L'easy Anmeldelser

5.792

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 92 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte medarbejderne for deres venlighed, hjælpsomhed og kompetence, hvilket skaber en behagelig dialog. Mange fremhæver den hurtige og effektive service samt den gode rådgivning, der sikrer en nem og forståelig proces. Den personlige betjening og evnen til at forklare komplekse emner i øjenhøjde værdsættes højt af forbrugerne. Dog oplevede nogle kunder, at sælgere var påtrængende og forsøgte at sælge produkter, de ikke havde brug for. Enkelte nævnte også manglende dokumentation eller at vigtige oplysninger ikke blev gemt tilstrækkeligt længe. Ligeledes var der et par tilfælde af dårlig eller ubehagelig kundeservice, hvor kunder følte sig afvist eller uprofessionelt behandlet.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes hjælpsomhed,... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den professionelle, venlige og... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice positiv og udtrykker stor tilfredshed med den hjælp og vejledning, de har... Se mere

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med product, hvor nogle rapporterede om meget god service og produkter,... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af prisen, hvor nogle finder tilbud som et "43" tv til 10.000 kr.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det gik hurtigt og nemt, havde pengene allerede dagen efter. Måtte dog gentagende gange sige bestemt nej tak til sælgeren i telefonen, som ihærdigt forsøgte at få mig til samtidig at købe et produkt,... Se mere

Den var helt fin . Har dog ikke modtaget en form for dokumentation på det hele

1. Finansiel tjeneste uden banklicens
  2. Hvidevareforretning
  3. Printer- og scannerbutik
  4. TV-butik

L’easy blev grundlagt i 1985 og er en del af den danske koncern 3C Retail. Vi tilbyder fleksible finansieringsmuligheder gennem produkt- og lånefinansiering, og vi hjælper danskerne med en løsning, der passer til netop dem – enkelt og ansvarligt. Har du ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på support@leasy.dk. Angiv dit kundenummer, navn og adresse, så vender vi tilbage senest inden for 1 arbejdsdag.

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.792)

God behandling

Jeg har fået en god behandling som kunde.

27. februar 2026

Hej Jørgen,

Mange tak for den fine anmeldelse!

Hvis der er noget vi kan være hjælpe med i fremtiden, må du endelig give lyd fra dig.

Elise
Kundeservice

De er altid venteliste og taler altid…

De er altid venteliste og taler altid venligt til dig. Og penge eller ting du har købt kommer altid til tiden

26. februar 2026

Hej Sara

Tusind tak for de mange stjerner! Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at skrive de fine ord.

Elise
Kundeservice

Hurtig svar flink medarbejder det hele…

Hurtig svar flink medarbejder det hele kørte bare

25. februar 2026

Hej Leon,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at du har haft en positiv oplevelse!
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os på 88 88 88 88.

HAVENT got my Groserys

20. februar 2026

Hej Frank,

Tak for stjernerne! Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid, til at tilkendegive din oplevelse.

Vi kan ud fra dine oplysninger ikke finde frem til dit kundeforhold, men du er altid velkommen til at kontakte os, for at få afklaret eventuelle spørgsmål.

Fint

Den var helt fin . Har dog ikke modtaget en form for dokumentation på det hele

31. januar 2026

Hej Anja,

Mange tak for din feedback og de fire flotte stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at tage et lån hos os.

Vi kan ud fra de givne oplysninger ikke finde dig frem i systemet. Hvis du ønsker en kopi af din kontrakt, kan du altid kontakte os på 88 88 88 88.

Tak fordi I er !♥️♥️

13. februar 2026

Hej,

Nemt og enkelt.

8. februar 2026

Hej Per,

Tusind tak for de 5-stjerner.

Vi er glade for at kunne hjælpe, og hvis der måtte være spørgsmål i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os på 88 88 88 88.

Kundeservice

Meget sød ung mand jeg talte med men…

Meget sød ung mand jeg talte med men jeg følte mig presset til at foretage et køb af tlf for at få mit lån og jeg fik ikke tid til at læse kontrakten igennem, den skulle lynhurtigt underskrives. Jeg har endnu ikke modtaget min kontrakt, det synes jeg er rigtig træls, da jeg faktisk ikke ved hvad jeg har skrevet under på , ud over det den unge mand lovede mig.

18. januar 2026

Hej Martin,

Tak for at tilkendegive din oplevelse. Vi tager dine ord til os, da vi hele tiden bestræber os på at blive bedre.

Jeg kan ud fra de givne oplysninger ikke finde dig frem i vores system. Du har til hver en tid mulighed for at kontakte os for at få tilsendt en kopi af din kontrakt.

Hvis der måtte være spørgsmål i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os på 88 88 88 88.

Polecam szybko i sprawnie

Polecam szybko i sprawnie

2. februar 2026

Hej Michael,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvis der er noget vi kan være behjælpelige med i fremtiden, må du endelig give lyd fra dig.

God dag!

Kundeservice

Jeg har lejet vaskemaskine i flere år

Jeg har lejet vaskemaskine i flere år, da jeg har været enlig mor og vores ejendom kun havde een maskine.
Den har været ombyttet to gange
Altid god service.
Nu har jeg valgt at opsige mit lejeforhold, da børnene er flyttet hjemmefra, og her var de Super hjælpsomme.
Tak for denne gang

28. januar 2026

Hej Susan,

Mange tak for din feedback og de fem flotte stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at leje et produkt hos os.

Kundeservice

Rigtig god og høflig betjening og god…

Rigtig god og høflig betjening og god grundig gennemgang og godt oplyst,hurtig udbetaling,jeg har prøvet flere andre banker hvor jeg ikke engang blir ringet op så tak til l’easy

26. januar 2026

Hej Brian,

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Kundeservice

God kommunikation og hjælp til at finde…

God kommunikation og hjælp til at finde det rette produkt og med hurtig levering lige op til jul

10. december 2025

Hej Nicki,

Kundeservice

Super service god behjælpelig…

Super service god behjælpelig medarbejdere at snakke med

20. december 2025

Hej Brian,

Mange tak!
Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at give din positive oplevelse til kende.

Vi ønsker dig en god dag:)

Venligt

Venligt, hurtigt og ordentlig betjening

27. januar 2026

Hej Karen,

Mange tak for din feedback og de fem flotte stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at tage et lån hos os.

I var effektive

I var effektive, sælger vidste hvad han snakkede om, og var smilende i telefonen.

4. december 2025

Hej Michael,

Mange tak for den fine anmeldelse!

Kundeservice

En utrolig venlig og imødekommende , og helt utrolig service minded medarbejer

Jeg havde fornøjelsen af at få kontakt til en medarbejer , den unge herrer gav den bedste service jeg ingen sinde har fået ,, utrolig service minded toldmodig og imødekommende . Vi fandt en bedre løsning,, tak for det

22. januar 2026

Hej,

Tusind tak for de 5-stjerner!

Kundeservice

Vi havde via DigiFinans fået tilbud om…

Vi havde via DigiFinans fået tilbud om samlelån, hvor vi fra DigiFinans fik link til at underskrive tilbuddet, og trods vi havde gennemgået vores økonomi med DigiFinans, og resulterede i en kreditgodkendelse som forudsætning for de kunne indhente tilbud om samlelån. Her modtog vi så et meget flot tilbud fra Leasy på 196.000 ca. Så nu fik vi oplyst at vi skulle skynde os at underskrive lånetilbudet, men da blev vi omstillet til startsiden for låneansøgning og skulle hele processen igennem med budget, skat og godkendelse, og da vi sendte ansøgningen, røg vi blot retur til forsiden. I oplyste os i ikke havde modtaget den og vi skulle det hele igennem igen. Da jeg ringede dagen efter, kendte i ikke det modtagne lånetilbud samt beløb, men super søde engagerede kreditmedarbejdere kunne alligevel tilbyde os et meget fordelagtigt samlelån kun ca. 60.000 under. Vi er super lykkelige og tilfredse men forvirrede over førstnævnte samt at vi hos DigiFinans var kreditgodkendt med min kone som medansøger, imens jeg kun kunne søge alene hos jer.

13. januar 2026

Hej Claus,

Vi er meget taknemmelige over, at du har givet dig tid til, at dele din positive oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at du har været tilfreds med vores service!

Husk, at du altid er velkommen til at ringe til os på 88 88 88 88, hvis du har spørgsmål i fremtiden.