LejDJ.dk - DJ til ethvert arrangement Anmeldelser

3,8

Havde jeg kunne give 0 stjerne havde jeg 100% valgt dette! Virkelig et useriøst firma, jeg er målløs. Vi blev brændt af til vores bryllup i sommeren 2024 da der simpelthen bare ikke dukkede en DJ... Se mere

Super fantastisk service! Super fleksibel, da vi uden problemer kunne rykke datoen for vores bryllup, grundet corona. Selve musikken på aftenen var perfekt, den passede til festen og vi fik de numre... Se mere

Vores varmeste anbefaling til lejdj.dk! Nemt at booke online, efterfølgende god mailkorrespondance med forventeningsafstemning. Dj Morten sørgede for at lækkert musik flød igennem højtalerne fra sta... Se mere

LejDJ leverede et helt igennem fantastisk produkt til min mors 50 års fødselsdagsfest. Kommunikationen var i top fra første mail til DJ'en pakkede sine ting sammen. DJ'en var meget behagelig og for... Se mere

1. Musikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

LejDJ.dk er et landsdækkende Dj-bureau, som leverer lyd, lys og DJ til ethvert arrangement. Lige fra bryllupper, firmafester, konfirmationer, runde fødselsdage, receptioner eller andet, bliver der altid skabt god stemning af en DJ fra LejDJ.dk, som både er erfaren men også kompetent iforhold til opgaven.

God

Kæmpe anbefaling herfra!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Min varmeste anbefaling til lejdj.dk!
Bookingen gik nemt online, fint mail flow efterfølgende. Og til selve festen sørgede DJ Henning for et fyldt dansegulv fra start til slut. Jeg havde været lidt bekymret for en dj er super afgørende for festen - men alle mine bekymringer blev gjort til skamme. Jeg fik lige præcis den 50-års fest jeg havde drømt om, og faktisk mere til. 🌟

29. oktober 2022

Musik er subjektivt ...

Det var desværre en amatør fyldt oplevelse, som kom til at fylde unødvendigt meget på vores bryllupsdag.
Desværre valgte dj'en at ignorer den forventningsafstemning som vi havde nedskrevet af to omgange (intro + opfølgning) samt gennemgået telefonisk en uge før arrangementet. Vores oplevelse var også at dj'en havde svært ved at navigere i vores publikum, og vi endte desværre med, at hjælpe dj'en med dette. Vi fik desværre præcis den halbal oplevelse som vi havde frabedt os. F.eks. Vi havde bedt om Tale Impala, og så lukker dj'en festen med Volbeat.
Grunde til 1 stjerne.
1. Dj'en brugte ikke forventningsafstemning (som ellers var meget veludført og fyldt med forslag og inspiration, samt vejledning til hvad vi gerne ville undgå).
2. Der blev først ikke fulgt op inden festen som aftalt
3. Fejl i faktura
4. Da vi i vores feedback pointerede at vi ikke havde fået den oplevelse/produkt vi havde bestilt føler vi lejdj.dk helst ikke ville høre dette, og vi blev mødt af en delvis forståelse og et svar med at musik er subjektiv.

Gennem argumentation om "musik er subjektivt", så skal du nok forvente at næste gang du køber billetter til Phlake, så er der altså god risiko for, at det faktisk er Medina som spiller op.

Vi endte med at få en lille sjat af beløbet tilbage efter længere korrespondance, og tak for det da, men den musikalske oplevelse til vores bryllup, står desværre stadigvæk tilbage som uforløst.

17. september 2022
LejDJ.dk - DJ til ethvert arrangement-logo

Besvarelse fra LejDJ.dk - DJ til ethvert arrangement

Kære Niclas,

Først og fremmest er vi oprigtigt kede af jeres dårlige oplevelse af vores DJ på jeres store dag.

Som vi også skrev til dig på mail, tog vi efterfølgende kontakt til DJ’en for at høre om han kunne genkende din kritik. Han forklarede, at han havde forsøgt at imødekomme jeres forventningsafstemning så godt som muligt og valgte derfor at starte med musik fra 70'erne. Gæsterne til jeres fest havde dog efterspurgt mere tempo, hvorfor han valgte med mellemrum at rykke til 90erne, da han kunne se god respons på netop dette. Steffen er en af vores mest hyppigt brugte DJ's og har spillet til massevis af bryllupper, hvorfor vi havde valgt ham til jer - ikke mindst fordi vi ved det kræver en vis erfaring fra DJ'ens side, at spille til bryllupper.

DJ har altså modtaget jeres forventningsafstemning og vi kan se på DJ’ens afspilningshistorik at han spillede størstedelen af sangene så vi kan garantere for, at forventningsafstemningen ikke er blevet overset.

Faktureringensfejlen skyldtes en softwareopdatering i vores system på daværende tidspunkt, som straks blev løst efter og hvorfor vi også endte med at kreditere en andel af prisen, da det selvfølgelig er ubelejligt.

Hvad angår Volbeat sangen, vil vi helt sikkert tage dette med videre og har også informeret Steffen om dette. Det er en sang mange andre fester tager godt i mod, men man kan desværre ikke ramme rigtigt på alle sange, selvom vi gerne ville.

Endnu engang er vi kede af din dårlige oplevelse og vores håndtering af den. Vi har forsøgt at imødekomme din kritik så godt som muligt, og vil forbedre til næste gang.

Venlig hilsen,

LejDJ.dk

Kluntet forberedelse men fantastisk fest

Vi benyttede en DJ fra LejDJ til vores bryllup i starten af august. Vi havde samme oplevelser til festen, som de fleste andre beskriver. DJ'en spillede super god musik, som virkelig sat ild til dansegulvet. Både lyd og lys var helt i top. Forberedelserne op til festen var desværre ikke optimale. Vi hørte nemlig ikke fra vores DJ og måtte derfor et par dage inden arrangementet selv tage fat i LejDJ, som så fik DJ’en til at kontakte os. Da vi blev ringet op, havde han hverken information om vores arrangement eller listen over de 10 ønskede numre, som vi havde brugt lang tid på at udfylde. Det var lidt ærgerligt. Heldigvis spillede det hele på dagen så alt i alt, var vi glade for at benytte LejDJ.

30. august 2022

Kæmpe anbefaling

Vi brugte dem til vores bryllup i august. Alt spillede bare. Dj’en var så sød. Lyd, lys og musik var god. Dj’en var god til selv at finde musik som passede til vores fest, og samtidig rigtig sød til at spille gæsternes ønsker. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vil til hver en tid anbefale og bruge dem igen :)

27. august 2022

Helt igennem fabelagtig cool DJ

Helt igennem fabelagtig cool DJ, som forstod at gribe øjeblikket og spille musik, der ramte alle aldre. Dansegulvet var fyldt af børn og voksne natten lang. Han greb festen og førte den op på et højere niveau.

2. juli 2022

KÆMPE ANBEFALING

KÆMPE ANBEFALING
Vi havde lejet en DJ hos LejDJ.dk til vores bryllup og de gav os et brag af en fest. DJ'en spillede det helt rette musik og skabte en super god stemning. Folk var på dansegulvet hele aftenen. Vi havde købt fire timer på forhånd, men endte med at købe en time mere da klokken blev 02 og der stadig var gang i den på dansegulvet. Fedt at de er så fleksible.

19. juni 2022

Fantastisk aften med DJ Willy

Jeg har booket DJ Willy til en fællesfødselsdag. Sød frisk ung fyr, som kom og satte udstyret op i god tid, så der var ingen stress. Vi havde booket ham i 5 timer og spillede helt ubeklageligt! Tak for at gøre aftenen endnu bedre - det sætter vi stor pris på :)

Ps. min kusine vil meget gerne have DJ Willys nummer, hvis det er muligt ;)

18. juni 2022

SUVERÆN DJ

SUVERÆN DJ
Kæmpe tak til lejdj.dk for at varetage DJ-opgaven ved vor datters 18-års fødselsdag for ca. 80 gæster i telt i haven lørdag 21/5 2022. Vi oplevede god service såvel ved bestilling, i tiden op til festen - hvor DJ’en satte sig ind i fødselarens musiksmag, samt under festen, hvor DJ Anders fik dansegulvet fyldt fra start til slut. Han havde fuldstændig fanget fødselarens musiksmag. Det var en stor succes og jeg tøver bestemt ikke med at anbefale lejdj.dk. Yderst anbefalelsesværdig!

31. maj 2022

En rigtig god oplevelse...

Brugte LejDJ.dk til en konfirmationsfest.
Det var helt igennem en god oplevelse.
Let at booke. Godt kommunikationsniveau mellem undertegnede og LejDJ. Fin og godt afstemt musik til både middagen og dans - både genre og niveau.
Stor tak og bedste anbefalinger her fra.
Booker Jer gerne igen.

16. maj 2022

Super professionelle

Super professionelle, både før, under og efter vores arrangement. Skøn DJ, som virkelig forstod at læse selskabet og fik fyldt dansegulvet.

29. april 2022

Verdens bedste DJ til min 50 års…

Verdens bedste DJ til min 50 års fødselsdag på Skovshoved Hotel. Gæsterne var vilde med DJ’en som spille spillede ALT det de ville høre - så der var vildt gang i danse gulvet 👍😀
Også top service mht. kontakten op til festen, koordinering med hotel og opfølgning.

12. april 2022

Verdensklasse!

HEJ LejDJ

OH MY GOD!

Jeg bliver simpelthen nødt til at rose de to unge mænd der var DE BEDSTE DJs jeg nogensinde har lyttet til! Jeg har dælme betrådt mange dansegulve, men de to der, der var sku skarpe og dygtige og var med til at gøre vores bryllup fuldstændig perfekt i lørdags i Ry. De spillede det vi ønskede med det samme, og spillede bare alt det vi ville høre, og det var meget sjældent at dansegulvet var tomt!
Jeg skulle have bestilt dem til hele natten!

AL mulig ros og taknemmelighed fra os til jer! Jeg kommer til at anbefale jer fra nu af til alt og alle der gider at lytte, og måske også til nogen der ikke gider at lytte! Helved det var i topklasse!
Du MÅ og SKAL give denne ros videre til dem! Tak tak tak, af hjertet tak!

9. april 2022

Altid top professionelt!

Altid top professionelt!
Uanset om det er bryllup, firmafest, fødselsdag osv., så er Lej DJ et fantastisk valg. De mærker stemningen, og løfter den et hak op.
Vi har brugt dem rigtig mange gange, og det spiller altså.
Stor anbefaling herfra!

3. januar 2022

Professionelt fra start til slut

Det var meget professionelt fra forespørgsel på webside til vi sagde farvel til vores DJ, inkl. udstyr, lyd og lys. Vores DJ var en meget sød og imødekommende ung fyr, der spillede super god musik fra start til slut. Gennemsnitsalderen til festen var væsentlig højere end hans, men det kunne bestemt ikke mærkes. Der var folk på dansegulvet hele tiden.

Det er bestemt ikke sidste gang, at vi hyrer en DJ gennem jer. Tak :)

15. november 2021

Perfekt

Super behagelig og dygtig DJ til arrangement i Odense. Der blev virkelig spillet op til dans og fest. Ramte målgruppen 30-70 år perfekt og meget lydhør overfor gæsternes ønsker. Bedste anbefalinger herfra.

11. oktober 2021