3,6

Middel

Betal ikke før opgaven er afsluttet!! Returnere ikke betalt ydelse ved annullering af ordre

Bestilte Udflytning.dk til flytteopgaver samt slutrengøring. Selve processen indtil flytningen var meget professionelt. Skulle betale inden opgaven ville blive udført.
D. 31.03 kom der et flyttefirma som ikke var Udflytning.dk men var blevet booket af Udflytning.dk. Udflytning.dk havde på intet tidspunkt oplyst om at de ikke er et flyttefirma men booker andre firmaer til deres forskellige services tilbud.
Da flytningen var overstået ville flyttefolkene have penge af mig, hvilket undrede mig da jeg havde betalt hvad der viste sig at være 3 dobbelt af flyttefolkenes pris. Jeg betalte 17.995 kr og flyttefolkene fik 5.995 kr.
Samtidig meddelte Udflytning.dk, at de ikke som aftalt kunne hente mine nøgler i Jylland til min slutrengøring dagen efter.
De annullerede opgaven tirsdag 1. april og onsdag d. 2. april skrev de, at de ville betale mine penge tilbage. Siden da har de ignoreret mine opkald og sms og jeg har stadig ikke modtaget mine 7995 kr.
Anmeldte dem i maj til politiet, da de på intet tidspunkt har betalt tilbage ej heller besvaret mine henvendelser. Politiet mener at det bare er en forglemmelse fra deres side.
Jeg kan ikke anbefale dette firma da intet på deres hjemmeside er sandt i forhold til min sag.

31. marts 2025

Vi kan varmt anbefale udflytning.dk

Vi kan varmt anbefale udflytning.dk
Meget imødekommende flyttemænd hjælpsom passer på vores ting.
Kan pakke en bil så du tror det er løgn 😳
Vil til en hver tid bruge dem igen.

Vi var begge skadet så vi kunne slet ikke hjælpe men slet ingen problemer “den ordner vi” sagde flyttefolkene
At bestille flytte firma er det bedste vi har gjord for os selv, og at vi så har så god en oplevelse er jo bare endnu bedre

Tak for den gode service

14. april 2025

5 stjerner – Fantastisk hjælp ved fraflytning!

Udflytning.dk tog sig af hele pakken: flytning, rengøring og istandsættelse af min gamle lejlighed, så jeg kunne fokusere på min nye bolig. Alt blev klaret hurtigt, effektivt og med høj professionalisme. Flyttefolkene var venlige og meget omhyggelige med mine ejendele, og rengøringen efterlod lejligheden skinnende ren. Der blev også lavet småreparationer og malerarbejde – alt sammen i topkvalitet.

Det hele blev afleveret til udlejer uden nogen problemer, og jeg slap for stress og bøvl i en ellers travl periode. Kommunikation og planlægning var i øvrigt helt i top – de var altid til at få fat i og holdt mig opdateret undervejs.

Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til Udflytning.dk. Hvis du skal flytte og gerne vil have professionel hjælp til det hele, så er det her det rigtige sted at gå hen!

1. marts 2025

Flytning gik hånd i hånd med alt det andet.

Flytning gik hånd i hånd med alt det andet, og det gjorde det gnidningsfrit og som smurt. De håndværkere de gør brug af er kompetente mennesker i deres felt og den sagkyndige i forhold til projektet i det hele taget havde bare styr på det hele fra start til slut.

7. juli 2023

Profesionel og effektiv Istandsættelse!

Jeg stod overfor den udfordrende opgave at flytte fra min lejlighed, og som det ofte er tilfældet, var der en lang række opgaver, der skulle løses for at få lejligheden klar til den næste lejer. Heldigvis fik jeg anbefalet Udflytning.dk, og jeg kan med glæde sige, at de gjorde hele processen utroligt smidig og problemfri.

Fra det øjeblik jeg kontaktede Udflytning.dk, oplevede jeg en høj grad af professionalisme og engagement i deres arbejde. De var hurtige til at reagere på min henvendelse og arrangerede en besigtigelse af lejligheden på kort tid. På besigtigelsesdagen mødte de op som aftalt og gik grundigt igennem lejligheden, mens de tog noter og diskuterede, hvilke opgaver der skulle udføres for at istandsætte den til den nye lejer.

Efter besigtigelsen modtog jeg en detaljeret og overskuelig tilbudsliste, der klart specificerede alle de nødvendige opgaver og de tilhørende omkostninger. Det var meget bekvemt, da det gav mig et klart overblik over, hvad jeg kunne forvente, og der var ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser.

På dagen for istandsættelsen ankom Udflytning.dk til lejligheden med deres kompetente team af håndværkere og de nødvendige værktøjer og materialer. De arbejdede effektivt og organiseret og var meget omhyggelige med at sikre, at alt blev udført til perfektion. De malede væggene, udførte småreparationer, udbedrede skader og rengjorde grundigt i hele lejligheden. Resultatet var intet mindre end imponerende - lejligheden så ud som ny!

Det var tydeligt, at Udflytning.dk har mange års erfaring inden for deres felt, da de tog sig af alle opgaver med en ekspertise og dygtighed, der gav mig fuld tillid til deres arbejde. De var også meget imødekommende over for eventuelle ekstra anmodninger, jeg havde, og var villige til at gå den ekstra mil for at sikre, at jeg var tilfreds med resultatet.

Jeg vil gerne fremhæve Udflytning.dk's professionalisme og pålidelighed. De overholdt alle aftalte tidsrammer og holdt mig løbende informeret om fremdriften. De var også meget venlige og hjælpsomme gennem hele processen, hvilket gjorde det til en virkelig positiv oplevelse.

Jeg kan uden tøven anbefale Udflytning.dk til alle, der har brug for professionel istandsættelse af deres bolig. De leverede en førsteklasses service, og jeg følte mig tryg ved at overlade istandsættelsen af min lejlighed til dem. Tak til Udflytning.dk for at gøre flytteprocessen så meget lettere for mig og for at efterlade lejligheden i en fantastisk stand til den næste lejer!

10. juli 2023

Er dette din virksomhed?