Varning !Helt värdelös kundtjänst ! En lång historia med många mail både hit och dit ! Aldrig varit med om något krångligare! Hoppas och tror att ledrampen är av god kvalitet när den förhop... Se mere
Superbra ledramp från ledstars och kanonbra kontakt med er och jag kommer garanterat handla av er igen:) Bättre belysning hade jag inte kunnat hitta :) och ni fixade leveransen trots Corona . Jag är... Se mere
Monterat min nya Oledone Nightwalker 27S10 40” Kan bara säga grymt bra ljus😀 Ledstars fixade snabb leverans trots Covid problem Kanon bra kundservice , snabba svar och proffsigt bemötande👍... Se mere
Högkvalitativa LED-ramper, Extraljus & Arbetsbelysning till bil & fordon. Köp LED Extraljusramper med fästen och tillbehör hos Ledstars.se! ✓ Bäst i test ✓ Billigast i Norden ✓ Fri frakt ✓ Online support 24/7 ✓ REA
Tångringsgatan 6, 78430, Borlänge, Sverige
- info@ledstars.se
- www.ledstars.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fantastisk service
Jag är oerhört nöjd över mitt köp hos Ledstars, allt gick precis som planerat och inom 3 dagar fick jag mina varor som var väl omslaget. Rampen lyste riktigt bra båda på bredden och längden. Nightwalker SX10 Led
Oseriösa
Omöjlig kundtjänst när man vill ångra sitt köp. Mejlat fram och tillbaka om och om igen utan att kunna skicka tillbaka varan. Påstår att deras ramp var bättre än en annan nyare ramp via konkurrentens hemsida som dessutom var betydligt billigare(anledning till ångrat köp).
Ja vad ska man säga de säljer billiga…
Ja vad ska man säga de säljer billiga kinaramper för överpris så dålig stil att lura folk
Väldigt nöjd
Mycket nöjd! Trots slut i lager ordnades en ramp åt mig. Földe mig med råd genom hela leverans o montageprocessen. Dnabva svar på allt. På en skala ifrån 1 - 10 får de 15. En av mina bästa upplevelser av handling på webben. Dessutom en mycket bra produkt
Veldig ryddig og profesjonell…
Veldig ryddig og profesjonell kundebehandling, rask levering. God informasjon, god service. Produktet er nøyaktig som beskrevet, og fungerer helt topp.
Meget bra service
Meget bra service , rask tilbakemelding på mail , god info om at frakten kunne ta litt lengere tid en normalt , rask tilbakebetaling av ekstra frakt/toll , produktet ser bra ut ( OLEDONE OSRAM 31″ (E-Merket) Nightwalker S10 ).
Oledone Nightwalker 40”
Monterat min nya Oledone Nightwalker 27S10 40”
Kan bara säga grymt bra ljus😀
Ledstars fixade snabb leverans trots Covid problem
Kanon bra kundservice , snabba svar och proffsigt bemötande👍
Kan bara rekomendera 😊
Superbra ledramp från ledstars och…
ni fixade leveransen trots Corona . Jag är supernöjd med rampen och köpet från er :) Mvh Marie
Kanonbra ledramper
Har köpt ledramper hos Ledstars flera gånger och är helnöjd med både prisnivå och kvaliteten. Det är sällan man får så bra service som man får hos Ledstars. Rekommenderas!
Använder sig av…
Använder sig av web/marknadsföringsbyrån dreamify.net som postar spam-inlägg under falskt namn med lögner om varför de postar dessa inlägg.