Lejede en varevogn XL i forbindelse med flytning. Den var stor og gammel, og for mig svær at køre, men vi fik alle hans møbler og ting ind i den på én gang. Nem aflevering af varevognen senere på dage... Se mere
Jeg kontaktesde lej et lig for at høre angående leje af en bil. Efter samtalen modtager jeg uopfordret, og uden samtykke hertil, en reklame SMS med "Bedøm din samtale". Det gør jeg så her. 1 stj... Se mere
BRUG ALDRIG DETTE FIRMA! De kunne desværre ikke finde nøglen til flyttebilen, da vi stod der ude og skulle bruge den. Og man kan ej heller få sit depositum tilbage… Hele familien står nu i københavn i... Se mere
Lej et lig har nu lejet os en bil igennem deres mini leasing løsning og jeg har kun 3 ting af sige. Pålidelig. Gode priser. Faktisk kundeservice. AAA+ Et fuldstændig fantastisk samme... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Biludlejning i København og Århus. Hos os får du billig biludlejning, da vi benytter brugte biludlejningsbiler. Vi tilbyder biludlejning til flytning eller lignende. Vi har også personbiler inden for biludlejning. Der er prisgaranti på al biludlejning.
Uplandsgade 70, 2300, København S, Danmark
- www.lejetlig.dk
Uacceptabel oplevelse ved Lej et Lig Odense
Lørdag den 22. november skulle jeg til Svendborg for at hente min seng og nogle ting. Jeg jeg lejede derfor en Ford Transit hos Lej et Lig Odense, og tog afsted. Hurtigt fandt jeg ud af, at bilen ikke kunne køre mere end 80 km., så jeg besluttede at køre af landevejen til Svendborg i stedet. Det gik da også udemærket derned, men på vejen hjem til Odense igen begyndte motoren at ose og det bilen gik flere gange ud og kunne næsten ikke startes. Derudover så begyndte både olie-logoet og batteri-logoet at blinke rødt. Jeg prøvede derfor at ringe til deres Lej et Lig Odense's nødstelefon, men de tog den ikke. Derefter prøvede jeg at ringe til deres almindelige telefonnummer, som de heller ikke tog. Jeg prøvede flere gange, og prøvede en masse forskellige numre, og fik endelig fat i deres support i København. Han fortalte dog at afdelingen i Odense er et franchise, og at han intet kunne gøre. Han fortalte mig også, at det ikke er første gang, at de ikke tog deres nødhjælpstelefon. Hvordan man leje biler ud uden at have nogle til at passe nødttelefonen, dette stiller jeg mig stadigt uforstående overfor og det er uacceptabelt når man driver en sådan forretning! Heldigvis var jeg nået til Hjallesevej, så jeg parkerede vognen ved Fakta og vi lånte min vens bedsteforældres bil, så jeg kunne få tingene hjem til mig selv. Dagen efter ringer jeg ind kl.11.30 for at høre hvad vi gør med bilen og min seng. De kommer derefter ud til mig og henter nøglen, så de selv kan hente bilen. De kommer senere hen til mig om søndagen, og fortæller at der heller ikke var kølervæske på bilen. Jeg spurgte dem om de ville hjælpe mig grundet omstændighederne, hvorpå den ene svarer: "Vi er jo ikke et flyttefirma". Jeg svarede ikke noget til hans kommentar, men skubbede bare sengen henimod ham, så han ikke havde noget alternativ end at hjælpe mig op med min seng. Det har ikke været nogle god oplevelse at leje en vogn hos Lej et Lig Odense, og som prikken over i'et, så har de trukket 1.150,00,- selvom der står på kontrakten, at det koster 650,- pr. dag. Konklusionen er, at jeg lejede en dårlig bil, fik dårlig service og at der er ikke styr på faktureringen derindefra! Hold jer langt væk!
Fantastisk service og bil altid i god kvalitet
Jeg har flere gange benyttet mig af Lej et lig, og hver gang fået den bedste service, hurtig ekspedition og venlig personale som mødte en ved afhentning.
Bilerne har hver gang været af god kvalitet og har kørt hver gang uden nogen problemer. Det er altid en tilfredsstillende oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale "Lej et lig" og vil altid benytte mig af dem.
De bedste hilsner
Jacob Biilmann
Billig, kvalitet, SERVICE og anbefalelses værdigt.
Jeg skulle bruge en kassevogn til en filmoptagelse, og kontaktede derfor lej et lig.
Skriver en mail, hvor jeg forklarer min situation, og der kom hurtigt svar.
Jeg lejede bilen i to dage, skulle aflevere bilen med tom tank, og måtte kører 400km. Så det var perfekt.
Det er nogle gamle biler, men det lægger de jo ikke skjul på i firmaets navn.
Kassevognen kørte meget bedre end jeg havde håbet på. Der er centrallås til fordøre og bagdøren.
Jeg skriver i overskriften SERVICE.
Det er simpelthen fordi, jeg var en kæmpe klaptorsk, og komme blyfri 92 i en diesel bil. KLAPTORSK.
Men nu var det jo sket, og bilen holdte stille.
Jeg ringer til lej et lig på amager, og de sender en mekainer ud til mig, som holder midt i kbh, for at få benzinen ud af tanken og diesel på. Der går 30 min, så ankom der to mekanikere. De fiksede bilen på 20 minutter og så kørte jeg videre ud i livet.
Prisen for det venter jeg på, men den bliver under 1500 som jeg lagde i depositum.
Så Tak til lej et lig.
Vi havde en perfekt dag på film location, og fik optaget lige det vi skulle.
Se billeder på [link fjernet].
Mvh
Filterfilm.
HOLD JER VÆK...
Hvis du har rigtig go´ tid når du henter bilen og sagtens kan stå og vente en time på at de får skiftet dæk, At du gerne vil skubbe lastbilen i gang hver gang du skal kører med et flyttelæs, og er ligeglad med at du kun kan betjene liften på bilen udefra og ikke fra knapperne i kassen på bilen og samtidig gerne vil give mere end hos lej et ligs konkurrenter..
Ja så skal du leje hos lej et lig.
Da jeg skulle vente en time kom jeg også en time for sent til min aftale hvor jeg skulle have nøglen af viceværten til min lejlighed.
Jeg skulle have hjælp til at skubbe bilen i gang hele lejeperioden også selvom at motoren havde kørt flere timer af gangen og burde havde ladet så meget strøm på bilen at den selv skulle kunne starte. men nej den skulle skam skubbes hver eneste gang.
Jeg havde lejet bilen i 2 døgn men valgte at kører bilen tilbage før tid og hente en bil ved et andet udlejningsfirma som virkede 100% så jeg kunne få flyttet færdigt.
Kunne man få fat i deres vagttelefon:
Nej jeg ringede til afdelingens vagttelefon og til hovedfirmaets vagttelefon og jeg kunne ikke komme igennem til nogen af vagttelefonerne ligesom afdelingens alm. telefonnummer heller ikke blev svaret. og det er simpelthen bare for dårligt.
Vil jeg leje et lig igen ??
Fandme nej det vil jeg ikke. for lej et lig er ikke billigere end det andet udlejningsfirma der hjalp mig med en bil. Lej et lig var faktisk dyre end det andet firma så jeg lejer ALDRIG et lig igen det er helt sikkert.

Besvarelse fra Lej Et Lig Biludlejning
Ved hjælp af lej et lig's tre minibusser gik Zetland lives logistiske problemer op i en højere enhed. Tak!
Vi mødte stor fleksibilitet hos lej et lig, da vi forleden lejede tre minibusser som transportmiddel til vores live turné. Vi fik en fabelagtig god pris, hvilket gjorde den helt store forskel hos os. Vi kan kun anbefale alle andre at bruge lej et lig's minibusser fremover, det kan kun blive en god oplevelse.
Det bilerne mangler af klasse, det har personalet. Super tilfreds
Har efterhånden lejet lidt forskelligt ved Lej-Et-Lig Vejle. Alt fra en minibus, over kassevogn, til en lille personbil i en længere periode (14dg)
Og ja, ved første indtryk lever bilerne fuldt op til navnet, men de gør jobbet. Og skulle der være småproblemer, så har de til gengæld det mest imødekommende personale, som ikke ser på retningslinjer, og procedurer, men løsninger..
Så ja, bilerne er måske ikke 1st klasse udstyr, men det er servicen til gengæld, og priserne er yderst fair, og der kommer ikke alle mulige ekstra omkostninger på.
Fantatisk Service
Vi i foreningen Team Succes, har jævnligt lejet biler og varevogne fra Lej et Lig i Vejle og Odense afdelingerne. Vi er altid blevet mødt af et smilende personale der viser at, at de har et overskud. Der har aldrig manglet noget når vi har lejet en bil.
Dertil skal det siges at går der noget galt under kørslen så tager Lej et Lig det med et smil. Vi har nu 3 gange kørt galt i Lej et ligs biler, 2 gange ridsede vi bilerne og 1 anden gang kørte vi et sidespejl af. Personalet tog det med et smil, og vi betalte et meget lavt beløb. Som de ansatte selv siger, "Vi er jo enige om at det er gamle biler, så det går jo nok "..
Alt i alt et super godt og anbefalingsværdigt sted.
Tænk dig om inden du lejer her
Jeg lejede bilen i Aarhus d. 16. juli og skulle aflevere den i Amager-afdelingen, da den skulle til reparation. Der burde advarselslamperne allerede blinke, men de virker sku som flinke folk.
Tager Molslinien. Allerede efter 10-15 km. fra Odden færgehavn går den i stå.
Både olie- og batteri-ikonerne lyser rødt. Heldigvis når jeg ind til siden, så den vrede mængde af utålmodige biler kan komme forbi (der er kun et spor). Jeg når op på 70 km/t i 5. gear, men så går det også ned ad bakke og med vinden i ryggen.
Efter nogle forsøg får jeg den startet og fortsætter mod Holbæk i adstadigt tempo med diverse håndtegn og dytten, når bilister overhaler mig. Hvis der er den mindste skråning på vejen, må jeg ned i 2. gear og kørte den imponerende fart af 30 km/t.
Det er ikke i orden at leje sådan en bil ud.
Da vi har tømt bilen, kører jeg mod Uplandsgade med mine flyttevenner. Den kører selvfølgelig mindst ligeså godt uden som med flyttelæs. Fem km. fra København C er der igen motorstop, midt på motorvejen kl. 22 om aftenen. Jeg når at få den kørt ind i nødsporet.
Vi må tage en taxa til nærmeste metrostation for at komme hjem.
Jeg har efterfølgende fået tilbudt en kompensation på 50% næste gang jeg lejer hos dem ... Tak, men nej tak.
Det sjove er, at Lej Et Lig ikke er specielt billigt, sammenlignet med konkurrenter med nyere biler.
Tænk dig derfor om inden du "lejer et lig".
Kundeservice i top!!
Vi har oplevet venlige og imødekommende medarbejdere hele vejen igennem. Vi formåede at lave fejl i vores booking, som blev rettet uden problemer, og da vi ankom for sent til afhentning af bilen, så fandt vi stadig en rigtig fin løsning.
Rigtig god kundeservice!!
Jeg kan kun varmt anbefale Lej et lig. Jeg er blevet mødt at et rart personale, som klarede opgaven til fulde. Er mere end tilfreds med oplevelsen.
tabte kæben.
Nogle medarbejdere kan uden nogen sammenligning redde røven og renomméet på en virksomhed!
Det oplevede jeg i dag.
Jeg havde været en klovn at lave en skade på en lygte. Hvor jeg derefter betalte selvrisiko og fik afvide jeg ville høre fra dem når det var lavet.
Der gik 14 dage og jeg kontaktede dem og jeg fik af vide bilen var i København for at blive lavet. og at jeg skulle kontakte lejetlig - århus på et senere tidspunkt.... efter 3 uger yderligere ringer jeg ind efter jeg 3-4 dage før havde sendt en mail som svaret var udeblevet på.
Jeg fik en utrolig rar herre i røret hvor jeg fik snakket med ham og sat ham ind i det hele hvor han beklagede da jeg undrede mig over jeg var sikker på jeg havde set bilen køre i århus. og undrede mig over hvorfor i alverden jeg ikke havde hørt fra dem da det ikke kunne koste 1500 at skifte glasset på en baglygte...
Der var sket nogle fejl fra lej et ligs medarbejder der sidder med den slags og jeg fik af vide de beklagede meget og efter et par timer hvor mekanikeren havde undersøgt sagen ringede han igen og sagde at han havde fundet ud af tingene og beklagede.. som plaster fik jeg alle mine 1500,- tilbage. selvom jeg reelt set skulle betale for den lygte...
For jer der klager over det tager dem 4-5 dage om at betale depositum tilbage.. træk vejret. det står i jeres kontrakt... Jeg vil sige jeg har oplevet service af en højeste klasse og den medarbejder jeg snakkede med gjorde at jeg hænger med kæben! han fortjener en bonus for at lytte til mig og gøre sådan kunderne bliver glade.. der er folk der kan lærer af folk som ham
Holder for længe på depositum, og kan ikke klare kritik.
Jeg synes at Lej et lig er et rigtig godt koncept. Jeg har brugt det nogle gange og fået venlig betjening og udmærkede biler. Men desværre har de i Vejle lidt svært ved at få tilbagebetalt depositum, begge gange har vi måttet rykke for at få det en uge over tiden. Jeg fik at vide, at de havde prøvet at ringe 2 gange, men de kunne åbenbart ikke finde ud af at lægge en besked på telefonsvareren. Argumentet for ikke at tilbagebetale var, at de ikke havde mit kontonummer. Da jeg forslog at de havde den slags i orden ved indgåelse af kontrakt var svaret at mange vælger at komme efter pengene. Det synes jeg stadig ikke er i orden, og her holdt venlighed så helt op, han blev faktisk lidt ubehøvlet overfor mig, og mente ikke at det var deres pligt at få den slags i orden, da de jo var mange ansatte!!
Efter min mening bør et professionelt udlejningsfirma altid have den slags i orden, de skal jo tilbagebetale penge efter hver udlejning - og så tillader de sig endda at tage 25 kr for håndteringen, selvom der er forsinkelse.
Rigtig ærgerligt med så dårlig kundebetjening, når konceptet nu er så godt.
God betjening og imødekommende personale
Jeg har flere gange igennem de sidste 3 år lejet en del biler hos Lej et Lig. Jeg kan klart anbefale dem på grund af pris, service og det altid smilende og imødekommende personale.
Da jeg skulle flytte i sommers lejede vi en bil hos Lej et Lig. Jeg kan kun anbefale dem. Bilen stod klar da vi kom om morgenen. Personalet var søde og imødekommende. Vi kommer i hvert fald tilbage hvis vi skal leje en bil igen.
Hilsen Helene
Ligeglad med kunder
Første august skulle jeg flytte nogle møbler fra Jylland til Kbh, og til opgaven besluttede jeg at det var billigst at leje et lig. Jeg bestiller i god tid en 10 kubikmeter bil (godt så er den i orden). Men nej!! Dagen før jeg skal flytte får jeg et opkald fra Lej et Lig på Amager hvor jeg har bestilt. De fortæller mig at bilen som jeg har bestilt er havnet i uheld, og at jeg kan få en mindre bil i stedet for. Hvis det ikke er slemt nok, prøver de at få mig til at betale samme pris. Jeg svarer at jeg først skal se om jeg kan finde en anden bil som passer bedre i størrelsen, da den bil de tilbyder mig, er for lille. Han svarer irriteret, "okay -men det skal gå stærkt for der kø". Jeg leder over alt, men det er helt umuligt at finde et alternativ med 1 dags varsel. Når jeg ringer tilbage, prøver jeg at se om de ikke har en større bil, eller om man ikke kan forhandle en rabat, så jeg ikke føler mig helt snydt. Igen er han irriteret og giver mig en klar besked om, at der er ingen mangel på kunder; og hvorfor skulle han give mig rabat, når han har folk der venter på at få en bil. Så jeg ender op tvunget til at sige ja til bilen, hvor jeg så er nødt til at efterlade en del af mit indbo i Jylland.
P.s. Der er andre som har klaget over vanskeligheder med at få tilbagebetalt indskuddet. Jeg vil ikke uddybe min oplevelse af det, men jeg er helt enig. Det er som om de forsøger at gøre det så svært som mulig for kunderne at få tilbagebetalt indskuddet. Konkluderede må være at det er en del af deres foretningsplan.
biler ok til prisen lever op tl forventninger
Har tidlligere lejet en super bil - ikke en man skulle tro hørte til lej et lig. Endvidere er personalet super dygtige og har svar på alle spørgsmål
Manglende depositum
Fredag d. 22 august, lejer jeg i Rovsinggade om formiddagen, en varevogn 7m hos ”Lej et lig”. Jeg bliver bedt om at skrive 2 enslydende kontrakter i hånden, fordi de 2 unge mennesker bag skranken, ikke kan finde ud af at udskifte en blækpatron. Endelig lykkedes det dem, og jeg kan krølle den ene udfyldt kontrakt ud. Nu udfylder den ene unge mand kontrakterne på computeren, og udskriver dem i 2 eksemplarer. Jeg betaler 2050 kr. hvoraf de 1500 kr. er depositum. Depositummet får jeg tilbage efter 4 bankdage på min konto, (får jeg at vide), mod et gebyr på 25 kr. Så kigger jeg på min konto torsdag 28. august. Der er ingen penge gået ind, hvorpå jeg forsøger telefonisk at få kontakt uden held. Fredag 29. august, sørme heller ikke gået penge ind, og hverken telefon eller mail henvendelse hjælper. Lørdag 30. august, bruger jeg så tid og brændstof på, at køre i Rovsinggade, hvor jeg får at vide, at de kan se pengene er overført, men at der vil gå 1-2 bankdag før pengene er på kontoen. I skrivende stund er det tirsdag aften 2. september, og pengene er fortsat ikke gået ind. Nu sidder jeg lidt og overvejer om jeg skal politianmelde ”Lej et lig”, fordi de giver mig lidt det indtryk at holde på pengene, og måske er de ved at gå på røven……?
På Trustpilot kan man bedømme virksomheden. Jeg vil gerne give 0 stjerner, men man skal give mindst 1. Så må jeg give den ene stjerne, fordi bilen kunne køre.
Læserne af dette indslag, må selv vurdere, om jeg lejer bil der igen.

Besvarelse fra Lej Et Lig Biludlejning
Latterlig process når man skal have sit depositum tilbage!
Lejetlig skal seriøst overveje deres gebyr på at tilbagebetale ens depositum. Jeg fik at vide, at jeg skulle møde op for ikke at betale de 25kr. Efter at have brugt min tid på at køre til østerbro, fik jeg at vide at der ikke var nogle penge i kassen, så de måtte overfører beløbet til min konto. Seriøst til grin.
Jeg var dog imponeret over mit 'lig' - kørte upåklageligt.

utroværdig firma
Min søn skal bare en kassevogn til at hjælpe sin søster med at flytte.
Der er intet problem med at leje og få lov til at betale over nettet.
Det er mig der betaler.
Da vi henter kassevognen spør jeg udtrykkeligt om jeg kan hente depositumet kontant, da det er mig der har betalt om fordi min søn bor Ca 70 km væk.
Vi får den besked at det er ikke noget problem bare jeg har lejekontrakten med.
Da han så kommer hen på deres kontor i Valby får jeg den besked at jeg skal have en fuldmagt fra min søn for at kunne hente mit depositum som jeg udtrykket spurgte ind til.
Jeg fik også afgørende videre at jeg kunne hente pengene kontant, men de har ikke penge i deres kasse.
Jeg skal derfor vente yderligere 3 dage da det jo lige er weekend oveni.
Det er sku sidste gang jeg bruger det firma.
Jeg ved godt at det er biler der har set bedre dage, men det gælder åbenbart også personalet

Besvarelse fra Lej Et Lig Biludlejning
Krænkende og dårligt fra start til slut!
Dårlig oplevelse fra start til slut!
Arrogante bag disken. Bil med utæt udstødning, manglende blinklys foran og ødelagt styrtøj.
Livsfarligt at køre i deres udtjente varevogne.
Bilen blev ikke engang gennemgået.
LEJ ALDRIG HER!!!!!
Nå lejetskodlig👏👏
Så kom dagen hvor jeg skulle FRIKENDES i at have brugt jeres skrammelkasser til at begå indbrud og tyveri.
Hvor er i langt ude, at en anden mand skal melde sig selv førend i fortæller sandheden. Føj for satan, hvor skulle i skamme jer.
Jeg håber det bliver dyrt for jer i sidste ende!!! Amatører
Få nu styr på sagerne.
🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔