L'easy Anmeldelser

5.792

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 92 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte medarbejderne for deres venlighed, hjælpsomhed og kompetence, hvilket skaber en behagelig dialog. Mange fremhæver den hurtige og effektive service samt den gode rådgivning, der sikrer en nem og forståelig proces. Den personlige betjening og evnen til at forklare komplekse emner i øjenhøjde værdsættes højt af forbrugerne. Dog oplevede nogle kunder, at sælgere var påtrængende og forsøgte at sælge produkter, de ikke havde brug for. Enkelte nævnte også manglende dokumentation eller at vigtige oplysninger ikke blev gemt tilstrækkeligt længe. Ligeledes var der et par tilfælde af dårlig eller ubehagelig kundeservice, hvor kunder følte sig afvist eller uprofessionelt behandlet.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes hjælpsomhed,... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den professionelle, venlige og... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice positiv og udtrykker stor tilfredshed med den hjælp og vejledning, de har... Se mere

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med product, hvor nogle rapporterede om meget god service og produkter,... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af prisen, hvor nogle finder tilbud som et "43" tv til 10.000 kr.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det gik hurtigt og nemt, havde pengene allerede dagen efter. Måtte dog gentagende gange sige bestemt nej tak til sælgeren i telefonen, som ihærdigt forsøgte at få mig til samtidig at købe et produkt,... Se mere

Den var helt fin . Har dog ikke modtaget en form for dokumentation på det hele

1. Finansiel tjeneste uden banklicens
  2. Hvidevareforretning
  3. Printer- og scannerbutik
  4. TV-butik

L’easy blev grundlagt i 1985 og er en del af den danske koncern 3C Retail. Vi tilbyder fleksible finansieringsmuligheder gennem produkt- og lånefinansiering, og vi hjælper danskerne med en løsning, der passer til netop dem – enkelt og ansvarligt. Har du ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på support@leasy.dk. Angiv dit kundenummer, navn og adresse, så vender vi tilbage senest inden for 1 arbejdsdag.

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.792)

105 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God og dejlig service

God og dejlig service

23. februar 2024

Hej Peer

Kundeservice

Super sød og hjælpsom kundeservice

Super sød og hjælpsom kundeservice, som giver sig tid til at fortælle og forklare alt på forhånd.

17. februar 2024

Hej Jason

Kundeservice

Hold kæft en flok svindlere

Hold kæft en flok svindlere. Ansøger om et lån på 25.000,- over 3 år, og får et tilbud igennem Lendo. Bliver så ringet op, og tilbudt en løbetid på 8 år. Og det er efter de prøver at prakke en masse elektronik på dig som jeg eftertrykkeligt sagde jeg ikke havde brug for. 8 års løbetid vil betyde at du betaler det dobbelte tilbage.
Det er tydeligt, at disse telefonsælgere er aflønnet efter hvor meget de sælger. Jeg har ondt af folk der skal arbejde for en flok svindlere.
F u c k L'easy, én stjerne herfra.

18. februar 2024

Hej Are

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du har givet dig tid til at tilkendegive din mening.

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi har forsøgt at træffe dig telefonisk. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 65 71 10 05

Kundeservice

God service, nemt og overskueligt. Vil klart anbefale til andre

6. februar 2024

Hej Mikkel

Kundeservice

det gik hurtigt og smertefrit såfremt…

det gik hurtigt og smertefrit såfremt de ikke også prøvet at sælge tv havde det været 5 stjerner

1. februar 2024

Hej Stefan

Kundeservice

Utroligt hjælpsom med at finde…

Utroligt hjælpsom med at finde produkter der passer til mine behov.
Og så er de hurtig til at leverer mine var

29. januar 2024

Hej Marianne

Kundeservice

Som jeg har brug for cykler jeg vil…

Som jeg har brug for cykler jeg vil gerne låne til cyklen

23. januar 2024

Hej Frederikke

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt ! Vil varmt anbefale til alle ! 👌🎶🎸

9. januar 2024

Hej Robert

Kundeservice

Go samtale og flinke folk ved…

Go samtale og flinke folk ved telefonerne og hurtig service. Kan man forlange mere.

3. januar 2024

Hej Mathias

Der skulle være

Der skulle være - stjerner. Det er det værste tyveri ved højlys dag. Jeg har lånt 19000 som jeg har betalt tilbage på længe😢 jeg skal betale 63000 tilbage 😡🤬

1. januar 2024

Hej Bettina

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Tak fordi du ville drøfte dette med os telefonisk.

Med ønsket om en god dag.

Kundeservice

Virkelig ringe kundeservice - aldrig igen !!!

Vi købte et TV samt tv ophæng.
Indenfor et par dage, er fjernsynet sat op på fødderne, og derefter, få dage efter, vælter fjernsynet ned og skærmen er helt smadderet . Det viser sig at der er en fejl i fjernsynet/plastiskken under fjernsynet - det er i hvertfald ikke selvforskyldt, og forsikringen/diverse dækker.
TVet blev sendt på værksted og vurderet totalskadet - og vi er blevet lovet et nyt fjernsyn.

Vi har derfor ikke nået at se på beslaget, da fjernsynet jo stod og var i stykker og blev hentet på værksted.

Der blev under bestillingen ikke spurgt ind til, hvad beslaget skulle kunne. Nu står vi med et beslag til 900 kr, som vi ikke kan bruge, da det skal sidde helt ind til væggen og ikke kan drejes, som vi har behov for.

Vi kigger derfor først på beslaget nu, hvor vi ved at fjernsynet snart kommer. Derfor ringer vi til kundeservice - som den ene dag siger, at det formentlig sagtens kan lade sig gøre at bytte til et andet - men at vi skal ringe igen dagen efter. Dette gør vi, hun oplyser også at de har et beslag vi kan bruge til 100 kr mere - fair nok. Men da vi jo er over de 14 dage, er det bare ærgerligt. Det er godt nok svært at se, hvad det kan på pakken, og som vi jo desuden heller ikke har kigget nærmere på da tv'et stod som beskadiget.

Efterfølgende har vi søgt på nettet, og man kan købe akkurat samme produkt for 135+69 i forsendelse. Godt nok ved vi godt at Leasy tager overpriser, men så meget?!

Nu står vi så med et beslag, vi ikke kan bruge til en sk*d, og som vi kun har mistet penge på.

Har aldrig oplevet en så ringe kundeservice!! Godt nok har jeg oplevet meget, men dette?!?

28. december 2023

Hej Tina

Vi er glade for at vi sammen fandt en løsning, således du får det ønskede vægbeslag.

Med ønsket om en god dag.

Kundeservice

Synes at det er rigtig ærgerligt at man…

Synes at det er rigtig ærgerligt at man bruger sin tid på at indtaste alle mulige oplysninger og indtaster det beløb man vil låne hvor man faktisk bliver godkendt hvorefter der bare lige mægler noget dokumentation.. hvor man så får at vide at de godt kan låne mig penge men ikke det beløb jeg søgte om og et meget højere afdrag pr mdr... der slet ikke ku betale sig .. der er jo en grund til at man indtaster følgende beløb når man laver et samle lån .. interessen var ellers stor men den forsvandt da i pludselig ændrede det .. det er ikke iorden

Hej Annika

Tak for din anmeldelse trods den ene stjerne.

Jeg er ked af at høre om den oplevelse du har haft i forbindelse med optagelse af lån.

Jeg har nu kigget nærmere på sagen og vil meget gerne i kontakt med dig, hvorfor jeg har prøvet at kontakte dig telefonisk.

Jeg vil derfor bede dig kontakte mig på support@leasy.dk eller 65 71 10 05.

Dårlig stil!!!

Dårlig stil!!!

Det er mega dårlige stil, at man fra andre end L’easy skal finde ud af man får fået afslag på et lån…
Bruger dog de par sek. det nu lige tager at sende et svar til folk!!!
Det kan laves automatisk, hvis man nu bruger lidt penge på det..

6. december 2023

Hej Poul Erik

Tak fordi du gav dig tid til at bedømme os trods den ene stjerne.

For at gøre processen mest mulig gennemsigtigt, er der lavet en aftale med vores ”broker”, som er den samarbejdspartner du har valgt at søge lån igennem.
Denne aftale betyder at de formidler forløbet ud til dig, da det er dem du indhenter tilbuddet igennem.

Når der i dit tilfælde er kommet en afslutning, i form af et afslag hos os, sender de dig en E-mail hvor de oplyser at LEASY har afvist, men at du kan benytte et af de andre lånetilbud.

Dette gøres som skrevet for at gøre det hele mere gennemsigtigt men også for at lette ekspeditionstiden, således man hurtigere kan benytte et evt. andet lånetilbud.

Jeg håber det giver mening og forståelse for processen.

Skulle du have yderligere spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte mig på support@leasy.dk eller 65 71 10 05.

Håber du får en rigtig god weekend.

Med venlig hilsen.

Christoffer / kundeservice

Sygt

L’EASY får 0 stjerner.
Jeg søgte for nogle uger siden om at låne 20.000 kr gennem L’EASY.
Jeg var blevet forhåndsgodkendt til lånet og skulle afdrage omkring 1000 pr måned i 24 måneder. Efter en lang telefonsamtale hvor medarbejderen aggressivt forsøgte at sælge mig alt muligt p*s som jeg sagde nej til, meddelte han, at jeg i stedet kun skulle betale 571 kr pr md… men over 105 måneder. Dvs at jeg skulle have tilbagebetalt svimlende 60.000kr for at låne 20.000.
Jeg sagde pænt nej tak til medarbejderen, da deres udregning er fuldstændig sindssyg. Efter det havde han ingen yderligere interesse i at tale med mig.
Nej jeg modtog aldrig et kundenummer, men jeg har dato og tidspunkt.

1. november 2023

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse trods den ene stjerne.

Jeg er ked af at høre om den oplevelse du har haft i forbindelse med din ansøgning vedr dit kontantlån. Det er bestemt ikke den følelse man skal stå tilbage med, når man har snakket med en herinde.
Ellers må du gerne sende en mail herind, med dit tlf og så vil jeg gerne ringe dig op.

Jeg har nu kigget nærmere på sagen og vil meget gerne i kontakt med dig.

Jeg vil derfor bede dig kontakte mig på support@leasy.dk eller 65 71 10 05.

Cecilie/kundeservice

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt at få et lån uden besvær hos L'easy. Tak

Hej Kenneth

Så god service.

Så god service.. venlige medarbejder at snakke med

Hej Tanja