Første, men ikke sidste gang Købte Laudrup Vins rosé smagekasse. Lynhurtig levering. Den ene vin kender vi i forvejen - den er fortrinlig og pengene værd til normalprisen. Vi har indtil nu smagt... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)
Mileparken 13, 2740, Skovlunde, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Laudrup Vin
Meget lækre vine og god hjemmeside der forklarer om vinene og hvad de passer til, så os der ikke er vinkendere kan vælge rigtig.
Leveringen sker hurtigt og de har en super professionel kundeservice.
Lidt øv at man er nødt til at lave del-ordre for at bruge sine rabatkoder, jeg havde både valgt vine der var på tilbud og ikke på tilbud. og så virker rabatten desværre ikke, da den ikke kan skelne mellem varerne. Jeg opgav lidt at få rabatten af den grund og valgt nogle vine fra.
Update/svar til Tommy: Det var vist den rabatkode der blev sendt ud i forbindelse med aftenlevering. kan ikke huske det desværre.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Jeg købte nogle Louis Latour vine, som jeg ikke brød mig så meget om. Så aftalte jeg at køre forbin Laudrup vin. Og Sofie gav mig den bedste oplevelse. Jeg har kun stor ros til over for det

Besvarelse fra Laudrup Vin
Super lækre vine og et imponerende udvalg og super service

Besvarelse fra Laudrup Vin
Købte 12 flasker vin. Beskrivelsen af vinene var retvisende. Prisen er fair og hurtig levering. Meget tilfreds.

Besvarelse fra Laudrup Vin
God service og mulighed for personlig kontakt hvis der er behov
God anbefaling og tilbud for en vin. Prompt levering.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Gode vinbeskrivelser som hjælper dig til at købe vin, som smager som du forventer

Besvarelse fra Laudrup Vin
Virkeligt lækker hvidvin. Altid en sikker vinder

Besvarelse fra Laudrup Vin
Havde en super ærgerlig og skuffende oplevelse med Laudrup på "Søllerød kro".
Det var desværre en gennemgående ærgelig oplevelse, hele vejen rundt.
Alt i beskrivelsen, i det arrangement vi bestilte "En Sommelier battle på Søllerød kro" - Var langt fra som beskrevet.
Stedet: Var IKKE på Søllerød Kro, men i et andet af Søllerøds lokaler, der mest af alt lignede en tung kedeligt forsamlingshus. Simpelthen falsk markedsførring - Det gik fremgik INGEN steder, at det var tilfældet.
Vinen: Rigtig fine vine, ikke noget at sætte en finger på der (hvorfor den ene stjerne). Men... Så fik vi prislisterne, hvor Laudrup konsekvent havde listet ALLE vinpriser 100kr dyrere end på deres egen webshop?? Simpelthen så strengt
Tjenerne: De her tjenere er simpelthen det/de ringeste jeg nogensinde har oplevet. Jeg får 10x bedre betjening hos McD. De var grotesk ligeglade med én! Ingen præsentation af maden, ugidelig og dvask attitude. Det var som om de var på akkord løn, de nærmest "kastede" maden foran én, sjaskede sauce udover det hele og virkede direkte ubehøvlede når man tiltalte dem eller havde spørgsmål. SÅ skidt!
Maden: Ikke i nærheden af at være noget fra Søllerøds hånd (på trods af at vi fik at vide at maden var lavet dér). Det var kedeligt, intet wow over det - ISær ikke ift. prisen.
Jeg kommer aldrig til at anbefale Laudrup arrangementer og ej heller deltage igen.
Det er sådan et kæmpe scam - Men havde været så simpelt at gøre til en god oplevelse, ved at være æærlig omkring sted, vinpriser og ordentlig service - Prisen for det her arrangement er helt hen i hampen.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Hurtigt svar, fuld orientering om proces inkl. levering. Upåklageligt
Super lækre vine, hurtig service og altid gode tilbud
Første, men ikke sidste gang
Købte Laudrup Vins rosé smagekasse.
Lynhurtig levering.
Vi har indtil nu smagt 2 af vinene - og de levede fuldt op til forventningerne.

Besvarelse fra Laudrup Vin
God vin til gode priser. Smertefri levering😄 en enkelt flaske med prop

Besvarelse fra Laudrup Vin
bestilling til modtagelse gik godt.
Vinen er en kending og ved den skal ligge.
Ser frem til smagekassen.
Som sædvanligt en dejlig Muga. Levering præcis.