Første, men ikke sidste gang Købte Laudrup Vins rosé smagekasse. Lynhurtig levering. Den ene vin kender vi i forvejen - den er fortrinlig og pengene værd til normalprisen. Vi har indtil nu smagt... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)
Mileparken 13, 2740, Skovlunde, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Hurtig ekspedition, afgav ordren kl 1300, og kl 2200 samme aften blev vinen leveret ,ed Burd foran min hoveddør..
Og vinen Marques de Murrietta er outstanding ❤️

Besvarelse fra Laudrup Vin
God service med dygtige og vidende mennesker. Hurtig service og god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Varm anbefaling

Besvarelse fra Laudrup Vin
Bestilte 12 flasker for at få den bedste pris, og er skuffet over at vinen få dage senere sælges 30 kr billigere pr flaske

Besvarelse fra Laudrup Vin
Stadig i smageprøvefasen ;-) men servicen fra jer var super

Besvarelse fra Laudrup Vin
I sender besvarelse af køberoplevelsen ud inden vinen er leveret.
Jeres levering er ikke hurtig.
Flere andre vinhandlere leverer dagen efter bestilling på hverdage.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Nem bestilling. Levering på den valgte dato og på anviste sted. Bestiller helt sikkert hos Laudrup igen.

Pas På….
Dårlig oplyst markedsføring og små mængder i tilbud for at lokke os til at placere køb, de ikke kan levere på.
Fik tilbud “Black week” uden der stod så længe lager haves.
Forsøgte at købe men kunne ikke og skrev til dem, hvorefter de skrev at de kun havde 3 tilbage.
Havde tilmed brugt gavekort som ikke var “aktiveret” manuelt hos dem🤦🏻♂️🤷🏻♂️
Får stadig reklame og markedsføring på den vin jeg ville købe - og så kan man jo bare føle sig snydt - endnu engang!!
Og tænke - det er virkelig et useriøst online firma med et “navn” de ikke formår at leve op til og udnytter…
________
Mht. jeres svar er det ikke rigtigt - forsøgte at ringe og sendte sågar screenprint - men ja det er nok rigtigt hvis i så på tidspunktet for hvornår i lukkede tilbuddet. Man kunne jo ikke komme i kontakt med jer og derfor kan man jo altid sige der ikke er/var flere...
Jeg har dokumenteret at der stadig var reklamer aktive på jeres tilbud, som i så alligevel ikke har - det ved jeg fordi jeg jo igen prøvede at gøre et køb, men forgæves - så nu brænder man inde med gavekort og en dårlig oplevelse af flere omgange og resten er i jo ligeglade med, så havde i taget ansvar.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Godt udvalg af gode vine, specielt spanske vine, og en fyldestgørende saglig beskrivelse af vinene på hjemmesiden. Det er let at bestille og betale og levering er hurtig.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Venlig betjening i forretningen. Og samtidig er vinen fremragende.

Skøn vin
Nemt at navigere på sitet
Godt udvalg og gode produktbeskrivelser

Besvarelse fra Laudrup Vin
Super vin godt beskrevet. Fin afhentning .

Besvarelse fra Laudrup Vin
Nu spørger i selv i mailoverskriften "Hvordan smagte vinen" så skal i da også have et svar - det er den ringeste vin jeg har smagt til 1.000 kr.
Ellers var alt godt - hurtig levering - no prob.
Mvh.
Lars.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Altid sikker på gode vine og god og hurtig betjening

Besvarelse fra Laudrup Vin
God service, hurtig levering, samt en rigtig god vin, til en fornuftig pris.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Vi har fundet de helt rette vine hos Laudrup Vinhandel - og har netop haft en sommerfest, hvor de blev drukket. Gæsterne drak dog ikke det hele, så vi kan fortsat nyde et glas i ny og næ - og med de gode tilbud Laudrup Vin har, kan vi også meget nemt få fyldt lageret igen.

Besvarelse fra Laudrup Vin
Udmærket udvalg, hurtig levering, gode tilbud. Jeg er tilfreds, har handlet her flere gange og kommer helt sikkert tilbage