Overskuelig hjemmeside i forhold til booking og ekstra serviceydelser. God underretning hele vejen igennem, herunder i forhold til ændringer omkring booking, gate-skift etc. kan kun anbefales her fra,... Se mere
De snyder og betaler ikke tilbage ved annullering af billet fra hjemturen De sender en anmodning på tilbagebetaling men når man vil acceptere er anmodningen overskredet tidsmæssigt det er snyd og h... Se mere
Alt var godt fra starten og til slutningen. Afhentning i lufthavnen gik smertefrit, samme med turen til hotellet, hurtig indcheckning, meget venligst personale, fint værelse, gode senge, alt rent og... Se mere
Virkelig nemt og unden nogen form for bøvl eller omrokering . Super god oplevelse både med mellemlanding , check in og rejsen .
At lastminute.com, travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick. Born in 1998 (yep, we’re vintage), we’ve been jazzing up online travel ever since. As one of the top dogs in the game, we help over 10 million thrill-seekers a year find their perfect slice of holiday heaven. As the home of Last Minute holiday deals, with us, it's never too late to book that dream trip (and get a great price for it!). These are time-limited Flight + Hotel packages that offer you even bigger savings on a range of curated holidays. So whether you're after a spontaneous sunny beach break or a thrilling city escape, we’re here to make every holiday unforgettable.
lastminute.com - the home of Last Minute holiday deals

- Travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick.
- Born in 1998 (yep, we’re vintage), and jazzing up online travel ever since, every year we help over 10 million thrill-seekers find their perfect holiday. With us it's never too late to book your dream trip (and get a great price for it!). We offer flights with over 400 airlines and more than 2 million accommodations worldwide, plus transfers, experiences, car hire and more. And our signature Last Minute deals are known for their exclusive, time-limited savings on a range of curated holidays.
Schweiz
- www.lastminute.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg syntes det er for svært ar ændre…
Jeg syntes det er for svært ar ændre hvis man har booket
Vh Carsten
Alt fungerede fint indtil jeg skulle…
Alt fungerede fint indtil jeg skulle til at rejse hjem. Har været på rejse fra Danmark til Kina. På vej hjem skal jeg rejse den 30, men last minute appen viser den 29. Det skaber stor frustration, at helt basale informationer ikke står korrekt skrevet ind, og gør, at man stresser meget.
Korrupt og uacceptabelt.
Korrupt. Virkelig korrupt og svindelagtige strategi. Liiige når man skal til at bekræfte og betale booking, siger den at fly billetten er steget, lige efter man har brugt 1 time på at indtaste de laaaange oplysninger som de kræver, som den eneste udbyder. Når man har brugt så langt tid og får at vide at prisen er steget så kan man godt fristes til at sig ja, men det den handling fra Lastminute er direkte korrupt og løgn. Jeg tjekkede priserne igen, og der var INGEN stigning i pris. Så de udnytter bevidst og bekvemt vores tålmodighed og presser os til at sig ja! Korrupt og uacceptabelt!!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Vi kan ikke få fat på kundeservice
Vi kan ikke få fat på kundeservice, selvom vi har ringet dagligt. Vores fly er aflyst fra Antalya og jeg har 4 børn med. Jeg ved ik hvordan jeg kommer hjem og om jeg får pengene tilbage for mit hotel, da last minute har tilbudt at jeg kan komme hjem d 30.6 i stedet for d 1/7. men jeg kan ik give hotellet et ordentligt svar, da jeg ikke ved hvornår jeg skal hjem. Det har ødelagt hele min ferie, og jeg sover dårligt om natten pga nervøsitet over vores hjemrejse.

Købte pakkerejse for 3 pers
Købte pakkerejse for 3 pers. Med i prisen: 3 kabine kufferter på udrejse, og hjemrejse 1 indtjekket kuffert men ingen kabine kufferter. Last minute henviser til flyselskaberne og flyselskaberne henviser tilbage til rejseselskabet. Vi kan ikke få lov at tilkøbe begage før vi har tjekket ind (tidligst dagen før)!!!!!!. Kan kun skrive med chatbot og videre til et menneske som ingen andre rettigheder har i rejseberauet ud over dem vi selv har.
Envidere bliver vores 2 (endeligt) tilkøbte tjek in kufferter væk i Amsterdam lufthavn. I Heraklion er man ganske rolige for det sker ofte for KLM flyselskab. Last minut vil ikke hjælpe os med at finde kufferter. De lægger det fulde ansvar over på flyselskabet.
Vi kommer ALDRIG til at rejse med last minute.com igen.
Vi er på dag nr 2. På vores ferie. Håber ikke der sker andre øv ting, for intet hjælp at hente hos lastminute.com.
+ Alt det som skulle tilkøbes til pakkerejsen bliver i sidste ende samme beløb som de anerkendte kvalitets pakkerejse selskaber.
Nej tak lastminute.com er under alt kritik!!!!!!!

Besvarelse fra lastminute.com
Virkelig dårlig kundeservice og…
Virkelig dårlig kundeservice og bookingprocess. Man kan ikke få den nødvemdige hjælp. Kan ikke ambefales
Købte pakkerejse til 2
Købte pakkerejse til 2 - har modtaget billetter, og der er forskel på den bagage vi må tage med på ud- og hjemrejse - kontaktede kundeservice og forklarede at den købte ekstra bagage kun figurerede på hjemrejsebillet - de beklagede, men det kunne de ikke gøre noget ved. Så dårlig service. Vi har ikke fået, hvad vi har bestilt og betalt for. Så husk at checke jeres billetter grundigt

Besvarelse fra lastminute.com
Jeg fik hurtigt hjælp via en opringning…
Jeg fik hurtigt hjælp via en opringning da jeg havde behov for det i bookningsprocessen. Salgsmedarbejderen var meget venlig og effektiv ift. at få hjulpet mig videre
God information og den samlede rejse
God information og den samlede rejse - dog kan information om bagageregler blive bedre.
Alt klappede som det skulle.
Jeg skal have afbestilt min rejse pga…
Jeg skal have afbestilt min rejse pga min mand skal i cancer behandling, den eneste måde jeg kan afbestille, er ved at annullere, men der bliver jeg smidt videre til en robot eller en medarbejder som hver gang ikke kan hjælpe.
Så skriver jeg en mail og den får man slet ikke svar på!!
Kan heller ikke få fat i nogen via telefon !
Jeg har en afbestillings forsikring, men robotten vil kun give refundering i form af gavekort som man så skal bruge igennem dem inden for et år. Efter alt den her besvær, ønsker jeg slet ikke at bruge lastminute igen…
Forfærdelig oplevelse!
Forfærdelig oplevelse, først bliver flyrejsen hjem aflyst. Så de giver os en ekstrem lang alternativ rejse hjem, som vi takker nej til. Intet telefonnummer at ringe til og svare ikke på mails ift vores refundering. Man kan også se vi ikke er de første der oplever det, ærgeligt vi ikke fik tjekket trustpilot før man bookede hos dem.
Alt klappede og var forholdsvis nemt
Alt klappede og var forholdsvis nemt, at finde ud af.......
DÅRLIG SERVICE
Man kan ikke ringe til dem om problemer, og ikke særlige hjælpsome da vi ikke kunne komme med vores transport på grund af manglende børne sæde.
Øv oplevelse med dem
Ingen problemer
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, der var styr på det. Rigtig fint med information, let at gå til via appen .
Vil brug jer igen