skøn kundeservice hos selve Lego, men deres brug af postnord er skuffende da det er en skod virksomhed
Mona lisa kunstværket købte jeg i troen om at det var den ægte vare. Men i stedet modtager jeg en kineskiskproduceret falsk elendig lavkvalitetskopi lavet af plastik i lav kunsterisk kvalitet. 900 kr... Se mere
Det er umuligt at anullere en ordre hos Lego, selv om det er få minutter efter at bestillingen er sket. Fordi hvis den er 'på lager', så vil de hellere bruge en masse tid og ressourcer på at flyve pak... Se mere
Venter stadig på min levering....nu efter 6 dage. Skulle have været en fødselsdagsgave, men Lego kan åbenbart ikke levere ligeså hurtigt som andre web-shop, der kan levere inden for 24 timer. Super... Se mere
Founded in 1932 by Ole Kirk Kristiansen, and based on the iconic LEGO® brick, the LEGO Group is one of the world's leading manufacturers of play materials. We’re currently unable to reply to reviews on this website, but we truly value your feedback on our services and products. Our goal is to deliver the best possible experience, so if you need support, please get in touch with one of our LEGO experts at LEGO.com/service. If you choose to leave a review here, please don’t include any personal information or reference numbers.
33 Bath Road, SL1 3UF, Slough, Storbritannien
- 0800 066 8536
- www.lego.com/service/contact-us
- www.lego.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fantastisk kundeservice!
Nu har jeg flere gange haft brug for enten en manglende klods i et sæt.. og endda også flere klodser fra et sæt, som min 2 årige har fået til at forsvinde. Hver gang har deres fantastiske kundeservice været behjælpelige og sendt delene uden omkostninger. Har kun positive ting at sige om deres kundeservice! 👍😁
Bedste pris og hurtig levering
Da en voldsom trang til at bygge noget lego meldte sig, gik jeg på nettet for at finde ud af hvad jeg skulle have. Legos egen hjemmeside er fin og overskuelig og varen kom frem i løbet af et par dage.
Manglende Lego klods
Manglede en Lego klods i min pakke. De sendte den manglede klods til mig med det samme.
Meget tilfreds🤩
Fantastik kundeservice på mail!
Fantastik kundeservice på mail!
Har ikke oplevet så god service før.
Havde et legosæt der manglede 2 klodser. Lego tog ansvar og fiksede det med det samme.
Tak
Lego boost ikke kompatibelt med Apple devices …
Købte en Lego boost robot til min søns fødselsdag. Den kunne ikke forbinde til nogen af vores telefoner eller iPads. Vi fik tilsendt en ny. Samme historie. Så fandt jeg et site med overblik over kompatible devices og det lader til at ingen Apple devices er kompatible - de nye står som ikke-testet og de gamle er ikke-kompatible.
Det er edermame dårlig stil, at det ikke i det mindste er annonceret at de udelukkende kører på Android… og hvorfor gør de egentlig det når så mange har Apple produkter?
Useriøs håndtering af ordre
Har ventet siden 6. april på en legoæske der skulle sendes, og ved alle henvendelser til dem er svaret bare, "at det kan de da godt se, og de er på sagen". Man skulle næsten tro at så stort et firma har mere styr på det... Vil aldrig anbefale andre at købe lego på deres hjemmeside.
Verdens bedste legetøj
Verdens bedste legetøj. Super god kundeservice, når man køber hos dem
Legetøj der opbygger kreativitet.
Jeg skrev til LEGO da jeg havde købt en defekt julekalender
Jeg skrev til LEGO da jeg havde købt en julekalender med LEGO til mine to børn. Det viste sig imidlertid at samlevejledningen på bagsiden af lågen ikke stemte overens med klodserne. Dette gjorde sig gældende igennem hele kalenderen. Klodserne bag låge nr 1 passede med samlevejledningen på låge nr 22.
Jeg kontaktede kundeservice, da jeg ikke mente jeg havde fået det jeg havde betalt for. Jeg fik efter lang tids venten et arrogant svar, som lød på at de undskyldte den manglende tilbagemelding, da de havde så travlt med alle deres fans, og at de godt kunne forstå vi havde valgt LEGO. Intet tilbud om vi kunne komme med den defekte kalender. Intet ansvar for deres produkt. Er SÅ skuffet over dem.
Virkelig god kundeservice!
Virkelig god kundeservice!
Vi manglede to klodser til min søns LEGO Technic. Jeg fandt og bestilte dem på hjemmesiden og har nu fået dem med posten sammen med en fin besked. Uden beregning selvfølgelig.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Havde givet min (meget legofanatiske) dreng et starwars rumskib i fødselsdagsgave. Da han skulle samle det, lykkedes det vores hund at snuppe og ødelægge kabinebrikken.
Jeg skrev til kundeservice, jeg ville gøre nogenlunde hvad som helst for at få en ny kabine, så min dreng kunne blive glad igen.
Dette er vel og mærke en specialbrik, der ikke bare kan bestilles over nettet.
Fik en medfølende mail tilbage fra supporteren (Salman fra lego kundeservice) om at han godt kendte problemstillingen fra egne oplevelser, og fluks ville sende en ny kabine. endda ganske gratis.
Fantastisk med sådan en service, hvilket blot bekræfter mig i at lego er verdens bedste legetøj.
Deres kundeservice er mangelende
Deres kundeservice er mangelende
Deres kundeservice er manglende. Jeg har for 12 dage siden kontaktet dem på baggrund af en boost robot som ikke funger. Det virker på mig som om det er en robot som svare på mine henvendelser, da deres svar ikke passer til mine spørgsmål.
De har undskyld for lang svartid, men jeg venter stadig på aktion fra deres side.
Super cool webside
Super cool webside! Kom med flere online spild!
Fantastisk god kundeservice
LEGOs kundeservice er helt i top. Jeg havde givet mine drenge Lego Dimension til deres XBox 360, men jeg havde glemt at installere spildisken på XBoxen. Spildisken blev ved et uheld ridset, så spillet ikke virkede fuldt ud. Jeg spurgte LEGO kundeservice, om jeg kunne købe en ny spildisk, så mine drenge kunne forsætte med at spille spillet.
LEGOs kundeservice sendte mig uden beregning en hel ny spildisk til erstatning for den ridsede.
Det er FANTASTISK GOD KUNDESERVICE !!
Dårlig kundeservice og urimelig lang refunderingstid
Vores søn fik en lego dims i julegave - han ville gerne have den byttet og vi returnerede derfor gaven. Nu er det d. 4. maj og vi har stadig ikke modtaget pengene retur trods gentagende mails og telefon opkald til England, med en ventetid på over 20 minutter.
Super dårlig service - kunne aldrig finde på at bestille noget der.
Stort udvalg men dyre priser og lang leveringstid
Udvalget er stort på shop.lego.com og man kan finde sæt der er svære at finde andre steder. Desværre sælger de kun deres varer til listepriser, hvilket er helt horibelt når man ofte kan finde LEGO med 20-30-40% rabat andre steder på nettet og i fysiske butikker. Eneste grund til at jeg handlede på sitet denne gang var fordi man kunne købe Simpsons sættet inden release-dato. Og så vil jeg hellere have lavere priser, her og nu, end at få nogle VIP point som man først kan bruge på sit næste køb på shoppen.
Leveringstiden er lang - jeg bestilte torsdag og fik først sættet tirsdag. Ærgeligt at et dansk firma sender deres varer fra Tyskland, det ville formentlig have gået hurtigere hvis de sendte fra Danmark.
Jeg mener ikke at shop.lego.com lever op til forbrugernes krav til webshops nu om dage. Man forventer dag-til-dag levering og konkurrence-dygtige priser, hvilket desværre ikke er noget shoppen har.
Verdensklasse
Hjemmesiden kunne godt være bedre, men det er stadig verdensklasse!
Helt almindelig, men dog udsolgte udsalgsvarer
Jeg bestilte lego-tøj, som var på udsalg. Det viste sig, at to ud af fem dele var udsolgt, hvilket var ret ærgerligt. Jeg fik en mail med besked, og et tilbud om gratis porto ved næste bestilling.
Dårlig kundeservice!
Lego vil se kvittering for mit lego produkt som jeg har købt for 3 år siden. Man bliver inddirekte beskyldt for at have stjålet varen fra deres kundeservice. Det er utrolig dårlig behandling. Jeg skal ALDRIG købe flere lego produkter, slet ikke med den kundeservice. Når man samler lego sammen, så manglede der dele som lego ikke engang selv kan hjælpe mig på trods af indsendte billeder. De har ikke styr på en skid.