Det gik hurtigt og nemt, havde pengene allerede dagen efter. Måtte dog gentagende gange sige bestemt nej tak til sælgeren i telefonen, som ihærdigt forsøgte at få mig til samtidig at købe et produkt,... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
L’easy blev grundlagt i 1985 og er en del af den danske koncern 3C Retail. Vi tilbyder fleksible finansieringsmuligheder gennem produkt- og lånefinansiering, og vi hjælper danskerne med en løsning, der passer til netop dem – enkelt og ansvarligt. Har du ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på support@leasy.dk. Angiv dit kundenummer, navn og adresse, så vender vi tilbage senest inden for 1 arbejdsdag.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
De er altid venteliste og taler altid venligt til dig. Og penge eller ting du har købt kommer altid til tiden

Besvarelse fra L'easy
Hurtig svar flink medarbejder det hele kørte bare

Besvarelse fra L'easy
Den var helt fin . Har dog ikke modtaget en form for dokumentation på det hele

Besvarelse fra L'easy
Meget sød ung mand jeg talte med men jeg følte mig presset til at foretage et køb af tlf for at få mit lån og jeg fik ikke tid til at læse kontrakten igennem, den skulle lynhurtigt underskrives. Jeg har endnu ikke modtaget min kontrakt, det synes jeg er rigtig træls, da jeg faktisk ikke ved hvad jeg har skrevet under på , ud over det den unge mand lovede mig.

Besvarelse fra L'easy
Jeg har lejet vaskemaskine i flere år, da jeg har været enlig mor og vores ejendom kun havde een maskine.
Den har været ombyttet to gange
Altid god service.
Nu har jeg valgt at opsige mit lejeforhold, da børnene er flyttet hjemmefra, og her var de Super hjælpsomme.
Tak for denne gang

Besvarelse fra L'easy
Rigtig god og høflig betjening og god grundig gennemgang og godt oplyst,hurtig udbetaling,jeg har prøvet flere andre banker hvor jeg ikke engang blir ringet op så tak til l’easy

Besvarelse fra L'easy
God kommunikation og hjælp til at finde det rette produkt og med hurtig levering lige op til jul

Besvarelse fra L'easy
Super service god behjælpelig medarbejdere at snakke med

Besvarelse fra L'easy
I var effektive, sælger vidste hvad han snakkede om, og var smilende i telefonen.

Besvarelse fra L'easy
Jeg havde fornøjelsen af at få kontakt til en medarbejer , den unge herrer gav den bedste service jeg ingen sinde har fået ,, utrolig service minded toldmodig og imødekommende . Vi fandt en bedre løsning,, tak for det

Besvarelse fra L'easy
Vi havde via DigiFinans fået tilbud om samlelån, hvor vi fra DigiFinans fik link til at underskrive tilbuddet, og trods vi havde gennemgået vores økonomi med DigiFinans, og resulterede i en kreditgodkendelse som forudsætning for de kunne indhente tilbud om samlelån. Her modtog vi så et meget flot tilbud fra Leasy på 196.000 ca. Så nu fik vi oplyst at vi skulle skynde os at underskrive lånetilbudet, men da blev vi omstillet til startsiden for låneansøgning og skulle hele processen igennem med budget, skat og godkendelse, og da vi sendte ansøgningen, røg vi blot retur til forsiden. I oplyste os i ikke havde modtaget den og vi skulle det hele igennem igen. Da jeg ringede dagen efter, kendte i ikke det modtagne lånetilbud samt beløb, men super søde engagerede kreditmedarbejdere kunne alligevel tilbyde os et meget fordelagtigt samlelån kun ca. 60.000 under. Vi er super lykkelige og tilfredse men forvirrede over førstnævnte samt at vi hos DigiFinans var kreditgodkendt med min kone som medansøger, imens jeg kun kunne søge alene hos jer.

Besvarelse fra L'easy
Dejlig dejlig kunde service og hurtig svar