Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med det brede udvalg af vine, især de spanske, og fremhæver ofte den gode sammenhæng mellem pris og kvalitet. Mange sætter pris på de detaljerede og retvisende vinbeskrivelser, som hjælper dem med at finde vine, der lever op til forventningerne. Leveringen beskrives konsekvent som hurtig og problemfri, og servicen er generelt fremragende med dygtigt og vidende personale. Dog oplevede nogle få kunder problemer med leveringen, hvor vinen ankom senere end forventet, eller de modtog den forkerte vin. Enkelte var også skuffede over, at vinen ikke levede op til deres forventninger, eller at priserne varierede kort efter køb.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktet positivt, især vinene, som beskrives som velsmagende, lækre og af høj kvalitet.... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver positive interaktioner med leveringsservicen. Kunder roser den hurtige og effektive... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser den hurtige og gode service, ofte fremhævet i... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisen. Mange kunder er tilfredse med, at de kan finde kvalitetsvin... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten. Mange fremhæver vinens fantastiske smag og beskriver den som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Første, men ikke sidste gang Købte Laudrup Vins rosé smagekasse. Lynhurtig levering. Den ene vin kender vi i forvejen - den er fortrinlig og pengene værd til normalprisen. Vi har indtil nu smagt... Se mere

Vi har fundet de helt rette vine hos Laudrup Vinhandel - og har netop haft en sommerfest, hvor de blev drukket. Gæsterne drak dog ikke det hele, så vi kan fortsat nyde et glas i ny og næ - og med de g... Se mere

Endnu engang en dejlig oplevelse at handle hos Laudrup Vin. Havde nogle spørgsmål ang. levering som blev besvaret anerkendende og forstående. Rigtig god og behagelig oplevelse at handle hos Laudrup... Se mere

1. Vinhandel

Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)

4,5

Svarer typisk inden for 24 timer

Nem og smertefri levering og vinene.

Nem og smertefri levering og vinene.

Indtil videre lever vinene op til forventningerne

20. februar 2025

Hej Claus,

Det er vi glade for at høre, sig endelig til hvis der er noget vi skal forbedre.

Mvh Tommy, Marketing

Der køber jeg gerne igen

Købte Backhouse pinot noir og Cabernet Sauvignon - rigtig gode vine til prisen. Dejligt med skruelåg. Alt fungere fint, så der køber jeg gerne igen

17. februar 2025

Hej Finn,

Mvh Tommy, Marketing

Syntes ikke beskrivelsen af vinen passede

Syntes ikke beskrivelsen af vinen passede med oplevelsen, samt dårligere kvalitet end forventet.

21. februar 2025

Hej Jesper,

Det er jeg ked af at høre. Vi gør os meget umage for at beskrivelsen matcher smagen.

Jeg kan ikke lige se hvad du har købt og hvor du bor, men hvis du stadig har uåbnede flasker, så kom forbi Skovlunde og så bytter vi med noget andet, eller får pengene retur.

Du kan evt også skrive til info@laudrupvin.dk
Mvh Tommy, marketing

Super vin og super oplevelse🤗

Super dejlig vin til fantastisk pris - og så leveret til døren👍🤗

12. februar 2025

Hej,

Ekspedit levering

Ekspedit levering. Udmærket vin

26. februar 2025

Hej Agnete,

Simpelt

Simpelt
Jeg fik god vin til rigtig pris... hurtigt

26. februar 2025

Hej Michael,

Det er vi glade for at høre.
Mvh Tommy, marketing

En af de seriøse forhandlere på nettet

En af de seriøse forhandlere på nettet. Ikke overdrevne anprisninger og useriøse 'salgstaler'.
Har efterhånden købt en del hos LV og har været super tilfreds hver gang - både med levering og kvalitet.

20. februar 2025

Besvarelse fra Laudrup Vin

Hej Søren, mange tak for din anmeldelse! Sig endelig til hvis der er noget vi skal have justeret, og input til forbedringer.

Velfungerende prisgaranti

Vinen er skøn, men jeg blev overrasket over at jeg kunne finde vinen billigere i Menu. Laudrup vin kvitterede umiddelbart med en kompensation pga deres prisgaranti. Super service. Tak for det 👍

31. januar 2025

Hej Jens,

Det er jeg ked af at høre. Jeg kan ikke lige umiddelbart finde dig i systemet, kan du skrive til info@laudrupvin.dk hvilket ordrenummer du har, så kigger vi på det.

Gode eksklusive tilbud

Fint udvalg, men specielt specialtilbud på dyrere vine er gode

1. februar 2025

Besvarelse fra Laudrup Vin

Hej Lars, tak for dine ord. Sig endelig til hvad vi kan forbedre.

Mvh Tommy

Fungerer 100%

Fungerer 100%, hver gang. Kvalitets vine leveret i akseptabel tid. Ingen leverings fejl hidtil.

21. januar 2025

Besvarelse fra Laudrup Vin

Hej Tue, det er vi glade for at høre. Lad os håbe det fortsætte sådan fremover ;)

En amerikansk pinot

En amerikansk pinot, der næsten (!) smagte som en bourgogne

15. januar 2025

Hej Kresten,
tak for de fine ord, jeg håber vinen faldt i din smag!
Mvh Tommy, marketing

De Bedste vinmiddage med Laudrup..

De Bedste vinmiddage med Laudrup... Har nogle virkelig lækre restauranter de samarbejder med om de spændende arrangementer - og med meget kompetente medarbejdere, der fortæller om vinene👌🏻

9. januar 2025

Mange tak! Mvh Tommy, marketing