Ledstars.se Anmeldelser 32

4,2

Varning !Helt värdelös kundtjänst ! En lång historia med många mail både hit och dit ! Aldrig varit med om något krångligare! Hoppas och tror att ledrampen är av god kvalitet när den förhop... Se mere

Mycket nöjd! Trots slut i lager ordnades en ramp åt mig. Földe mig med råd genom hela leverans o montageprocessen. Dnabva svar på allt. På en skala ifrån 1 - 10 får de 15. En av mina bästa upplevelser... Se mere

Superbra ledramp från ledstars och kanonbra kontakt med er och jag kommer garanterat handla av er igen:) Bättre belysning hade jag inte kunnat hitta :) och ni fixade leveransen trots Corona . Jag är... Se mere

Monterat min nya Oledone Nightwalker 27S10 40” Kan bara säga grymt bra ljus😀 Ledstars fixade snabb leverans trots Covid problem Kanon bra kundservice , snabba svar och proffsigt bemötande👍... Se mere

Högkvalitativa LED-ramper, Extraljus & Arbetsbelysning till bil & fordon. Köp LED Extraljusramper med fästen och tillbehör hos Ledstars.se! ✓ Bäst i test ✓ Billigast i Norden ✓ Fri frakt ✓ Online support 24/7 ✓ REA

4,2

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Varning !Helt värdelös kundtjänst

Varning !Helt värdelös kundtjänst !
En lång historia med många mail både hit och dit !
Aldrig varit med om något krångligare!
Hoppas och tror att ledrampen är av god kvalitet när den förhoppningsvis äntligen kommer !
Ännu har vi inte fått den till utlämningsstället !
(Tio dagar efter beställningen…)

3. december 2025

Helt magisk kundtjänst!

Helt magisk kundtjänst!

Skrev en kommentar på Facebook angående min ramp som tyvärr hade fått lite ärg i kanterna och lite sprickor i glaset på framsidan. Jag skrev att jag ändå var väldigt nöjd med min ramp och att jag haft den flera år men ändå lite information för att andra kunder skulle veta.

Blev ganska omgående kontaktad av deras Josefin från kundtjänst där hon ville att jag skulle ta lite bilder och, om jag kunde, kolla order nummer.

När jag tillslut hittade detta så visade det sig att jag köpt rampen för 6 (1) År sedan. Kan då kanske inte gnälla på kvaliteten är min åsikt.

Hon beklagade att det blivit så här och beskrev sedan att det har kommit 3 nya generationer efter min modell som var den första. Ganska snart vart jag erbjuden att köpa en ny ramp till ett bättre pris, helt utan att jag bett om något.

Rent otroligt kund bemötande!

21. november 2025