Første, men ikke sidste gang Købte Laudrup Vins rosé smagekasse. Lynhurtig levering. Den ene vin kender vi i forvejen - den er fortrinlig og pengene værd til normalprisen. Vi har indtil nu smagt... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)
Mileparken 13, 2740, Skovlunde, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Levede fuldt ud op til mine forventninger, og som altid super hurtig levering.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Gode beskrivelser på vinene og super service og levering.

Lidt skuffende..
Skulle have givet 30kr mere per flaske og købt 2020
Marqués de Murrieta Reserva..
Også fra rioja, men flere niveauer over Mugaen.. Efter min smag

Besvarelse fra Laudrup Vin
Vinen og bestilling af denne fungerer godt og hurtigt.
Desværre bliver oplevelsen ødelagt af transportøren som tilsyneladende insisterer på ikke at sætte varerne hvor det er aftalt.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Meget meget fin service, og altid skarpe på leverancerne …

Besvarelse fra Laudrup Vin
Altid en fornøjelse at købe vin hos Laudrup.dk. Denne gang havde vi bl.a. investeret i Cobb Wines Docs Ranch Vineyard Pommard 114 Pinot Noir 2018, STOR oplevelse. Og altid hurtig levering. Gætter på vi fortsætter med at "investere" i Laudrups spændende vine også i 2025!!

Besvarelse fra Laudrup Vin
Leverancen kom frem(!), men mangler alternativ levering til afhentning uden for hjemmet. Bor i aflåst etagebyggeri og kan sjældent få det passe. Vil føle mig mere tryg, hvis forsendelser kunne dirigeres til opsamling jf. PostNord m.fl.

Besvarelse fra Laudrup Vin
God service, fleksibel levering. Det sætter Laudrup et skridt foran.
Dog er 12 ens flasker for den fulde rabat en anelse meget for min smag - så venter jeg hellere på tilbud.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Altid godt tilfreds med udvalg, kampagne priser, levering og service

Besvarelse fra Laudrup Vin
hurtig levering,glæder mig til at smage vinen

Besvarelse fra Laudrup Vin
Godt tilbud, hurtig ekspedition og god tracking på fragt-leverance.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Mangler næse og fylde selvom det var en ikke dyr vin.
Jeg er åbenbart ikke samme preferancer som den vinanmelder, hvis artikel lokkede mig. Saa vidt jeg husker var det i Berlingeren

Besvarelse fra Laudrup Vin
Adventskalenderen indeholdt 5 spændende flasker. Jeg kunne ikke vente til 1. Søndag i advendt, så jeg åbnede alle pakkerne med fet samme. De ser rigtig spændende ud. Fint forhold mellem pris og kvalitet. Derudover var - som sædvanlig - hurtig levering og til den korrekte adresse. What not to like ?

Besvarelse fra Laudrup Vin
Hurtig levering, god service, dejlig vin og god pris :-)

Besvarelse fra Laudrup Vin
Altid en fornøjelse at handle hos Laudrup Vin. Lækre vine til fornuftige priser - og hurtig levering. Super kundeservice som man kan kontakte hvis man har spørgsmål, og som altid svarer hurtigt og ærligt tilbage.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Dejlig vin Bluckbuster Pinot Noir. Købte 6 flasker på jeres anbrefaling, fortryder vi ikke købte flere…….

Besvarelse fra Laudrup Vin
Fin vin til prisen, hurtig levering og info