke en ordrebekræftelse. og troede derfor ikke at handlen var gået igennem.Jeg fandt så samme legetøj på på en anden legetøjsforretning…..MEN en lille time efter, så fik jeg 4 mails på, at mine ordre var på vej…..altså 4 ordre.
Jeg skriver med det samme til firmaet, men kan jo ikke oplyse ordre numre d jeg ikke har nogle….men der går flere uger inden jag får svar og først da jeg rykker for svar. Det er ret mange penge som er trukket på min konto…..men 4 pakker kommer jo så og af uforklarlige årsager dukker der en ordrebekræftelse frem, det vil sige jeg stadig mangler tre.
Jeg sender den pakke retur, da jeg nu har et ordre nummer ( an skal nemlig oplyse ordre nummer ved returnering) )3Jeg skriver mange gange og rykker og forklare, at jeg ikke forstår hvorfor lekmer pludselig svare omkring bestillingen af den anden palle fra det andet firma…..efter mange mails, så får jeg tilsendt ordre numre på 4 ordre (jeg har kun foretaget en….tror jeg!
Jeg får penge retur…..men skal selv betalt mange penge på porto på en fejl jeg ikke har lavet….jeg har sendt to sæt legetøj retur og mangler stadig at få penge retur på en trævaskemaskine, samt en fingermaling.
Jeg jeg rystet over den service og jeg er rystet over den dårlige behandling.
Jeg skrev for få uger tilbage og har endnu ikke hørt tilbage.
Jeg håber alle holder sig langt fra at handle hos lekmer.

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice
Vedr ordrens 291876
Har fået leveret en helt anden vare end jeg har bestilt.
Har ringet og skrevet til dem men det er umuligt at komme i kontakt .
Der er nu gået over en uge og har stadig intet hørt fra dem. De skriver at man bliver kontaktet indenfor 72 timer hvilket på ingen måde passer.
Hold jer væk fra den hjemmeside

Manglende vare - trukket fuld beløb - ingen kontaktmulighed
Manglende vare, fuld betaling og ingen kontakt med lekmer.
D 3. august bestilte jeg 3 varer. Fik d. 7. august en mail fra lekmer at en af varerne desværre ikke var på lager alligevel og udgik og derfor ville den mangle i min bestilling. Fair nok, men de rabler ikke oplyst i mailen hvilken vare der var tale om, og da en af varerne var en gave var det vigtigt for mig at vide så jeg evt kunne nå at bestille fra et andet sted. Skrev derfor til lekmer og spurgte hvilken vare det var, men uden svar.
Et par dage efter kom pakken og jeg fandt der ud af hvilken vare der manglede. Lekmer har dog trukket det fulde beløb for alle 3 varer!! jeg har forsøgt kontakt for at gøre opmærksom på det men der bliver ikke svaret og de har altså stjålet penge fra mig…. Meget dårlig oplevelse!!
Opdatering efter jeres svar, I trak pengene d. 8. august - også beløbet for den vare som ikke blev sendt, og jeg har forsat ikke modtaget pengene retur!!
Ordrenummer:
207161
D. 15. september, forsat IKKE modtaget penge retur!

utilfredsstillende kundeservice
Virkelig utilfredsstillende ikke at få noget svar på sin henvendelse, der er nu gået 6 dage (mail sendt 14. Aug)
Har modtaget dobbelt levering/trukket dobbelt, Idet der kun kom én ordrebekræftelse undrer det mig.

Langsomt. Hold jer væk.
Det er over én uge siden jeg bestilte - min pakke er stadig ikke afsendt. Kundeservice svarer ikke på mails. Håbløst. Handler aldrig her igen.
Update: butikken har annulleret min ordre pga en “teknisk fejl” - men jeg kan se at prisen på trøjerne siden er steget. Og de er stadig på lager i den farve og størrelse jeg har bestilt - 3 Joha trøjer i uld til børn. Nedsat fra 249,- til 134,- da jeg købte dem.
Forbrugerombudsmanden har fastslået, at så længe der ikke er handlet i ond tro fra min side, så skal butikken faktisk overholde aftalen da den anses som bindende når jeg har lagt tingene i min kurv og betalt.
Jeg handlede ikke i ond tro da meget andet Joha tøj også var nedsat med 40%
Så den går ikke Lekmer - I skal få afsendt den pakke med det samme. Ellers går jeg videre med sagen.
Tak.

Alt tip top
Jeg bestilte et par sandaler til min søn søndag, og de kom i dag tirsdag.
Alt var som det skulle være, samt hurtig forsendelse.

Besvarelse fra Lekmer
De svarer ikke på henvendelse
De svarer ikke på henvendelse. Fik en cykel uden skruer og de svarer ikke retur. Snyde firma med utrolig dårlig kundeservice.

Rustent cykel fra Stoy 14 tommer
Vi købte en cykel fra Stoy 14 tommer, som begyndte at rustne efter et par måneder. På trods af at den stod i en lukket garage og ikke var udsat for hverken regn eller andet.
Lekmer mener, at det er fordi vi ikke har vasket cykel efter den éne testkøretur cyklen havde været på. Alt for dårlig kvalitet og utrolig dårlig service/håndtering!

Dårlig service.
Bestilte en pakke for 1 mdr siden. Den var 3 uger om at blive sendt og leveret, og på dagen for levering bliver den pludselig sendt tilbage til deres lager igen. Jeg får en mail om, at jeg vil få pengene tilbage, og må bestille varen på ny (uden den rabat jeg købte den med), hvis jeg vil have varen tilsendt igen. Har desuden ventet længe på emailsvar hver gang jeg har prøvet at komme i kontakt med dem.

Venter stadig på svar.
Vedr ticket number 26631
Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne herinde, inden jeg bestilte.
Bestilling og levering gik faktisk fint.
Dog var selve varen behæftet med fejl.
Dette har jeg gjort kundeservice opmærksom på den 15 juli (varen modtaget den 15 juli)
Jeg kontakter kundeservice flere gange via deres kontaktformular og via den automail de har sendt.
Her den 21 juli, har jeg stadig intet hørt.
Virkelig ringe kundeservice.

Besvarelse fra Lekmer
Hverken modtaget pakke eller svar
Jeg har stadig ikke modtaget min pakke, som jeg bestilte for 1 1/2 måned siden. Jeg har gentagende gange skrevet mail til dem, men de har stadig ikke svaret.

Besvarelse fra Lekmer
Har købt en cykel i fødselsdagsgave til…
Har købt en cykel i fødselsdagsgave til mit barnebarn. Køb, bekræftelse og levering forløb gnidningsfrit, så nu HÅBER vi alle, at cyklens kvalitet opfylder vores krav, når fødselsdagsgaven pakkes ud.

Besvarelse fra Lekmer
De har ikke styr på deres shop
De har ikke styr på deres shop, de hæver penge før varen er sendt og sender i flere omgange , som efterlader en med ekstra arbejde . For at finde ud af hvor ens varer er . Dårlig oplevelse ogdå dårlog service .

Besvarelse fra Lekmer
Super fantastiske produkter og service…
Super fantastiske produkter og service 👍🏼❤️

Besvarelse fra Lekmer
Jeg bestilte en løbecykel til mit…
Jeg bestilte en løbecykel til mit barnebarn d 24/11-23. Kunne følge pakken fra Bring indtil 15 december. Derefter skete der ingen ting, der stod at pakken var i Jönköping i Sverige. D. 21/12-23 ringede jeg til Bring. De fortalte at pakken var blevet sendt retur til Lekmer. Jeg har ikke hørt fra Lemker om, at de har fået min pakke retur. Pengene kom på min konto d 24/12-23. Synes det er underligt de ikke kontakter mig da de får pakken retur.

Besvarelse fra Lekmer
Det tog 3 hverdage at behandle min…
Det tog 3 hverdage at behandle min ordre, hvilket jeg syntes er længe, men så blev den også leveret dagen efter. Det var naturligvis midt i december, så op til jul, derfor giver jeg alligevel 4 stjerner. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af den flyverdragt jeg har købt og med nogle gode rabatter, var den til en rigtig god pris.