Jeg gik fra mødet, hvor jeg fik meget mere viden end jeg forventede. Jeg har tidligere været medlem i mange år af en anden fagforening, hvor jeg slet ikke oplevede den samme høje faglighed. Jeg fik en... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Lederne er faglig organisation og A-kasse for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 115.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen. Læs mere om vores organisation og A-kasse her: www.lederne.dk
Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg kom tilbage fra barsel i foråret. Min leder havde mellemtiden oprettet “en ny” ledelsesstilling over mig. Min leder er ikke dansk og er meget åben omkring, at dansk ansættelsesret ikke er hans problem.
Da jeg vender retur bliver det gjort klart at 80% af mine opgaver varetages af den nye chef. Hvorfor der er tale om at man har ansat en erstatning. Derudover skal jeg yderligere fratages størstedelen af de resterende opgaver, som primært gives til min barselsvikar. Jeg skal endvidere fremadrettet degraderes til lavere ledelsesniveau.
Da jeg kontakter min fagforening modtager jeg et langt copy-paste dokument om alle de ting en arbejdsgiver kan gøre. Jeg modtager 1/2 side hvor rådgiveren lige summer op, at det er okay at ansætte en ny leder. Som om det var essensen i problemet? Jeg ringer og forklarer, at rådgiveren ikke har forstået problemet ret - der er tale om så store ændringer i mit job at det er ikke bare “frustration over en my chef” - mit job er nedlagt og jeg skal yderligere degraderes. Han bekræfter at han er enig - eneste råd er at bede om skriftlig jobbeskrivelse fra min arbejdsgiver og så afvente.
Jeg bliver igennem 1 måned presset og frosset ude på job fordi jeg ikke vil acceptere væsentlig ændring og degradering. Min rådgiver forsøger jeg gentagne gange at kontakte. It systemet virker ikke og telefonen ignoreres, og da rådgiveren endelig ringer tilbage får jeg en verbal skideballe for “ikke at have mere is i maven, og afvente at arbejdsgiver kommer med en skriftlig jobbeskrivelse. Jeg må forstå, at han har travlt og det har min arbejdsgiver nok også med andre ting end min sag”.
En uge senere får jeg på skrift min ny leder til at bekræfte alle ændringer i min oprindelige stilling samt omfanget af opgaver, der er frataget mig - men modtager fortsat ikke en jobbeskrivelse af nyt job. Og den kommer nok aldrig….
Jeg kontakter min rådgiver på telefon 1 gang og på mail 2 gange - intet svar. 1 uge senere bliver ny organisation og min nu nr 2 degradering indført - uden retmæssigt varsel (opsigelsesvarsel). Jeg har stadig intet hørt fra Lederne - men de har nok mere is i maven end mig. Det er jo heller ikke dem, der skal gå igennem sådan en omgang.
Jeg har i stedet opsøgt ekstern advokat som har bekræftet gentagne lovbrud fra arbejdsgivers side og holder sig uforstående over for håndtering fra en fagforening og manglende rådgivning…og det gør jeg også.

Besvarelse fra Lederne
Kompetent Faglig sparring på mit CV, og snak om fremtidige jobmuligheder.

Besvarelse fra Lederne
Har været i kontakt med Lederen både telefonisk og personligt. Flinke og hjælpsomme og alt fungere enkelt og smertefrit. Rigtig gode oplevelser.

Besvarelse fra Lederne
Altid god og ærlig sparring med tanke på kunden.

Besvarelse fra Lederne
Jeg har været medlem af lederne i over 10 år med medlemskab, A-kasse samt lønsikring og har nu brug for hjælp fra dem.
Jeg blev ringet op for godt et år siden, for at få tilpasset mit medlemskab og lønsikring, men det har nu vist sig at jeg har betalt til en lønsikring som jeg slet ikke kan bruge. Kunne jeg have brugt den, ville jeg så kun have fået kr. 1000 pr. md., da jeg åbenbart havde det billigste abonnement, men som jeg var var blevet rådet til.
Hos ASE ville jeg have fået det dobbelte for de samme penge.
Med den dårlige rådgivning og de dårlige vilkår som er hos Lederne, så anbefaler jeg at man alvorligt overvejer at bruge ASE i stedet.
Der er åbent bart en grund til at Lederne scorer 3,5 point, hvor ASE får 4,6 her på Trustpilot.

Besvarelse fra Lederne
Jeg må stærkt advare mod Ledernes Kompetence Center efter et meget skræmmende forløb med at forstå deres markedsføring.
Jeg melder mig på dette kursus "Kommunikation i praksis" og bider mærke i at de havde 4,5 stjerne ud af 5 i deres anmeldelser neden under overskriften.
Men når jeg trykkede på linket, så var der ikke noget link!!!
Det viste sig, at det var et billede og de slet ikke havde nogen anmeldelser, fordi nu er "linket" væk!
Og det efter at jeg ringede ind for at høre, hvorfor man ikke kunne se anmeldelserne.
Nu var der så en kvindelig programchef der ringede til mig og synes jeg helt skulle lade være med at tage kurset fordi jeg havde talt "grimt" til de 2 personer jeg havde kunne fat på.
Det er et kursus til 21.500 kr, så man vil som kursist gerne vide om det er fup eller hvad?
Det ironiske er at det hedder "Kommunikation i praksis" for man må sige, at Ledernes kompetence center har fejlet eklatant i deres kommunikation til mig!
Jeg melder jer til ombudsmanden nu!

Besvarelse fra Lederne
Super god service fra simon, mere end behjælpelig med spørgsmål man nu en brænder inde med :)

Besvarelse fra Lederne
Ledernes fagforening kontakter jeg i april 2022 da jeg vil stoppe som leder og arbejde på gulvet igen. De for min fratrædelses ordning til gennemgang og jeg fratræder 1/9 som leder. Kort efter at jeg optager mit arbejde som lønmodtager i samme firma bliver jeg fyret med en usaglig begrundelse.
Altså en uberettiget fyring. Jeg kontakter ledernes for at få støtte og køre sag. De informerer mig at fordi jeg har skifte job er jeg ikke berettiget til faglig opbakning fra dem. Noget jeg overhovedet ikke blev oplyst i april da jeg kontakter dem om emnet. Rigtig mange penge er gået tabt for mig på grund af manglende rådgivning.
Da jeg kontakter dem vedrørende mit medlemskab får jeg at vide st de vil opkræve medlemsgebyr for fagforening i opsigelses perioden. Jeg er ligeglad med det mindre beløb. Det er bare princippet. De kræver penge for en tjeneste de ikke har udført. Værste fagforening nogensinde

Besvarelse fra Lederne
Rod i deres kundeservice. Udmeldte mig, blev ringet op af sød dame med tillægsspørgsmål. Hun sage jeg ikke ville få flere opkrævninger og alt var afsluttet. Det var det så ikke, regningen kom senere idet man en måned før hvert kvartal skal melde sig ud. Det koster lige 4 måneder. Fik intet at vide om dette ved samtalen. Det er ret lang tid før man skal planlægge. Ikke tidsvarende men stift regelsæt. Så en regning og nu en rykker. Intet af de de har tilbudt af kurser etc. har være brugbart for mig, så for mig spild af penge.

Besvarelse fra Lederne
Har haft Lederne i mange år men aldrig haft brug for dem. Og har det heller ikke nu, men ville gerne vide hvordan jeg evt. ville stå, hvis jeg mistede mit job. Fandt ud af at selvom jeg har haft et fuldtidsjob de sidste 20 år, så vil jeg, hvis jeg skulle blive ledig, ikke være berettiget til dagpenge, fordi jeg læser et selvstudium i min fritid og uagtet at jeg udelukkende møder op på univesitetet til eksamen. Jeg blev dybt rystet, da jeg betaler fuldt kontingent - ringede tilbage dagen efter og spurgte om jeg så kunne få et medlemsskab med studierabat. Men nej, det kunne jeg ikke, fordi jeg ikke læser et studie om dagen men i min fritid. Det vil sige jeg er studerende, hvis jeg skulle få brug for dagpenge men jeg er ikke studerende, når jeg skal betale kontingent. Friskt koncept! Hvis jeg skal have ret til dagpenge, skal jeg tage orlov fra mit studie. Det giver jo ingen mening. Hvis Lederne selv synes det lyder tosset, hvorfor tager I det så ikke op med politikerne? Til jer der studerer ved siden af jeres fuldtidsjob - drop at betale til en A-kasse! Lederne - jeg regner med at melde mig ud snarest, medmindre I har et godt tilbud, som gør det attraktivt for mig at blive hos jer de næste 25+ år jeg er på arbejdsmarkedet.

Besvarelse fra Lederne
Det var en super assistance: jeres medarbejder var venlig, imødekommende, grundig og fulgte sagen helt til dørs vis Ledernes hjemmeside. Kunne ikke blive bedre. Stor tilfredshed og tak.

Besvarelse fra Lederne
Jeg har d.d i dialog med forbrugerprogrammet Kontant.
Det skyldes at jeg igennem flere år!! - har forsøgt at få mit kontingent tilbage - som jeg åbenbart har indbetalt - men bare for en anden - hvordan kan sådan noget dog ske ??
Ledernes, skriver til mig at der afventer en 3.part - jeg ved ikke hvem denne 3.part er - men vente - det gør jeg stadig.
Da jeg i 2020 kontakter Ledernes - for jeg at vide at jeg ikke er medlem - det bliver jeg da lidt overrasket over - da jeg selvfølgelig kan dokumenterer at jeg har betalt... Det undersøger Ledernes - og vender tilbage til mig - med den oplysning at jeg har betalt et andets medlems kontingent.. ?? hvordan dælen kan sådan noget ske...hvorfor er der ikke styr på det hos en Fagforening... nu stod jeg der - og var ikke forsikret.. what to do....
Det korte af det meget lange er:
Ledernes kan forbytte et medlemsnummer - så du kan komme til at betale for en anden = du er ikke forsikret.
De penge du har betalt ind - de er næsten spildt - jeg har ikke fået mine tilbage endnu - jeg har rykket mange gange..
De mails man får, hvor de lover at vende tilbage i en given uge - passer selvfølgelig heller ikke.
Ringer du til dem - lover de at vende tilbage - surprise..det passer heller ikke...
Jeg er skuffet - og på samme tid bekymret overfor de medlemmer - der "tror" de er medlem... for chancen er der for at lige netop DU som læser dette - betaler for en helt anden..
hvordan det kan ske.... ved kun Ledernes...
ØV I skulle faktisk skamme Jer!

Besvarelse fra Lederne
Jeg har sjældent oplevet så dårlig en attitude, som da jeg for 5 minutter siden ringede og spurgte ang. afmelding af min tillægsforsikring.
I stedet for blot af afmelde tillægsforsikringen, så har jeg, efter ovenstående periode, bestemt mig for at udmelde mig helt af lederne.
Update: Ja, sagen er afsluttet med en udmeldelse fra jeres fagforening, A-kasse og tillægsforsikring.

Besvarelse fra Lederne
Meget venlig og behjælpsom på alle områder. Har de rigtige kompetencer for at give professionelt hjælp

Besvarelse fra Lederne
Informationerne omkring hvordan det fungere når jeg er selvstændig er meget begrænset.
Jeg var ikke berettet til dagpenge, selvom jeg specifikt havde spurgt om dette tilbage i 2019 da jeg blev selvstændig. Så jeg har brugt små 30.000,- de sidste par år på noget, jeg ikke kan bruge til en rygende fis.
Jeg må sige jeg er meget skuffet & træt af den, ikke eksisterende service.
De skriver 95% er glade. Men mon ikke det er fordi, dem der er utilfredse ikke modtager spørgeskema eller hvad end, de sender ud.
OPTDATERING: Er ikke blevet gjort klar over det i påstår tilbage I 2019.
Dejligt I svare. Men lidt træls I bliver ved med af nævne 2019, som vi også har haft dialog omkring. Endnu en øv oplevelse...
& svar på spørgeskema? Meget underligt, da jeg ikke har fået tilsendt sådan et Håkon.

Besvarelse fra Lederne
God individuel tilpasset vejledning. Lederne sætter sig grundigt i mine papirer og CV inden møde.
Tak
Håber online sessions kan blive en mulighed i fremtiden.