Beskidt, grimt og dårlig service
Har sendt nedenstående mail til dem efter at have boet på Pirates In Hotel og spist på den tilhørende restaurant.
Kære Legoland Village
Vi er en familie på fem, der overnattede på jeres Pirates In hotel en enkel nat fra fredag den 1 august til lørdag den 2.
Vi har årskort til Legoland og er glade for at komme der, vi har aldrig overnattet før, da vi ikke bor langt væk, men vi tænkte at en enkel nat ville være den perfekte afslutning på en god sommerferie.
Vi har børn på 1, 3 og 7. De to store syntes hotelværelset var fint, men min mand og jeg syntes bestemt, at vi har set, det der er mere inspirerende. Utroligt grimme fliser og badeværelse, asylcenter vægsenge samt institutions prægede døre og skabe. Vi har før boet på Port Royal hotel ved Heide Park og havde håbet på samme stil. Børnene var tilfredse, så pyt...
Vi havde en dejlig dag i Legoland fredag og besluttede os for, at gå tilbage til hotellet og spise på restauranten, som vi havde fået brochure for og fået fortalt ved check in havde en dejlig buffet.
Vi kom ind i en meget fyldt restaurant, der var utrolig beskidt og hurtigt viste sig, at være i Cafeteria stil, hvor man står i kø med sin bakke for at bestille og hvor alt var holdt i triste farver.
Vi var trætte og tænkte, at med så mange spisende , var det sikkert ganske okay.
Det var kun muligt at bestille buffeten, så det gjorde vi. Vi kan også alle lide italiensk mad og der var tag selv is til børnene inkluderet.
Det tog tid at finde et bord, som vi så selv måtte rydde og forsøge at tørre af. Buffeten viste sig at være alt andet en italiensk og der manglede en stor del af det mad, der skulle være der.
Kokken fortalte, at han var løbet tør, hver gang vi spurgte til det.
Ismaskinen viste sig også at være gået i stykker, så der var stillet to fem liters is frem, der var helt smeltet og ikke vanille, som børn helst ville have (hvis de havde kunne spise det).
Legeområderne (som jo er fantastiske på hotellet i parken - og som var fremhævet i brochuren), var en lille legestation i hjørnet af restauranten med få klodser og igen møg beskidt. Der var en enkel fungerende Wii og et tv i et tilstødende lokale, der mest mindede om et område i cafeteriet i en hvilken som helst forstads sportshal. Her var folk også nød til at spise inde...
Udenfor var der en rutchebane og få borde. På kortet lignede rutchebanen et stort udendørs legested, men viste sig at være ganske lille og ingen børn gad lege der.
Da vi gik, talte jeg med personalet, efter tidligere at have arbejdet ti år restaurantionsbranchen, er jeg klar over, at de ikke alene bærer ansvaret for denne helt igennem dårlige oplevelse, så jeg skældte på ingen måde ud, men spurgte ind til det hele. De fortalte, at den italienske buffet var ændret, men at brochurer og plakater ikke var ændret (det burde man så måske informere folk om allerede ved check in), de fortalte også, at der denne aften var én mand i køkkenet og én til oprydning, helt tydeligvis slet ikke nok!!!!! Vi spurgte om ikke de kunne have informeret om, at ismaskinen ikke virkede og de tilbød to filur is fra kiosken, en sød tanke, men alt i alt slet ikke nok til, at stedet eller oplevelsen på nogen måde kan rettes op på.
Det undre os, at LEGO som brand vil ligge navn til et sådan sted, men måske er det sådan, at de primære kunder er udlændinge og nok ikke kommer igen alligevel, så man er ligeglad med, om folk får en god oplevelse, i har fået deres penge.
Det er ikke underligt, at Danmark dumper fælt på service og mad i restaurantioner og forlystelsesparker ved undersøgelser af turisters oplevelser, hvis dette her er standarden.
Jeg håber, at i vil bruge denne mail konstruktivt og ikke kun betragte det, som en gang brok.
Mvh...
Jeg skal være fair og sige, at de endnu ikke har haft en mulighed for at svare på mailen. Men ifølge personalet var vi langt fra de eneste, der var utilfredse.
9. august 2014
Uopfordret anmeldelse